ATRACTIE

Orice bărbat adevărat sta bine la capitolul Atractie și Dating

 

Studiul seducției este unul dintre principalele motive pentru care bărbații ajung la noi pe site. La fel si pentru noi, seducția a fost prima materie pe care am început s-o studiem.

Seducția a fost și este înțeleasă greșit de majoritatea bărbaților. Seducția nu este manipulare, nu este teatru (replici și texte învățate), nu este minciuna (sa vrei sa pari altcineva decît ești).

In schimb noi vedem seducția ca pe un dar pe care tu il oferi femeii fata de care te simți atras. Este un joc al polaritatilor, masculin vs. feminin, este un dans pe care-l înveți și care iți poate oferi multe satisfacții.

Dupa cum zicea si Don Juan, a seduce o femeie se aseamănă cu un artist care canta la un instrument rar, un Stradivarius, iar odată ce-i învață  notele este în stare sa compună o opera de arta.

De-a lungul timpului au fost publicate multe articole in aceasta categorie. Cîteva le găsești mai jos:

  1. Tipare NLP In Seducție
  2. Validarea și Succesul In Seducție
  3. Puterea Prezentei In Seducție
  4. Seductia este un dar
  5. Limbajul Secret al Seducției
  6. Farmecul Abordărilor Directe
  7. Secretele Contactului Vizual

 

In mod sigur vor apărea în continuare și alte articole pe acest subiect, deoarece ne interesează sa ne simțim bine alături de fetele pe care vrem sa le seducem.

Abonează-te la newsletter pentru a afla mai multe lucruri despre acest subiect imediat ce vor fi publicate pe site ! Alătură-te celor peste 4000 de abonați ce primesc orice informație noua ce apare în lumea Bărbatului Adevărat !