Lectii de la legendarul Rick H

Saptamana trecuta am iesit la o tura prin club cu DanV si cu Win.

Imediat ce intram in club, in spatele nostru, pe cine credeti ca vad…, pe legendarul Rick H din seminariile lui David D. Stiam eu ca e prin Romania si face business pe aici de cativa ani dar nu am mai auzit de multa vreme de el si nici nu a mai aparut pe la vreun seminar. Ii dau un cot lui Dan V., el zice ca nu crede ca e el, iar eu ma duc direct sa-l salut.

Omu parca deja se astepta, ii zic: “Hei, Rick, is that you?” el : “Yes bro, how are you :/?” dupa care vine si Dan si nu-i vine sa creada peste cine am dat.

In caz ca sunteti mai nou-veniti in comunitate si nu prea stiti ce se intampla “in the good old days “, prin 2000-2003, va zic eu:  Rick a fost colegul de camera al lui Eben (David D), impreuna se duceau la seminariile lui Ross Jeffries, si tot impreuna ieseau la agatat.

Multe din lectiile lui David D din prima lui carte, Double your dating, au fost inspirate dupa Rick. Cocky & Funny nu e o tehnica pe care Rick o aplica, ci e atitudinea lui puternica care iese la suprafata si se manifesta prin astfel de comportamente. Cand zic de atitudine, omul chiar emana putere si e un lider natural.

Cateva detalii despre Rick:

The legedary Rick H

Rick este cunoscut in comunitate drept maestru in seductia femeilor bisexuale si convertirea celor bi-curioase. Pentru el, sa te culci doar cu o singura femeie este un lucru banal, mult mai interesant e un thresome, foursome…manysome.

De cativa ani s-a mutat in Romania, are afaceri aici, dar si calatoreste destul de des.

Revenind la intalnirea noastra din club cu Rick, mai tarziu l-a chemat Dan spre iesire pentru a mai sta de vorba. Si dintr-o vorba in alta, am ajuns sa discutam vreo 45 de minute despre femei.

Iata ce ne sfatuieste Rick:

  • Zice sa stabilesti inca de la inceput cine e conducatorul prin mici indrumari pe care i le dai femeii. De ex: “Nu te aseza pe acel scaun, stai pe celalalt!”, Arata-i ca tu esti regizorul a tot ceea ce se intampla.
  • Nu da niciodata femeii un raspuns direct, decat daca acel raspuns este NU.
  • Ofera-i femeii portia zilnica de drama si emotii, pentru ca daca tu nu o faci, o va cauta ea.
  • Pune conditii pentru tot ceea ce oferi. Daca ea iti cere ceva, sau vrea sa te convinga sa faceti ceva impreuna espune-i : “pentru asta imi esti datoare cu un pupic”,  intorci si celalalt obraz sa te pupe, iar dupa zici: “hmmm… tot nu sunt multumit, mai incearca”, pana ce o saruti.
  • Femeia are incredere cand stie ca se poate baza pe tine, cand stie ca orice situatie neprevazuta s-ar putea ivi, tu esti in stare sa-i faci fatza.
  • Nu oferi solutii si nu sta de vorba cu o femeie pentru a-i asculta problemele! Cand o femeie incepe si iti varsa oful o intrebi :”Cauti o solutie sau doar vrei sa te descarci?” De multe ori femeile nu vor solutii la problemele lor, in cazul asta ii recomanzi sa sune o prietena si sa stea 3 ore de vorba cu ea. Asa sunt ele, trebuie sa intelegi acest lucru.
  • Barbatul, prin natura lui, nu poate fi atent la mai multe conversatii simultane, pe cand intr-un un grup de 5 fete cand vorbesc toate in acelasi timp, ele pot retine ce zic fiecare. De aici apar multe probleme de comunicare, deoarece femeia ii face observatie barbatului ca nu o asculta in timp ce el lucreaza la calculator, sau se uita la televizor. Ca dovada, cand femeile cu care era Rick in club venisera pana sus sa vada ce se intampla, se invarteau prin spatele lui, il intrebau de ce nu vine inapoi, cine sunt baietii astia? Iar el continua sa ne explice, nici macar o fractiune de secunda nu s-a intors sa le dea explicatii.

Prin simpla lui prezenta si felul cum vorbeste Rick emana incredere in sine. Tot ce spune se simte ca vine din experienta si nu din carti. El nu a tinut niciodata un training de seductie, doar a fost invitat de catre altii si s-a bucurat la maxim de femei.

Eu i-am propus sa-l chemam odata pentru a ne vorbi la un seminar. A zis ca ar fi incantat sa faca asa ceva, probabil va fi singura data cand va tine un astfel de eveniment aici in Romania.

Pana atunci, tinem legatura.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *