Cum a fost la tabara Attraction Mastery 2016

 

Update: incepand cu luna august anul 2019, tabara Attraction Mastery devine tabara Leaders camp – tabara de masculinitate si relationare. Ce e nou? Acum experienta este mai putin despre atractie si seductie si mai mult despre dezvoltarea unui caracter puternic prin vindecarea ranilor copilariei, antrenarea starii de prezenta, abilitatilor de leadership, curajului si disciplinei de a urmari obiective specifice cu aplicabilitate in relatia cu femeile si nu numai.  


Asa cum te-am obisnuit deja in ultimii 8 ani si anul acesta am organizat la mare, o tabara de masculinitate pentru barbatii care vor sa-si dezvolte increderea personala si sa deprinda skill-urile de socializare cu persoane necunoscute in special cu femeile.

Tabara Attraction Mastery este o tabara practica, la care participa barbati cu varsta cuprinsa intre 27 si 50 de ani iar tematica  este centrata pe doua directii principale:

  • eliberarea de frica de a vorbi cu persoanele necunoscute (frica de ridicol, de a fi judecat, etichetat, etc) si dezvoltarea unui stil bazat pe incredere si prezenta
  • arta comunicarii emotionale (exprimarea intentiilor intr-un mod empatic si autentic fata de femeile atragatoare)

Perioada de vacanta suprapusa peste un mediu specific de relaxare si voie buna (Vama Veche), asigura un context perfect pentru a iesi din zona de confort pentru a socializa “putin mai indraznet si mai increzator”.

Si ca sa nu-ti spun cum a fost tabara de anul acesta pentru barbatii care s-au antrenat alaturi de noi, mai bine iti arat.

DSCN2013

Ne-am intalnit luni, 11 iulie si am lucrat impreuna timp de o saptamana. Barbatii au venit cu o energie buna care s-a mentinut pe toata perioada taberei. In plus am avut noroc ca vremea a tinut cu noi.

Ziua ieseam la socializat la plaja iar seara in cluburile cu specific din Vama.

In primele zile am stat mai mult la sala, pentru clarificarea si aprofundarea principiilor de masculinitate pe care multi barbati le stiau deja din Ghidul Barbatului Adevarat.

 

Nu poti obtine performanta daca nu lucrezi in acelasi timp si mintea si corpul. (nivelul de energie). Tocmai de aceea, la taberele noastre, nu-ti umplem mintea cu teorie ci avem pregatite si cateva serii de exercitii pentru energizare.

Si pentru a antrena un cadru de camaraderie si de dezvoltare cu ceilalti barbati, trecem si printr-un exercitiu de consolidare a increderii !

IMG_20160711_184158

Cel mai important lucru pe care nu il putem invata dintr-o carte sau la un training clasic, este PUTEREA PREZENTEI. David Deida in cartea Calea Barbatului Superior spune ca o femeie este atrasa de prezenta unui barbat.

Daca o femeie este atragatoarea cand este expansiva si energica in feminitatea ei, un barbat atragator este un barbat centrat in MOMENTUL PREZENT.

Cei care au participat la taberele noastre stiu ca la inceput “sunt fortati” sa treaca printr-o serie de exercitii menite sa ii puna in contact cu corpul si energia lor. Exercitii care ii scot din mintea lor si care ii aduc mai mult cu atentia pe ceea ce este, AICI si ACUM. Nu ai cum sa fii PREZENT intr-o interactiune cu o femeie atragatoarea daca tu esti in mintea ta, gandindu-te la urmatoarea replica.

IMG_20160712_085001

Dezvoltarea skill-urilor de socializare pe parcursul taberei, se face treptat de la simplu la complex, sistematic dupa metoda TheRealMan care a dat rezultate pentru sute de barbati.

In primele zile, participantii au invatat cum sa porneasca conversatii, complet natural, cu persoanele necunoscute. (au invatat sa mentina contactul vizual, sa intre in rapport cu interlocutorul si cum sa conduca interactiunea in directia dorita)

IMG_20160712_182947

 

…. si cu femeile.

IMG_20160716_182846

In urmatoarele zile, am revenit la a ne antrena CENTRAREA si PREZENTA….. folosind tehnici de respiratie si meditatie.

IMG_20160712_211425

Un alt ingredient cheie pentru succesul in interactiuni este INTELIGENTA EMOTIONALA.  Am antrenat asta prin ASCULTAREA ACTIVA. (in timp ce cealalta persoana vorbeste, tu creezi spatiu fiind cu atentia in corp si pe ceea ce transmite persoana din fata ta, nonverbal, emotional si energetic)

Apoi Gianina ne-a aratat cum sa ne conectam nonverbal si de ce e important sa CONDUCI atat la dans cat si in interactiune.

IMG_20160714_115840

 

Iar in noile interactiuni barbatii au inceput sa testeze elemente de polaritate. (vezi reactia fetelor 🙂 )

DSC_0618

eedwdwed

DSC_0696

Pentru un barbat adevarat nu trebuie neglijata conditia fizica. In fiecare dimineata, aveam o mica inviorare menita sa ne trezeasca dupa o noapte lunga. E drept, se doarme putin la tabara (cam 4-5 ore pe noapte) dar cine vine la mare sa doarma ? 🙂

IMG_20160714_082900

Daca nu ai mai alergat pe nisip pana acum, ar trebui sa o faci cel putin o data! E de-a dreptul energizant. In plus, de fiecare data ni s-au alaturat si alti barbati care nu ne cunosteau insa vazandu-ne pe noi, au fost inspirati sa faca miscare.

Iar dupa alergare, merge si o meditatie pe muzica valurilor marii.

IMG_20160714_085340

Cu un asemenea program, barbatii au fost pregatiti cum sa faca fata si sa interactioneze RELAXAT si NATURAL si in alte situatii decat cele obisnuite (au interactionat cu femei care faceau topless, care erau in grupuri si care stateau sa serveasca masa):

IMG_20160712_183741

IMG_20160716_093434

 

DSC_0628

IMG_20160715_022232

Fiecare serie de absolventi are o energie aparte. Si in aceasta tabara ne-am simtit bine si am cultivat spiritul de camaraderie. Pentru ca ceea ce te ajuta sa cresti este GRUPUL din care faci parte. Si barbatii pe care ii poti cunoaste la astfel de experiente sunt genul de barbati pe care merita sa ti-i faci prieteni si sa ii tii aproape.

IMG_20160716_084839

La genul asta de tabere de masculinitate, barbatii vin ca niste straini si pleaca precum niste prieteni: Barbati maturi care pe langa dezvoltarea INCREDERII si CURAJULUI si-au deschis inimile si au lucrat cu vulnerabilitatile lor devenind in cele din urma mai puternici.

IMG_20160717_143116

Felicitari barbati, pentru faptul ca ati oferit valoare prin prezenta voastra la aceasta experienta.

Zambesc in sinea mea, gandindu-ma atat la povestile care vor ramane doar in Vama dar si la femeile care au ajuns acasa mai fericite pentru ca au avut placerea sa-i intalneasca pe barbatii de la TheRealMan.

Ne vedem la urmatoarea tabara !

PS. pentru mai multe detalii despre tabara de masculinitate si relationare, poti accesa pagina de prezentare a taberei aici>>

Iar pentru a te anunta pe email cand mai organizam urmatoarea tabara, te poti inscrie aici>>

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *