Despre Silviu Huides

Impreuna cu Gianina, partenera mea in calatoria vietii

Am luat contact cu domeniul masculinitatii si relationarii, in urma cu 17 ani, cand eram nemultumit de faptul ca nu reauseam sa atrag in viata mea, femeile si relatiile pe care mi le doream.

Chiar daca in exterior eram destul de ok si ma straduiam sa fiu baiatul bun asa cum m-au invatat parintii, in interior s-a amplificat sentimentul de confuzie si neputiinta, pana in punctul cand efectiv m-am ofticat pe mine si mi-am zis ca trebuie sa fac ceva.

Imi era foarte clar ca ceea ce stiam despre cum sa ma comport cu femeile (din familie, societate, prieteni), pur si simplu nu functiona. Sau cel putin, nu cum imi doream eu.

Asa ca in loc sa ma incapatanez sa incerc sa rezolv problema singur si sa ajung de fiecare data singur si trist, am inceput sa caut sa vad cum au rezolvat alti barbati aceasta problema de relationare cu femeile.

M-am apucat cu o sete nebuna sa caut raspunsuri. Am citit tot ce-am gasit despre incredere, masculinitate, relationare si am inceput sa aplic ceea ce invatam, in interactiunile mele.

Pentru a-mi depasi frica de a ma expune si de a cunoaste persoane noi, am infiintat un Club de public speaking, unde am descoperit cum pot sa lucrez la prima impresie si cum pot sa-mi folosesc vocea pentru a ma conecta cu cei din jurul meu.

Si uita asa, prin mici pasi, mi-au trebuit 2 ani pentru a face trecerea de la timiditate si neincredere la a avea o imagina clara despre rolul meu ca barbat in relatia cu femeile.

Una dintre cele mai mari provocari a fost faptul ca cei mai multi experti de pe internet, recomandau un stil indirect de relationare, bazat pe replici, manipularea atentiei si alte lucruri cu care nu am rezonat.

Modul Direct si Autentic de Relationare®

Am zis ca daca e sa reusesc sa atrag femeile dorite sa o fac prin stilul meu, fiind total autentic cu intentiile mele, fara sa invat tot felul de scenarii si replici prin care sa-mi ascund intentiile si sa ma arat altfel decat sunt.

Nu iti spun, ca imediat ce am luat decizia asta si am inceput sa ma comport ca atare, am avut parte de unele dintre cele mai tari experiente, din cele la care putini barbati viseaza.

Si asta a fost doar inceputul pentru ca o data cu primele intalniri reusite, increderea mea a explodat si am simtit ca vreau sa ma antrenez si mai mult in directia asta.

Asa ca am inceput sa citesc si mai mult despre Autenticitate si am participat si la acele cateva workshopuri despre arhetipurile masculine si cum pot sa le antrenez.

participand la primele traininguri

Ce s-a intamplat mai departe a fost ca alti prieteni care au fost martori la transformarea mea, au devenit curiosi de cum am facut si au inceput sa-mi ceara sfaturi.

Si sfaturile mele i-au ajutat pana la un punct.

Lucrand cu ei, mi-am dat seama ca pentru a obtine rezultate de durata nu sunt suficiente sfaturile, tehnicile si replicile despre cum sa cuceresti femei.

Astea sunt doar lucrurile de suprafata care sunt interesante decat pana la primul refuz.

Cum spune si Mike Tyson: Toti au un plan pana cand primesc un pumn in nas!

Care e planul tau, barbate?

Asa ca am devenit un student al partii nevazute a succesului cu femeile. Adevaratele ingrediente care stau in spatele unui barbat puternic si de succes. Lucruri precum convingerile lui despre femei, blocajele din copilarie si propria identitate masculina.

Si tocmai pentru a putea sa lucrez mai in profunzime cu barbatii care imi cereau ajutorul m-am format ca trainer, coach, NLP practitioner, facilitator Theta Healing si Analiza Tranzactionala.   

Asa ca incepand cu 2008 am ajutat mii de barbatii ambitiosi sa atraga femeia sau relatia dorita, fara replici si jocuri invatate, antrenand un mod autentic de masculinitate si relationare.

Sunt coach, trainer si lider al comunitatii de dezvoltare personala pentru barbati, TheRealMan, comunitate prin care vreau sa ajung la peste 1 milion de barbati romani care vor sa-si transforme relatiile cu femeile.

Sunt singurul coach din Romania care a dezvoltat un model propriu de relationare – Modul Direct – prin care inspir barbatii sa-si ia puterea inapoi si sa actioneze cu incredere pentru a-si transforma relatiile si a atrage femeia potrivita alaturi de care sa se simta iubiti. 

Asa cum ti-ai dat deja seama, sunt impotriva jocurilor ieftine si manipularii si vreau sa le arat barbatilor ca pot sa aiba relatiile dorite daca inceteaza sa mai alerge dupa femei si incep sa lucreze la propria masculinitate antrenand Modul Direct de relationare – dintr-un spatiu de prezenta si autenticitate.

Si nu in ultimul rand, sunt casatorit si ma bucur de provocariile si frumusetile unei relatii de cuplu.

Iti spun asta ca sa vezi ca am trecut prin toate etapele de la anixietate excesiva la o casnicie reusita.

Nu a fost totul numai lapte si miere, au fost si sunt multe provocari insa prin acest proces mi-am capatat increderea in mine ca barbat si stiu ca pot sa ies invingator din orice situatie.

Si asta e valabil si pentru tine, barbate, indiferent care e problema cu care te confrunti.

Am incredere ca tot ceea ce ai nevoie in momentul de fata este sa renunti la vechiul mod de relationare si sa incepi sa antrenezi Modul Direct si Autentic de Relationare.

Si mai am incredere ca te pot ajuta.

Ce poti sa faci acum?

Daca vrei sa incepi sa antrenezi Modul Direct, am pregatit ghidul de mai jos pentru tine.

Descarca-l, citeste-l si daca rezonezi cu ce spun in el, da-mi un mesaj si hai sa facem treaba.

Puterea e la tine.

Ce spun barbatii care au participat la trainingurile de masculinitate si relationare

Catalin - inginer, Timisoara - participant la Tabara Attraction Mastery