Barbati adevarati din lumea intreaga

Atenție, acesta este un articol luung !

Azi avem din nou un articol din partea prietenului nostru Winman, despre bărbați adevărați de pretutindeni.

Acum ceva vreme am văzut care sunt cei mai adevărați bărbați din România ce pot fi luați ca model și ce calități ii fac sa fie bărbați adevărați. In acest articol vom trece în revista cîțiva bărbați adevărați din lumea întreagă. Sunt multi, foarte multi bărbați adevărați în lume, însă asa cum am spus-o și în primul articol, acesta nu este un top, nu este un clasament ci doar vom selecta cîțiva pentru a vedea ce calități ii definesc pe ei ca și bărbați.

Cum si-au dezvoltat ei calitățile lor forte?

Care au fost aceste calități care i-au dus spre culmile succeselor?

Unii dintre ei au făcut imposibilul, au depășit limitele care alții le considerau imposibil de trecut, alții numai prin felul lor de a fi, printr-un zîmbet de milioane, au reușit sa fie niște pionieri în domeniul lor de activitate.

Va recomand ca în urma citirii acestui articol sa căutați cărți scrise de ei sau despre ei, biografii, jurnale, filme…etc.. și sa le studiați în amănunt. Iar pe măsură ce aflați cat mai multe despre ei, mai mult ca sigur va veți simți inspirați în descoperirea bărbatului autentic din voi.

Sa începem deci…

Robert De Niro

In general cînd vedem un bărbat într-un film “ca își joaca rolul” super bine imediat spunem ca “e actor” ca asta e meseria lui … însă dacă ne detașăm puțin de ideea ca e actor vom descoperi ca acel bărbat defapt își folosește calitățile lui personale pentru a reliefa cat mai mult rolul personajului interpretat…ceea ce este foarte greu.

Nu e de mirare ca majoritatea filmelor în care a jucat Robert De Niro sunt filme cu mafioți sau polițiste. Pentru a prinde puțin din atitudinea lui De Niro, va recomand cîteva filme bune cu el : The Adventures of Rocky & Bullwinkle, Casino, Goodfellas.

Al Pacino
Al Pacino

Un alt actor, care poate juca cu ușurință roluri dure, mafiot ca si De Niro, dar si roluri in care putem observa simțul lui pentru frumos. Aceasta calitate este esențială unui bărbat adevărat. Dai dovada de putere, de coaie, dar în același timp ești deschis către sentimente plăcute și către prezenta feminina din jurul tău. Filme celebre cu Al Pacino : Scarface, The Godfather , Scent of a Woman.

Tom Cruise

 

Tom cred ca este cel mai entuziast bărbat și are acel tip de entuziasm contagios, care este aproape imposibil sa nu îl transmită interlocutorului și publicului . De asemenea are un zîmbet cuceritor asa cum ii sta bine oricărui bărbat.

Nu stiu daca va mai amintiti , cand Neil Strauss (The Game) s-a intalnit pentru prima oara cu Tom Cruise pentru a-i lua un interviu, a marturisit ca Tom este intr-adevar un barbat alfa. Filme bune in care a jucat : Top Gun, Jerry Maguire, Eyes Wide Shut.

Banderas este un latin adevărat, cu charisma și un șarm cum multi bărbați și-ar dori sa îl aibă. A cucerit lumea cu acest comportament de bărbat latin. In toate filmele în care a jucat a pariat pe aceasta carte și a cîștigat de fiecare data.

Cand il vezi pe Banderas, pur si simplu, simti ca are „acel ceva”, foarte atrăgător pentru femei. Filme în care a jucat: Desperado, The Mask of Zorro, Once Upon a Time in Mexico.

Casanova este modelul seducatorului natural. In vremuri in care nu existau carti „despre cum sa inveti sa seduci o femeie”, in care orice actiune legata de sex era condamnata, el a reusit prin pura pasiune si indemanare, sa seduca si sa se culce cu 122 de femei.

„Real love is the love that sometimes arises after sensual pleasure: if it does, it is immortal; the other kind inevitably goes stale, for it lies in mere fantasy.”

Fara indoiala, va recomand sa cititi „Memoriile lui Casanova”. Veti gasi multe asemanari in metodele lui, cu tehnicile folosite in zilele noastre de cei din comunitatea de seductie.

Donald Trump

Donald este omul care si-a propus sa cucereasca lumea, care isi construieste imperiul pas cu pas si fiecare clipa a vietii sale e folosita cu scop. Un barbat pragmatic, care isi cunoaste adevarata valoare si lupta zi de zi pentru realizarea lucrurilor mărețe. „Think BIG !” .

Au aparut si carti despre Donald Trump, dar cel mai bine urmariti serialul The Apprentice, pentru a va face o idee despre modul lui de operare.

Lance Amstrong

Lance este acel tip de bărbat care și-a depășit limitele, cunoaște adevărata performanta și a învins o boala considerata de majoritatea a oamenilor incurabila și mortala. Lance și-a propus sa lupte cu toată ființa lui și sa iasă învingător. Iar arma lui cea mai de preț a fost încrederea si determinarea uriasa ca poate reuși.

Asa cum procedează și în ciclism în care toți pleacă de la un start cu șanse egale, însa unii pe parcurs au destule probleme, el și-a menținut clar obiectivul in cap, acela de a învinge. Puteți afla mai multe despre Lance începînd de aici.

OSHO

Osho probabil nu va fi uitat niciodata. Numele lui se autopropaga exponențial în ziua de azi. Daca ar fi trait si astazi, multi „asa-zisi” guru spirituali sau in dezvoltare personala n-ari fi avut nici o sansa in fata lui. Osho a fost un maestru iluminat din India care a avut curajul sa mearga in America si sa propage invataturile mistice din Est.

Osho a ținut discursuri timp de peste 35 de ani, s-au scris peste 600 de cărți despre învățăturile lui, pur și simplu nu poate fi cuprins într-o simpla descriere ca aceasta. Daca încă nu ai citit nimic de Osho, îți recomand sa începi cu aceasta carte: Meditatia, prima si ultima libertate , iar apoi vezi unde te duce.

Will Smith

A început ca rapper, apoi a ajuns actor în seriale de TV, actor în filme la Hollywood, iar mai nou este speaker motivațional. Will Smith are o carisma si energie aparte care-l deosebește instant fata de restul. Orice bărbat care nu mai are nici o convingere negativa cum ca nu ar reuși, poate ajunge la o asemenea carisma, ca a lui Will.

Cautand cate ceva despre Will pe internet, am dat de un citat despre tatăl lui: „I look at my father and how he was able to keep four kids fed and clothed and still managed to find time to spend with us.” , ceea ce denotă o recunoștință profunda pe care pentru tot ceea ce este el astăzi. Împacă-te cu tatăl tău !

Bear Grylls

Bear este un bărbat care și-a testat limitele, chiar le-a dus la extrem. Acum îl vezi în desertul din Sahara găsind metode de supraviețuire, în alta emisiune îl vezi la Polul Nord indurînd cu un curaj nebun temperaturi extreme sau în jungla amazoniana luptînd pentru fiecare metru parcurs în jungla cu șerpi veninoși … A ajuns chiar și în legiunea străina, pentru un BootCamp super dur și intens.

Într-un cuvant este un bărbat curajos și cu o dorință nebuna de a explora necunoscutul. Pentru a afla mai multe despre el, puteți începe cu biografia lui și bineînțeles cu Supraviețuitorul.

Warren Buffet
Warren Buffet

Cu toate ca a ajuns cel mai bogat om din lume, Warren mereu a ramas un om modest, locuieste in acceasi casa simpla de ani de zile, nu are limuzina, nu are avion personal, nu simte deloc nevoia de a-si etala castigurile. Face bani din pura pasiune.

Nu a lăsat nici un bănuț moștenire copiilor lui, pentru a nu-i învăța cu lucrurile primite de-agata. Iar acum a început sa doneze miliarde din averea sa societăților caritabile (cum ar fi Bill Gates Foundation). Mai multe puteți afla începînd de aici.

Richard Branson

Cand vine vorba de „coaie în afaceri”, Richard este cel mai curajos antreprenor din lume. Are peste 150 de afaceri, insumand vreo 25 miliarde, face ce-i place, e curajos, isi traieste viata la maxim. Ceea ce il face barbat adevarat este faptul ca nu ezita nici o clipa sa comunice faptul ca este un spirit liber si ar da orice sa-și mențină aceasta stare.

Ultima si cea mai curajoasa investitie pe care o face, este Turismul Spatial. Mai multe despre proiect, intrati pe Virgin Galactic.

Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger numit și “stejarul austriac”, Arnold este un bărbat puternic care a muncit mult sa își împlinească visul, acela de a fi campion mondial la culturism. De mic a avut acest vis. La 14 ani a început un program de antrenament intens, la 15 să studieze psihologia (pentru a învăța mai multe despre puterea minții asupra corpului), iar la 17 ani și-a început cariera competițională. Un bărbat cu o voință puternica.

Fiecare dintre noi la un moment dat a fost influențat puternic de unul din acești bărbați adevărați, bărbați care și-au descoperit calitățile și le-au dezvoltat astfel încît au ajuns pe culmile succeselor.

Da și tu exemple de bărbați adevărați pe care i-ai avut ca model și mai exact ce calități ale lor te-au făcut sa-i admiri !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *