TheRealMan.ro – Barbatul Adevarat – Masculinitate si Relationare

Termeni si conditii

Site-ul TheRealMan.ro apartine Real Man Training SRL si este operat de Silviu Iulian. Orice sesizare sau propunere poate fi facuta prin formularul de contact.

Folosind acest site, iti dai acordul sa respecti termenii si conditiile urmatoare:

1. NOTIUNI GENERALE

Site-ul www.therealman.ro reprezinta o platforma web de informare ce are ca scop prezentarea intr-o forma reala, practica, uneori amuzanta a notiunilor despre atractie, masculinitate, dinamica relatiilor, etc.
Autorul se foloseste de exeperienta personala pentru a ilustra principii sanatoase prin care orice barbat poate sa se dezvolte personal pentru a-si descoperi masculinitatea, sa devina atragator si sa cunoasca femei de calitate.

Parerile, opiniile si afirmatiile autorului nu reprezinta decat puncte de vedere personale. Metodele si practicile descrise in site nu reprezinta formule universale iar in aplicarea lor se recomanda consultarea unui specialist.

2. RESTRICTII DE VARSTA

Site-ul TheRealMan.ro abordeaza subiecte referitoare la dinamica relatiilor, atractie, sexualitate si dezvoltarea masculinitatii prin practici sanatoase. Continutul si informatiile prezentate se adreseaza persoanelor adulte, cu varsta minima 18 ani.

3. TESTIMONIALE

Toate testimoniale prezentate pe acest site apartin persoanelor reale care au colaborat cu autorul sau au beneficiat de serviciile acestuia.  Unele dintre acestea au fost reduse sau reformulate cu acceptul proprietarului din dorinta de a fi mai succinte, insa fara a denatura mesajul initial.

4. UTILIZAREA CONTINUTULUI “TheRealMan.ro”

Fara aprobarea initiala a autorului:

Este interzisa utilizarea TheRealMan.ro si a serviciilor si produselor oferite sau comercializate prin intermediul TheRealMan.ro in modalitati sau pentru atingerea unor scopuri care contravin normelor legale in vigoare sau prevederilor prezentului document.
Este interzisa copierea, reproducerea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare a TheRealMan.ro, cu exceptia afisarii pe ecranul unui computer personal si imprimarea sau descarcarea, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective.

Acest site nu se adreseaza persoanelor de o calitate indoielnica. Utilizand acest site confirmi ca esti motivat de cele mai bune intentii iar orice schimb de informatii, comentariu sau sugestie pe care o trimiti prin platforma site-ului reflecta dorinta de a invata cum sa te dezvolti personal in directia aleasa de tine.

5. LIVRAREA PRODUSELOR

Pe TheRealMan poti achizitiona atat produse fizice (carti, DVD-uri, CD-uri), cat si produse virtuale (cursuri video, audiobook, carti in format PDF).

5.1 Produse fizice (tangibile)

Plata in avans

Livrarea produselor tangibile la plata in avans (cu cardul, paypal sau transfer bancar) se face doar in urma confirmarii platii (imediat in cazul platii online sau dupa confirmarea transferului bancar de catre banca).

Plata ramburs

Livrarea produselor tangibile cu plata la livrare se face la scurt timp dupa inregistrarea comenzii, iar plata se face curierului de la care se preia coletul.

Variante de livrare

Prin curier rapid in Romania: livrarea se face in maxim 48 de ore de la inregistrarea platii, pentru orice produs fizic disponibil pe stoc. Aceasta varianta de livrare este oferita pentru aproximativ 6190 de localitati din Romania, prin Urgent-Cargus.

Costul livrarii prin curierat rapid este de 14 lei.

Pentru comenzile care se achita in avans prin plata cu cardul, transfer bancar sau cash la cel mai apropiat oficiu postal, livrarea este gratuita.

Pentru localitatile care nu sunt in aria de acoperire a Urgent-Cargus, livrarea se va face prin Posta Romana, gratuit si numai cu plata in avans a produselor prin card,transfer bancar sau cash la cel mai apropiat oficiu postal.

Prin Posta Romana: livrarea se face in termen de 3-5 zile lucratoare de la inregistrarea comenzii, pentru orice produs fizic disponibil pe stoc. Aceasta varianta de livrare este oferita pentru localitatile din Romania care nu sunt in aria de acoperire a Urgent-Cargus.

Livrarea prin Posta Romana este gratuita si presupune plata in avans a produselor prin card,transfer bancar sau cash la cel mai apropiat oficiu postal, urmand ca dupa confirmarea platii, produsul comandat sa fie livrat.

Termenele de livrare pot suferi modificari atunci cand un produs este nou lansat, datorita volumului mare de comenzi in timp scurt.

In cazul stornarii comenzilor sau Returului in 14 de zile, costul de transport nu se returneaza.

5.2 Produse in format electronic

Pentru produsele electronice marca TheRealMan, livrarea consta in primirea unei notificari pe e-mail cu linkul unde se poate accesa produsul, impreuna cu datele de logare pe platforma (user si parola) si informatiile aditionale necesare accesarii acestuia.

Notificarea se primeste pe e-mail automat la scurt timp (maxim 1h) dupa inregistrarea platii comenzii. In cazul lansarilor de produse noi, aceasta notificare poate intarzia, caz in care vei fi informat despre acest lucru prin email.

6. MODALITATI DE PLATA

Pentru a achita produsele comandate pe TheRealMan.ro ai la dispozitie urmatoarele 4 optiuni:

  • Plata ramburs (pentru produse fizice, care se expediaza catre tine, platesti curierului Urgent Cargus)
  • Plata cu Card bancar VISA sau Mastercard prin partenerul nostru PlatiOnline.ro
  • Ordin de plata (adica transfer bancar direct in contul firmei)
  • Plata cash la ghiseu Posta Romana

6.1 Plata ramburs

Plata se face in lei, integral, la livrare,  curierului.

6.2 Plata online, cu cardul

Poti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma PlatiOnline.ro

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plati securizate, PlatiOnline.ro. TheRealMan.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

Poti verifica integrarea site-ului TheRealMan cu procesatorul de plati – PlatiOnline, dand click pe imaginea de mai jos:

 Sigla PlatiOnline

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele „therealman”.

6.3 Transfer bancar (ordin de plata)

Plata prin Transfer bancar se face doar în baza facturii proforme emise de TheRealMan.ro. Mai departe ai detalii complete pentru a face acest tip de plată, la bancă, la nivel național sau internațional:

Beneficiar: REAL MAN TRAINING SRL (CUI 35205300)

Cont RON: RO32BTRLRONCRT0324741501
Banca: BANCA TRANSILVANIA, sucursala Corneliu Coposu, Bucuresti
Cod Swift: BTRLRO22
Adresa băncii: Cluj-Napoca, Cluj, str. G. Bariţiu nr.8, 400027
Nr. telefon: 0264 308028
.
Te rugăm să menționezi la observații de plată numărul comenzii tale pe site sau numele clientului pentru care se face plata, dacă diferă de numele tău pe care îl primim de la bancă.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii proformei emise, in unul din conturile din factura proforma.

6.4 Plata la ghiseu Posta Romana

Aceasta modalitate este avantajoasa pentru cei care au un oficiu postal mai aproape decat banca la care se face plata.

La modalitate de plata alegi metoda de plata cash prin Posta Romana pentru a achita pentru un produs sau serviciu comandat, apoi primesti pe email factura proforma si codul de bare necesare platii.

Pasul 2 este sa tiparesti factura si sa te prezinti cu ea la cel mai apropiat Oficiu Postal pentru a face plata cash.

7. POLITICA DE RETUR

Avand ca baza Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:

  • Consumatorul are dreptul de a returna orice produs in termen de 14 zile, incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.
  • Cheltuielile de returnare pentru produsul comandat, sunt suportate de consumator.
  • Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice.
  • Rambursarea contravalorii produsului se va face in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Real Man Training SRL de catre consumator asupra deciziei sale de returnare a produsului / produselor.
  • Rambursarea contravalorii produsului poate fi amanata pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat.
  • Pentru initierea procesului de returnare si rambursare a contravalorii, consumatorul va trimite o notificare scrisa catre TheRealMan Training SRL prin formularul de contact.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Pentru comenzile care au fost achitate ramburs sau transfer bancar, suma va fi returnata intr-un cont bancar furnizat de cumparator, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Vezi si politica de confidentialitate.

Silviu Iulian

S.C. REAL MAN TRAINING S.R.L.
Bucuresti, Drumul Taberei nr. 4
CUI: 35205300
J40 / 13632 / 05.11.2015

>