Barbat adevarat - incredere si atractiei

Limbajul trupului in dragoste (video)

Iata un filmuleț super folositor pentru studiul limbajului trupului in momentele cand exista atractie intre oameni.

Multi baieti se întreabă daca femeile cu care interacționează sunt interesate de ei, ezita sa avanseze, sa escaleze, sa le ia de mana si asa mai departe. Si din aceasta cauza oportunitatea trece, pana ce se hotarasc se avanseze, femeia nu mai e langa ei, sau nu se mai simte atrasa.

Urmareste cu atentie experimentul din documentar pentru a vedea care sunt semnele subtile de interes pe care femeile le fac atunci cand se afla in prezenta unui barbat fata de care simt atractie.

Realizatorul documentarului a organizat un eveniment in care a adus un numar egal de barbati si femei single si i-a filmat in timp ce interactionau. Multe din semnele si reactiile oamenilor sunt inconstiente si se intampla intr-o fractiune de secunda. Asa ca e bine sa fii prezent pentru a le observa, daca esti prea mult prins in mintea ta, le-ai pierdut.

Enjoy !

[responsive_video type=’youtube’ hide_related=’1′ hide_logo=’1′ hide_controls=’0′ hide_title=’1′ hide_fullscreen=’0′ autoplay=’0′]https://www.youtube.com/watch?v=SBOtj1RmaUE[/responsive_video]