TheRealMan.ro – Barbatul Adevarat – Masculinitate si Relationare

sensual1

Polariatea Sexuala – 7 Practici Sanatoase

Hai sa mai vorbim puțin și despre femei… prea multe discuții ezoterice fără nici o aplicație practica ma cam plictisesc.

Ne plac femeile, ne încântă cu prezenta lor, ne fac viata mai frumoasa, asa ca hai sa ne bucuram la maxim de acest lucru. Mereu i-am apreciat pe bărbații care încep sa se dezvolte în acest domeniu al relațiilor și al datingului pentru ca presupune ceva practic. Rezultatele dorite sunt palpabile, nu are rost sa faci filosofii interminabile.

Când spun ca îmi place sa ma bucur de femeie, ma refer la acel schimb subtil de energii și senzații intre masculin și feminin, nu ma refer la o descărcare inconștientă de placere. Pentru ca acest schimb subtil de energii sa abia loc e nevoie sa avem capacitatea de a polariza femeia în esența ei, iar noi sa fim bine centrați în esența noastră de bărbați. De asemenea când vorbesc de polarizare intre bărbat și femeie ma refer mai mult la o stare de a fi decât de a face.

 sensual2

Mai jos am sa enumăr câteva metode ce mie personal mi-au prins bine în a menține polarizarea:

1. Meditația

A început sa-mi placa asa mult ca nu ma mai satur de ea. De îndată ce percepi beneficiile pe termen lung, e posibil sa renunti la orice alta metoda folosita pana acum pentru evoluția ta. Meditația te ajuta sa descoperi acel echilibru și stare de flux. Mai mult devii mult mai conștient de ce lucruri ai de schimbat în comportamentul tău, dar și de frumusețea ce ne înconjoară, evident, include și femeile cu care interacționezi.

Dar în special în polarizarea femeii e foarte important ca bărbatul să-și adâncească starea de meditație. De ce? Pentru ca în felul asta nu se mai agata inconștient de toată interacțiunea cu ea. Rămâne neatașat dar cu capacitate 100% de a se bucura de fiecare clipa. Iar femeia se incita și mai mult când vede ca bărbatul din fata ei nu „pune botul” asa ușor ;).

2. Nu ejacula mai des de o data pe săptămână !

Aoleu, dar cum ? ce ? de ce? e asa mișto….

Ei bine, da. Pierzi o grămadă de energie prin ejaculare și devii un fel de sclav al plăcerii sexuale. Tot masturbarea te tine într-o vibrație joasa, deoarece nu ii permiți energiei tale sa urce mai sus de sex. Cand energia sexuala nu mai este consumata asa des, ea se transforma și permite stărilor frumoase să-și facă mai des apariția în viata ta. Exemplu: stări de inspirație, de iubire, de curaj, de atitudine pozitiva. Toți oamenii de succes au folosit aceasta practica și tocmai de asta nu ar trebui să-ți fie rușine sa încerci și tu.

Iar femeile simt asta. Simt ca nu le vezi doar ca pe un nou obiect sexual în care vrei sa te descarci cat mai repede. Desi au și ele dorințe sexuale, ele vor sa ajungi la ele prin cai superioare, știți voi cum zic taoiștii: prin inima ei ajungi și la sex.

3. Respecta femeia !

Doar suntem parteneri de călătorie, e cat se poate de sănătos sa ne acceptam și sa ne respectam cu toate diferențele intre sexe. Pe mine chiar ma amuza acum când mai dau de cate un sfat despre cum sa ajungi sa domini, sau sa iți afirmi autoritatea în fata cuiva. It’s an ego trip ! De ce oare avem unele momente când ii acceptam orice „prostioara” pe care o face și chiar ne amuzam de acest lucru, iar alte momente când ți se urca sângele la cap. La fel, egoul, el nu ar permite acestei stări de acceptare sa devina permanenta pentru ca asta ar însemna începutul sfârșitului lui. Orice act ce presupune apariția iubirii intre 2 persoane este o amenințare pentru ego.

Asa ca tine-ți ego-ul în frâu !

4. Menține ferm intenția !

Este bine știut ca ceea ce gândești mai mult și mai intens tinde sa se manifeste. Chiar și la nivel cuantic observatorul influențează rezultatul experimentului. Tot legat de intenție este contextul acțiunilor tale. Cu cat contextul cuprinde o viziune mai larga, cu atât prinzi mai multa inspirație pe moment. Spre exemplu, la meditația vipassana după ce ne-am curățat 10 zile stand în liniște, am emis intenția ca toate ființele din univers sa fie fericite.

Iti dai seama ca o astfel de vibrație trece peste orice „impediment lumesc”.

5. Mai puține dulciuri în alimentație

Aici sper sa nu ai mult de lucru. Îmi amintesc de o femeie într-o dimineață la o întâlnire cum era super ofticata ca nu i-a ieșit culoarea parului cum se aștepta ea și era frustrata rău. Dar apoi și-a comandat o gogoașa mare cu dulceață și ca prin minune a și uitat de mica ei frustrare ;).

Ei, dar ce te faci când corpul secreta o cantitate sporita de insulina pentru a contra-balansa excesul de zahar în sânge? Efectul scăderii rapide a zaharului din sânge este o mica depresie, sau un mood swing cum zic americanii. Știu ca în general femeile mănâncă mai multe dulciuri decât bărbații, dar am văzut și multi bărbați dependenți de dulciuri. Așadar ajuta-ți corpul pentru a te susține și el la rândul lui.

6. Antrenament zilnic

Am mai povestit eu de importanta sportului în echilibrul emoțional. Zilnic recomand sa faci puțin sport, chiar dacă nu ai timp de sala sau sesiuni mai lungi, dar 20 minute dimineața e suficient. E important sa te ții de acest obicei pentru ca nu e nevoie de mai mult de o săptămâna și corpul deja începe sa se lenevească.

Iar beneficiul adăugat sportului este nivelul de testosteron ridicat și stări prelungite de voie buna.

7. Întâlnește-te regulat cu grupul de bărbați

Una din cele mai de valoare resurse pe care le poți avea este grupul tău de bărbați. Ori ce ai face, oricât de ocupat ai fi, fă-ți timp sa te vezi și cu bărbații. Energia masculina te centrează, te readuce acasă și iți da impulsul de trece la acțiune în ceea ce-ți propui sa faci.

Chiar iți recomand sa vezi filmul asta Men’s Group și sa observi cat de autentici devin bărbați în prezenta altor bărbați. Societatea asa cum e ea în ziua de azi, rare ori ne permite sa lăsăm garda jos și sa exprimam în totalitate ceea ce simțim. O întâlnire în cadrul grupului de bărbați te conectează la o oaza de onestitate care în timp va deveni din ce în ce mai frecventa în viata de zi cu zi.

Si…… ai intuit bine… un bărbat autentic menține polaritatea fata de o femeie în limite sănătoase 😉

Sa-mi lași un feedback și sa-mi spui cate din aceste principii le-ai aplicat pana acum în viata ta sau care din ele vrei sa le aplici de acum încolo !

 

 

 

>