Badboy DNA – Recenzie seminar

Badboy

Era si timpul sa fac o recenzie in urma primului seminar marca Badboy Lifestyle in Romania.

Badboy este printre primii traineri din comunitatea internationala de seductie care vin sa predea in Romania. A mai trecut si Mystery si Style, dar prin 2002, cand nu erau cunoscuti, asa ca nu a reusit nimeni sa ii vada pe vremea aia.

Cat a stat prin Bucuresti, am avut ocazia sa ne cunoastem la modul personal, deoarece aveam multe lucruri de discutat. Iar dupa aceste zile cat a stat pe la noi, pot spune ca Daniel este un baiat cu totul si cu totul normal, cu picioarele pe pamant, foarte hotarat in ceea ce face si bineinteles mistocar la greu.

Diferente culturale si povesti din alte comunitati

A recunoscut si Badboy, ca aceasta comunitate de seductie a luat-o pe niste cai cu totu si cu totu ciudate, cel putin in tarile prin care a fost. Ne-a vorbit de perioada de inceput a comunitatii, 1998-2002 cand inca nu era asa comerciala seductia. Singurul care era la vremea aia mai comercial era Ross Jeffries, dar si el era incantat de orice tehnica noua pe care o descoperea si era pus pe experimentat.

Era o perioada foarte buna, toti impartaseau idei, experiente, se ajutau intre ei, era un fel de era golden-age a seducției.

Acum, cel putin in afara, exista gruppies in jurul fiecarui guru (auto-proclamat), si au ajuns in asa hal incat sa-i venereze ptr tot ceea ce spun, si mai putin pentru rezultatele pe care le au in a preda. Cei din afara sunt mai mult vrăjiți de imaginea celor care tin seminarii in comunintatea de seductie. Pentru ei, termenul de Guru este cat se poate de real.

Ne povestea ca într-un weekend a fost la Paris cu prietena, si la un moment dat a observat 2 baieti ca-i urmareau. Erau 2 junkies din comunitate. A observat ca la fiecare miscare a lui, ei scriau pe niste carnetele un fel de Field-Report ;). Asa ca a zis ca e timpul sa se distreze si a inceput s-o ia pe prietena lui si s-o învîrtă, s-o sarute peste tot pe unde mergeau, doar ca sa vada cat au de gand sa se tina cei 2 dupa ei.

Marele neajuns al americanilor, zice el, este ca ei inca vad femeile undeva sus puse pe un piedestal si cred ca e nevoie de munca pentru a le avea.

Din punctul asta de vedere pot spune ca noi stam destul de bine, cel putin nu aud asemenea intamplari la noi.

Doar pentru cunoscători

L-am intrebat de cicatricea din varful capului, eram curios cine i-a facut-o. Zicea a fost o fericita intamplare probabilistica. La finalul razboiului civil din 90′, defilau multi militari pe strada sarabatorind victoria, iar unul dintre ei tragea cu mitraliera in sus.  El statea la balcon uitandu-se in jos la multimea de pe strada. Glontul nu l-a lovit din plin, ci in cadere.

Iar dupa ce l-au operat si i-au scos glontul din cap, a observat ca acesta ii afectase partea dreapta a creierului care este responsabila de functiile loco-motorii ale părții stîngi a corpului. Noroc sau ne-noroc, nu si-a plans de mila, ci din contra, aceasta intamplare l-a facut sa profite de viata si sa o traiasca din plin.

L-am mai intrebat de fostul lui partener, de Shark, cu care organiza seminarii acum 8 ani. Shark s-a insurat, a iesit din joc si mai nou se ocupa cu turism medical (eh, baiat cuminte ce sa zic).

Echipa pe care o are momentan e formata din baieti de baieti. Marius, (un rus care a trait in Londra – specialist in dansatoare si modele ), Cortez (un vechi prieten din Croatia), Richard Branson (un american care si-a trait adolescenta impreuna cu cele 7 surori ale lui – iar acum este un natural cu femeile) , si Dre ( fost militar, antrenor sportiv).

Stil de predare

A calatorit mult prin alte tari, a avut ocazia sa cunoasca multe femei si sa observe diferențele culturale cand vine vorba de acest proces al seductiei. Procesul este asemanator in proportie de 80%, restul 20% sunt mici calibrări pe care trebuie sa le faci in funcție de specificul zonei in care te aflii.

Un om cu experienta se cunoaște, iti spune exact ce ai nevoie sa auzi pentru a ajunge la nivelul urmator. A investit in acest domeniu peste 10 ani de zile ca timp, peste 30K $ ca si bani, a cunoscut o gramada de oameni experti in domeniu. Desi am mai citit si eu pe net despre el inainte, urmarisem si eu seminarii, e cu totul alta experienta sa il vezi direct in actiune.

Am avut ocazia sa fiu si eu prezent cand a facut coaching 1 la 1 cu unul dintre participanti si pot spune ca am avut si eu multe lucruri de invatat. Este foarte focusat pe rezutate si nu il ia pe om cu vorba buna, ci direct la treaba.

Foloseste motivarea prin fuga de durere. Oamenii in general sunt motivati de 2 factori, inspre placere sau fuga de neplacere (durere). Daca observa ca faci ceva gresit, te atentioneaza prima data. Daca faci dinou acceasi greseala te pune sa faci flotari. Unii din baietii care au venit la seminar, s-au intors dupa 3 zile cu febra musculara 😉

La bootcampul pe care-l tine vara la mare in Ucraina, este si mai dur. Foloseste un dispozitiv de auto-aparare cu care ii electrocutează pe studenți atunci cand nu face ceea ce le zice. Ii trimite in club, dar nu le zice cand apare si el. Iar cand intra in club, toti studentii, ca prin minune, sunt in cate un set :D. Probabil este unu care salveaza turma si le da de 6.

Am sa-i rog si pe cei care au facut coaching 1 la 1 cu Badboy sa isi dea cu parerea.

DNA (direct natural aproaches) – partea tehnica

Practic si orientat pe rezultate. Notiunile si tehnicile predate sunt simple si eficiente. Este orientat pe rezultate, pe “inchidere” (closing) si mai putin pe facut show prin fel si fel de rutine. In acest seminar a pus accentul pe elementele importante din pickup, Pentru rezultate de lunga durata a recunoscut si el ca accentul trebuie pus pe Inner-game si inteligenta sociala.

Chiar si punand accentul doar pe aceste 4 elemente, poti avea si au fost băieți care au avut rezultate “palpabile” inca din a 2-a seara, si apoi in săptămîna de dupa.

Problema multor bărbați este ca nu au inteligenta sociala. Aceasta se dobîndește in timp, interacționînd cu cat mai multa lume, in situații cat mai diferite. Avand inteligenta sociala, poti face fata cu mult mai multa usurinta oricarei situatii noi.

S-ar putea sa mai revina si pentru o continuare. A zis ca pe langa partea de inner-game, mai are de predat tehnici de conversatie, spontaneitate si Frame Control. Daca va mai veni in Romania, o sa va anuntam cam cu o luna inainte pe site. Ramaneti abonati ca sa primiti din timp vestea !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *