Farmecul Abordarilor Directe

 

Teoriile folosite pentru a provoca interesul unei femei, se invart foarte mult in jurul exprimarii intentiei, daca e recomandat sau nu sa exprimi intentia atunci cand abordezi o femeie pe care o consideri atragatoare.

Ambele variante functioneaza in a capta atentia si fanteziile femeilor insa fiecare dintre cele doua produc rezultate diferite.

Si cand spun rezultate ma refer la Tine.

Eu personal prefer abordarile directe insa nu despre mine e vorba in acest articol. Ce-ti pot spune de la inceput este ca am experimentat cu amandoua si am ales abordarea directa ca metoda principala de relationare potrivindu-se mai usor felului meu de a fi.

S-ar putea ca tie sa nu ti se potriveasca insa daca esti ca mine, mi-as dori sa stii cateva dintre diferentele celor doua tipuri de abordare, inainte sa mergi catre fata care iti zambeste ademenitor.

Ca idee centrala trebuie sa retii ca abordarea indirecta este o incercare de a seduce femeia la nivel social si mizeaza in special pe starnirea si mentinerea curiozitatii prin povestioare care sa ofere mici indicii despre statutul tau social si activitatile interesante din viata ta.

Abordarea directa pe cealalta parte seduce femeia la un nivel natural avand ca tema naturaletea atractivitatii dintre barbat si femeie si acceptarea propriei sexualitati ca fiind cel mai natural lucru din lume.

La nivel de conversatie, iti pot spune ca in timp ce abordarea indirecta vorbeste despre stilul tau de viata, prietenii tai extraordinari sau cat de bine decorat ti se pare clubul in care te aflii, in abordarea directa vorbesti despre relatia(atractia) dintre voi doi, aici si acum.

Asta ma fascineaza la abordarea directa: faptul ca te pune in contact cu intentiile si emotiile tale din momentul respectiv relationand pe o pozitie de putere, sursa acesteia fiind din interior astfel incat tu te manifesti usor si natural si o conduci in seductie asa cum si-a dorit dintotdeauna, facand ceea ce numai un barbat poate sa faca, pe cand daca alegi sa vorbesti despre cat de misto e clubul sau poseta ei, conversatia asta o poate avea si cu prietena ei cea mai buna, de aceea o problema des intalnita la abordarea indirecta e ca barbatul risca de multe ori sa fie privit doar ca un prieten nicidecum barbatul din fanteziile ei ascunse.

Ce au in comun Abordarea Indirecta si Abordarea Directa?

Desi sunt numerosi sustinatori de ambele tabere exista un lucru comun , esential , de la care pleaca tot procesul prin care inveti sa fii seducator si acest sambure de maslina se numeste INTENTIE…

Exact, Intentia de a cunoaste si a deveni intim cu o femeie se regaseste in ambele abordari…si acest sambure mic poate sa alunece usor si sa ajunga in stomac , fluidizand procesul sau poate sa-ti ramana in gat, subtiindu-ti glasul , iar tu deschizi gura cat poti de tare , pentru ca de… vrei sa canti ceva frumos! Si desi fizic deschizi gura la fel de mult, femeia simte ca ceva te retine si te opreste sa te exprimi la adevaratul potential…”Saracul are nevoie de aer!…si totusi nu e asa cald aici” isi spunea ea in gand in timp ce tu te rogi sa nu observe..

Asta e farmecul intentiei, o poti folosi in avantajul tau sau te poti impiedica de ea, trebuind tot timpul sa te uiti pe jos pe unde calci in loc sa privesti in ochii albastrii femeia de langa tine.

Ai sa ma intrebi de unde stiu ca sunt albastrii?! Am sa-ti raspund ca ai fi observat inaintea mea daca iti ridicai privirea…

Un alt lucru pe care l-am observat pe proprie piele atunci cand inveti sa te dezvolti ca un barbat seducator, orientandu-ma catre indirect, focusul meu era pe cuvinte si pe intriga povestilor pe care le spuneam…eram foarte mult in mintea mea, la direct pe de alta parte focusul era pe comunicarea nonverbala(limbajul nonverbal si paraverbal) scotand in evidenta atitudinea, convingerile si emotiile mele, atentia era catre exprimarea cat mai clara a sentimentelor mele, fiind mai mult in corp decat in minte.

Fiind un fan al programarii neuro-lingvistice ce m-a fascinat cel mai mult au fost convingerile prin care relationeaza cele doua tipuri de abordari.

In Indirect

  • esti concentrat pe a demonstra cat mai multa valoare sociala(stil de viata, pasiuni etc)
  • ai impresia ca iei ceva de valoare de la ea(timpul ei sau ca vrei sa faceti sex)
  • in sinea ta ti-e frica de femei si ti-e frica sa fii respins
  • cauti validare din partea ei si a prietenilor

In Direct

  • vezi cat de frumoasa e o femeie dincolo de frumusete
  • pretuiesti timpul si vrei sa fii cat mai precis
  • sexul este o experienta unica pe care numai tu o poti oferi si de care sa va bucurati impreuna
  • seductia este un dar al tau oferit ei, prin asta oferi valoare interactiunii si starii ei emotionale
  • nu cauti validare, scopul tau este sa starnesti emotii puternice nu doar curiozitate

Ca sa rezum vizual , ele se intrepatrund la un anumit nivel insa diferenta majora o face cadrul de referinta in care se desfasoare intaractiunea.Directul porneste pe drumul intentiei si isi da frau liber fanteziei accentuand si mai mult intentia intr-o manifestare dominanta si pasionala. Ceea ce face ca directul sa nu se transforme in aroganta sunt elementele sociale pe care le regasim cu masura si nici decum determinante pentru firul interactiunii.

Alegand intre Direct si Indirect este ca si cand ai alege intre Pasiune si Bun Simt si ca sa ilustrez si mai mult te invit sa urmarim impreuna urmatorul videoclip:

[responsive_video type=’youtube’ hide_related=’1′ hide_logo=’1′ hide_controls=’0′ hide_title=’1′ hide_fullscreen=’0′ autoplay=’0′]https://www.youtube.com/watch?v=ih6Baoop5G4[/responsive_video]

 

Barbatul de mai sus stie ce vrea si nu se teme sa se indrepte catre ce vrea. Abordeaza de pe o pozitie de putere cu o claritate a valorilor si scopurilor , este politicos fata de femeile ce-i apar in viata insa e o politete din respect nu din frica si referitor la frica de refuz…chiar este refuzat de mai multe ori…insa cum am spus..nu se bazeaza pe verbal si nu ii da importanta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *