Puterea prezentei in seductie

 

puterea prezentei in seductie
Te seduc…Acum !

Exista tot felul de reguli, strategii si tehnici pentru a seduce orice femeie doresti. Cel putin asa afirma cei care au scris carti pe tema asta.  Vreau insa sa te intreb ce se intampla cand toate aceste reguli si tehnici se termina? Ce este dincolo de tehnici ?

Un profesor valoros pe care l-am avut in facultate sustinea ideea ca societatea este in devenire, intr-o continua transformare drept urmare regulile care au functionat pentru gestionarea proceselor si interactiunilor ieri, astazi sunt cu un pas in urma.

Asadar incercarea de a sablona anumite interactiuni nu este tocmai oportuna daca vrei sa inveti sa fii un barbat seducator. Regulile pe care le-ai invatat ieri nu mai sunt valabile pentru femeia de astazi.

Vrem sa fim barbati seducatori!  Hai sa te intreb altceva:  Cainii, pisicile, maimutele, delfinii, orice fiinta de pe planeta asta, are nevoie sa invete sa fie seducatoare?

Ceea ce vreau sa scot in evidenta este ca esti deja o persoana seducatoare si atragatoare pentru sexul opus inca de cand te-ai nascut. Societatea insa, ne-a dresat sa credem ca trebuie sa muncesti si sa inveti pentru a fi considerat atragator. Ne-a invatat ca trebuie sa concuram cu alti barbati sau ca trebuie sa impresionam o femeie pentru a fi considerati atragatori.

Adevarata provocare nu consta in a invata ceva sau a acumula cunostiinte sau averi, adevarata provocare consta in redescoperirea si activarea esentei noastre masculine.

Atractia dintre un barbat si o femeie nu se invata..este unul dintre cele mai naturale lucruri de pe planeta asta. Un barbat adevarat in esenta lui masculina va atrage automat energia feminina. E o comunicare mult mai profunda de cuvinte.

Cum stii ca esti in esenta ta masculina? Atunci cand esti prezent.

Ai sa intrebi ce inseamna sa fii prezent…

Sa fii prezent inseamna sa simti mai mult decat sa intelegi. Este vorba despre o stare care te conecteaza cu energia ta masculina, o stare in care nu mai percepi timpul, o stare in care vezi ca totul este viata iar realitatea este mult mai ampla decat niste concepte sociale induse in mintea noastra de mici.

Este o stare in care te conectezi la esenta vietii. Fara sa scoti vreun cuvant o sa observi cum oamenii sunt mai zambitori si deschisi. E o stare de creativitate in care ideile iti vin automat dintr-un izvor adanc de iubire pentru viata.

Starea de prezenta este starea in care esti martorul propriilor tale ganduri si nu te identifici cu ele. Cu alte cuvinte simti ca esti mult mai mult decat suma gandurilor tale…esti fiinta din spatele lor.  Secretul il reprezinta emotiile si sentimentele..cu alte cuvinte vii cu atentia din exterior(societate, norme sociale) in interior(ceea ce simti).

Americanii au un dicton :”Lose your mind and come to your senses!” sau “Stop thinking what you say and start saying what you think!”

Fiind in starea de prezenta , frica dispare. Accepti experientele pe care viata ti le ofera fara sa etichetezi, fara sa aia steptari, fara sa te identifici cu un anume sablon cu o anumita regula…esti ceea ce esti fara explicatii.

Cum se aplica toate astea in atractie si relationare?

  • fiind in prezent vei actiona la experienta oferita de momentul prezent, decat sa reactionezi pe baza regulilor autoimpuse
  • frica dispare iar interactiunea va fi una autentica in care femeia se relaxeaza in prezenta ta
  • fiind in prezent vei fi creativ, fiind creativ vei auzi adesea complimente
  • fiind prezent nevoia de validare, de a atrage atentia sau de a impresiona dispare
  • fiind in prezent nimic nu te mai afecteaza, pentru ca nu ai asteptari, totul este o binecuvantare

Cred ca cel mai important lucru atunci cand esti in prezent este ca le induci si altora starea ta de prezenta, barbatii te vor cauta pentru asta iar femeile te vor iubi pentru ca in prezenta ta se vor simti femei si isi vor putea exprima liber darul lor de feminitate.

Cum este pentru tine sa te simti prezent ?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *