Cum sa comunici sexual prin patternuri NLP

Multi baieti isi bat capul cu NLPu asta, “cum dracu sa-l aplic eu in seductie”. Confuzia provine din faptul ca NLP-ul ca si tehnica de lucru , cuprinde multe aspecte. Daca te apuci sa studiezi NLP vei observa ca se poate aplica in multe domenii, iar fiecare domeniu la randul lui contine prorpriile seturi de exercitii si concepte.

Patterning-ul in seductie se poate aplica intr-un mod mult mai simplu, nefiind nevoie sa studiezi ani la rand. Modalitatea de baza pe care trebuie s-o aplicati este Analogia , sau asocierea unor termeni sau procese relativ asemanatoare.

Ce inseamna asta?

Procesul de seductie poate fi asemanator multor altor procese din viata de zi cu zi. De exemplu poti sa-l asemeni cu un dans, cu inflorirea unui mugur,  polenizarea unei flori, cu un schimb de energie, cu o contopire intre doua entitati…si multe altele. Dar smecheria este sa nu vorbesti direct despre seductie ci despre procesul asemanator seductiei.

In felul acesta poti amplifica mult mai mult senzatiile pe care vrei ca fata sa le simta. Limita este impusa doar de imaginatia fiecarei persoane.

Mai jos aveti un pattern superb aplicat in seductie, din filmul “Don Juan DeMarco” , un film ce merita vazut. Pattrernul incepe in momentul cand Don Juan descrie un anumit tip de femeie. Observati analogia intre ce descrie el si ce simte femeia cu care sta el la masa.

[responsive_video type=’youtube’ hide_related=’1′ hide_logo=’1′ hide_controls=’0′ hide_title=’1′ hide_fullscreen=’0′ autoplay=’0′]https://www.youtube.com/watch?v=eKyj0H7Ot4w[/responsive_video]

 

Ca un adevarat artist al seductiei , cum era Don Juan, asa si tu trebuie sa fii cu atentia in totalitate asupra senzatiilor pe cere i le provoci unei femei prin cuvintele tale. Tot Don Juan face analogia unui artist al seductiei cu un muzician care canta la un intstrument destul de rar intalnit si scump in acelasi timp, iar maestria lui se manifesta prin sunetele ce ies din acest instrument. La fel si tu iti imaginezi cu fiecare cuvant pe care-l rostesti, cu atat mai mult se vor va accentua acele senzatii interioare de placere.

PS. Pentru cei ce vor sa isi ascuta skillurile in atractie si seductie aveti ocazia perfecta in vara asta la bootcampurile de la mare.