Termeni si conditii

Citeste cu atentie:

Acest site este operat de Silviu Iulian si orice sesizare sau propunere poate fi facuta prin formularul de contact.

Folosind acest site, iti dai acordul sa respecti termenii si conditiile urmatoare:

Notiuni generale

Site-ul www.therealman.ro reprezinta o platforma web de informare ce are ca scop prezentarea intr-o forma reala, practica, uneori amuzanta a notiunilor despre atractie, masculinitate, dinamica relatiilor, etc.
Autorul se foloseste de exeperienta personala pentru a ilustra principii sanatoase prin care orice barbat poate sa se dezvolte personal pentru a-si descoperi masculinitatea, sa devina atragator si sa cunoasca femei de calitate.

Parerile, opiniile si afirmatiile autorului nu reprezinta decat puncte de vedere personale. Metodele si practicile descrise in site nu reprezinta formule universale iar in aplicarea lor se recomanda consultarea unui specialist.

Restrictii de varsta

Site-ul TheRealMan.ro abordeaza subiecte referitoare la dinamica relatiilor, atractie, sexualitate si dezvoltarea masculinitatii prin practici sanatoase. Continutul si informatiile prezentate se adreseaza persoanelor adulte, cu varsta minima 18 ani.

Testimoniale

Toate testimoniale prezentate pe acest site apartin persoanelor reale care au colaborat cu autorul sau au beneficiat de serviciile acestuia.  Unele dintre acestea au fost reduse sau reformulate cu acceptul proprietarului din dorinta de a fi mai succinte, insa fara a denatura mesajul initial.

Utilizarea continutului “TheRealMan.ro”

Fara aprobarea initiala a autorului:

Este interzisa utilizarea TheRealMan.ro si a serviciilor si produselor oferite sau comercializate prin intermediul TheRealMan.ro in modalitati sau pentru atingerea unor scopuri care contravin normelor legale in vigoare sau prevederilor prezentului document.
Este interzisa copierea, reproducerea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare a TheRealMan.ro, cu exceptia afisarii pe ecranul unui computer personal si imprimarea sau descarcarea, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective.

Acest site nu se adreseaza persoanelor de o calitate indoielnica. Utilizand acest site confirmi ca esti motivat de cele mai bune intentii iar orice schimb de informatii, comentariu sau sugestie pe care o trimiti prin platforma site-ului reflecta dorinta de a invata cum sa te dezvolti personal in directia aleasa de tine.

Vezi si politica de confidentialitate.

Silviu Iulian

S.C. REAL MAN TRAINING S.R.L.
Bucuresti, Drumul Taberei nr. 4
CUI: 35205300
J40 / 13632 / 05.11.2015