Politica de confidentialitate | TheRealMan.ro - Barbatul Adevarat - Dezvoltare Personala Pentru Barbati

Politica de confidentialitate

Confidentialitatea datelor

Site-ul www.therealman.ro colecteaza date de contact de la utilizatori pentru a le trimite acestora informatii practice despre dinamica relatiilor, atractie, sexualitate si dezvoltarea masculinitatii prin practici sanatoase.

Platforma prin care asiguram serviciul de email marketing(newslettere) si confidentialitatea datelor si mesageriei este GetResponse.com. Aceasta este o platforma platita prin care ne asiguram de securitatea datelor furnizate. (email, nume, adresa, etc)

Folosim datele colectate pentru a-ti imbunatati experienta pe site. In acest fel esti la curent cu toate articolele, evenimentele si produsele lansate de autor. Datele colectate sunt de regula: adresa de email, prenume si judet.

Aceste date sunt confidentiale si se pastreaza in baza noastra de date conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Proprietarul site-ului www.therealman.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizezi despre tine sau despre o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: comunicare prin newslettere periodice.

Serviciul de newsletter este oferit gratuit persoanelor care isi manifesta intentia de a primi emailuri, prin introducerea informatiilor personale in campurile aferente.

Dezabonarea de la newsletter

In orice moment, indiferent de motive daca doresti sa nu mai primesti informatii despre dinamica relatiilor, atractie, sexualitate si dezvoltarea masculinitatii, te poti dezabona prin linkul de Unsubscribe/Dezabonare pe care il primesti in fiecare mail trimis.

Nu trimitem mailuri nesolicitate si incurajam orice persoana care nu rezoneaza cu ideile expuse in acest site sa se dezaboneze de la a mai primi informatii din partea noastra.

Pentru orice alte informatii, foloseste cu incredere formularul de contact.

Silviu Iulian

S.C. REAL MAN TRAINING S.R.L.
Bucuresti, Drumul Taberei nr. 4
CUI: 35205300
J40 / 13632 / 05.11.2015