Silviu Huides este lider al comunitatii TheRealMan si unul dintre cei mai cautati experti si mentori de masculinitate si relationare din Romania.

Este coach, trainer si autorul mai multor traininguri si programe educationale prin care a ajutat peste 2300 de barbati sa-si ia puterea inapoi si sa-si transforme radical relatiile cu femeile.

Cu o experienta de peste 15 ani in lucrul cu barbatii  pe diverse provocari de relationare, este singurul coach de masculinitate si relationare care a parcurs toate etapele dezvoltarii unui barbat, de la confuzie, frica si singuratate  la incredere, masculinitate sanatoasa si relatii implinite.

Dezvoltatorul unui mod sanatos de masculinitate si relationare – Modul Direct si Autentic – ajuta barbatii ambitiosi sa obtina claritatea si directia necesara transformarii relatiei cu ei insisi si cu femeile din viata lor.

Cand nu aprofundeaza principii despre masculinitate si relationare, traieste provocarile si bucuriile vietii de familie alaturi de sotia si baiatul lui.

Insa nu m-am nascut barbat direct si increzator cand vine vorba de relatia cu femeile

Ca si tine de altfel am inceput cu dorinta intensa de a rezolva o data pentru totdeauna problema relatiilor care se incheiau aparent fara vreun motiv logic. 

Cu multa frustrare dar si cu o mare doza de determinare am inceput sa ma uit obiectiv la modul meu de relationare cu femeile.

In scurt timp mi-am dat seama ca tot comportamentul meu in relatia mea cu femeile era copiat de la parinti sau “invatat” de la televizor, romane de dragoste si anumite site-uri de pe internet 😉

Practic nimeni nu ma invatase cum sa comunic si sa ma comport cu femeile. Si nimeni nu ma invatase ce inseamna sa fii barbat.

Cand mi-am dat seama ca relatiile mele erau dictate de ceea ce am fost invatat, am inceput sa ma dezvat de acel mod ineficient de relationare. Mi-am dat seama ca daca continuam asa, ma sabotam singur si riscam sa raman singur pentru multa vreme.

Si asta poti sa faci si tu!

Iar in timp ce ma dezvatam de vechile obiceiuri, am inceput sa invat noi lucruri despre masculinitate, comunicare directa, relationare si sexualitate, toate acestea contribuind in ani de zile la dezvoltarea Modului Direct si Autentic de Relationare.

Modul Direct si Autentic de Relationare

Spre deosebire de modelul tau actual de relationare (Modul Disneyland sau Modul XXX) in care femeia e premiul dupa care alergi (ca sa te simti iubit sau important), in Modul Direct si Autentic, orice provocare de relationare se rezvolva mult mai eficient pe termen lung pentru ca acum pui focusul pe actualizarea ta ca barbat inainte de toate.

Daca modul actual de relationare al 99% dintre barbati este de pe vremea gradinitei si pune accent pe femeie si control, in Modul Direct si Autentic focusul este pe barbat si actualizare.

Unul traieste in trecut iar celalalt in prezent si viitor!

Modul Direct si Autentic de Masculinitate si Relationare este foarte eficient pentru ca rezolva 3 aspecte care determina succesul in relatii:

1. Claritate si Directie – Intelegi care e rolul barbatului modern in relatia cu femeile

2. Comunicare asertiva – Comunici direct si autentic nevoile si intentiile tale

3. Tratarea fricilor si a Amanarii – Privesti curajos la ceea ce te tine pe loc, iei decizii asumate si incepi sa implementezi actiuni care duc la rezultate

Ce poti sa faci acum?

Daca vrei sa incepi sa antrenezi Modul Direct si Autentic, am pregatit ghidul de mai jos pentru tine.

Descarca-l, citeste-l si daca rezonezi cu ce spun in el, da-mi un mesaj si hai sa facem treaba.

Puterea e la tine.

Ce spun barbatii care au participat la trainingurile de masculinitate si relationare

Catalin - inginer, Timisoara - participant la Tabara Attraction Mastery