De la baiat la barbat [Povestea lui Ionut]

Ce-mi plac poveștile de succes ale bărbaților cu care am avut ocazia sa lucram… Ionuț este un tânăr de 20 de ani din Baia Mare, super inteligent, student la Automatica și hacker din pasiune. El a fost omul care a făcut cel mai mare salt în evoluție la primul bootcamp din vara trecuta.

Intre noi fie vorba, bărbații care au o pasiune puternica pentru un domeniu pot foarte ușor sa descopere și încrederea în sine în relaționarea cu femeile. In termeni mai tehnici se cheamă “modelare”. Transferi sentimentul încrederii din domeniul în care ești super pasionat în acest nou domeniu pe care-l studiezi. Astfel și-a dat Ionuț seama cum sa hackuiasca jocul atractiei.

Mai departe îl las pe Ionut sa relateze !
———————

Salut bărbați, Ionuț sunt!

Prin luna septembrie am fost cu bărbații la munte la să ne deconectăm puțin de agitația cotidiană. Clipele introspective petrecute acolo mi-au dat un imbold să scriu un mic articol despre întreaga mea experiență alături de cei de la The Real Man și cum anume m-a schimbat aceasta.

Prima întrevedere cu aceștia a fost la un bootcampul din vara bazat pe dezvoltarea increderii ca barbat si a unui stil atragator. Încă îmi amintesc și acum prima impresie avută odată ajuns acolo ” Ok, sunt praf!”. Eram cel mai tânăr și cel mai puțin documentat în dezvoltare personala dintre toți participanții.

Asta nu a durat prea mult fiindcă am mers acolo cu scopul de a evolua cât mai mult. Pot spune cu siguranță că bootcamp-ul a fost unul intens și plin de surprize , punându-mă să lupt la foc continuu cu mine însumi. A fost precum un maraton de doborât bariere mentale și decepții greșite despre ceea ce însemna atractie, seducție, descoperire interioara și stil de viață. Experiența trăită mi-a oferit exact ceea ce aveam nevoie, mi-a înlăturat vălul subțire ce-mi încețoșa percepția asupra unor aspecte ale vieții, printre care și relaționarea autentica.

Înainte de a trece prin această schimbare totul se întâmpla cu o viteză foarte lentă, cu întâlniri aproape inexistente, frustrări când vedeam ca alții reușesc și o frică uriașă de abordare. Mintea-mi era dominată de stări contradictorii ce-și disputau supremația asupra propriei mele persoane, totul stând sub semnul timidității.

La fel ca mulți alții NU m-am născut cu o sumedenie de femei lângă mine. Pot spune că eram undeva foarte aproape de nivelul zero, având prima relație undeva după 18 ani. Știam că am o problemă cu femeile, că nu știam cum să le cuceresc și mai ales cum să le păstrez lângă mine. Recunosc că am avut foarte puține relații, pot spune total nereușite în care nu avusem parte de sex.

Doream mai multe femei cu care să fac sex și atât, fără alte complicații. Vroiam să seduc femeile care îmi plăceau, unde sexul să vină foarte natural. Am obținut asta mult mai devreme decât mă așteptam. Diferența se face că eu mi-am dezvoltat personalitatea, nu am folosit “replici” și am încercat să găsesc singur calea. Astăzi cu fiecare zi ce trece sunt mai experimentat!

Acum însă am reușit să decriptez o parte din acest cod al atractiei care-i fascinează pe mulți. Am învățat cum să combin cuvintele cu atitudinea și sunt animat de o sete mistuitoare de a descifra cât mai mult din acest cod, de a trece înspre cele mai înalte nivele. Personal consider atracția ca fiind precum un cântec pe care fiecare îl face cu propriile sale note. Atunci când reușești să așezi notele în ordinea corespunzătoare muzica, atracția, curge prin tine. Cu toții avem urechi așa că așează notele pe portativul vieții tale astfel încât să o faci să sune așa cum vrei tu.

Ca să nu devin prea profund am să îți ofer o mică perspectivă asupra ceea ce sa întâmplat în bootcamp:

Una dintre cele mai antrenante situații a fost abordarea pe plajă. Am să încep cu aceasta pentru ca de ea, de lucrul cel mai simplu, sunt cei mai mulți speriați. Pentru mine, acum, abordarea este cea mai ușoară parte a jocului, ai nevoie doar de curaj, nimic altceva. Adevărata distracție intervine abia după aceea, când începi să îți folosești inteligența și să te expui GOL așa cum ești tu, perfect autentic. La început aveam o tensiune deranjantă în mine, mușchii se încordau și mintea încerca să mă facă să renunț însă, odată ajuns în fața fetelor, nu concepeam să dau înapoi.

Dintr-o încordare dăunătoare totul s-a transformat într-un joc în care eu făceam regulile. Un joc în care eu eram maestrul și observam micile linii subțiri cu care jonglam. Așa am ajuns să abordez 20-30 de fete pe zi, să le sărut pe neașteptate și ele să îmi zâmbească ca apoi să le sărut din nou cu patos. Probabil ca te întrebi dacă am primit refuzuri. Da! Am primit o sumedenie de refuzuri, însă aici devine partea interesantă, nu mă mai deranja deloc. Totul mă amuza la culme și mă făcea să încerc din nou, să vreau mai mult. Cand acestea mă refuzau începeam să râd și reacția loc era ” Who the fuck is this guy?!”. Citeam intriga de pe fata lor cu o plăcere bolnavă.

Am plecat din bootcamp cu multe amintiri frumoase, mult mai încrezător, cu o sumedenie de fete abordate, sărutate și nu numai. Am plecat din tabara și cu două nume noi “Conan” respectiv “Omul Glonț” deoarece abordasem tot ce mișca.

Ceea ce am învățat acolo am convertit în stilul meu de viață și acum primesc de la amici replici de genul “Trebuie să te cumințești!” , “Vezi că la tipa aia nu ai voie!”. Văd diferența dintre vechiul meu stil de viață și actualul că pe un salt gigantic de la nopți total lipsite de acțiune, la nopți în care sărut trei-patru fete și cu care trăiesc momente plăcute. De la săruturi rare și nasoale până la săruturi pasionale , aproape scene sexuale în pub-uri după circa 3-4 minute. De la ieșiri ratate până la scene sexuale prin parcuri, în care exploatez zonele intime ale femeilor. De la nopți lipsite de afecțiunea unei femei până la nopți de sex intens în locuri mai puțin așteptate.

Dacă ar fi să las câteva sfaturi pentru toți cei care vor să evolueze în acest aspect al vieții acelea ar fi cu siguranță că au nevoie doar de două arme: de o hotărâre zdrobitoare și mai presus de orice încredere în ei înșiși.

Trainerii TheRealMan m-au făcut să pun în balanță raportul dintre timpul petrecut cu femeile și calitatea acestora. Totodată mi-au deschis apetitul pentru meditație și pentru explorarea a ceea ce se ascunde în colțurile întunecate ale minții mele. Acum după o sumedenie de experiente pe perioada verii, toate trăite cu o viteză accelerată , mă fac să vreau ceva mai mult de atât. Vreau însăși esența femeii, vreau să o cunosc exact așa cum e ea, fără diverse măști sociale sau ale E-uri. Vreau ca timpul petrecut cu ele sa fie unul de calitate, cu femei interesante și deschise.

Ca o notă de final nu doresc decât să le mulțumesc tuturor femeilor care m-au ajutat să evoluez și rămâne să mai trăim momente plăcute care să lase în spate amintiri umede. Pentru că nu vreau ca să mă mai lungesc mult cu vorba, poate am să scriu și despre restul lucrurilor învățate și experiențele trăite ce merită expuse într-un articol viitor.

Ramaneti alaturi de barbatii de la TheRealMan pentru ca fac o treaba extraordinara.

Ionuț Indre


Iti place ce citesti?

Sunt Silviu, autorul articolului.

Daca vrei sa afli si alte informatii utile despre cum sa cuceresti o femeie, cum sa o mentii atrasa si cum sa ai relatii implinite, aboneaza-te la Newsletterul TheRealMan, aici>


Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *