Lucruri pe care niciodata sa nu le faci cu o femeie!

Sunt lucruri pe care tu ca barbat nu ai voie sa le faci cu o femeie daca vrei ca relatia ta cu ea sa continue. Indiferent daca ai cunoscut-o de 3 ore sau de 3 ani aceleasi lucruri raman valabile :

1. Niciodata nu vorbi urat despre tine. Nimic nu face un barbat mai dizgratios in ochii unei tipe ca unul care ii confeseaza cat de lenes, ipocrit, fustangiu, neciplit e. Vrei o cale sigura ca o tipa sa nu mai vrea sa stea cu tine ?

Spune-i : “Sunt patetic, si stiu ca nu te merit. Sunt o carpa, ultima zdreanta a rasei omenesti.”

2. Niciodata nu-ti plange de mila Nu-mi plac oamenii care isi plang de mila. Femeilor cu atat mai putin. Un barbat care isi plange de mila….e vrednic de mila.

Ai probleme cu banii? So what? — nu incepe sa te vaicaresti in fata ei.
Ai probleme cu jobul? So what? – nu intra in panica.

Femeile nu vor un un looser sau un tip care isi pierde controlul, un plangacios care se panicheaza pentru cea mai mica problema. Vor un tip care sa le poata domina, care are suficienta incredere in el incat sa rezolve problemele.

3. Niciodata nu o injura, nu-i jigni parintii sau familia Pe langa faptul ca un barbat care injura femeia cu care sta arata faptul ca nu are control si nu poate rezolva calm o neintelegere, ai sansa sa ti se raspunda cu aceeasi moneda si sa ajungi ca tiganii de care toti vorbesc.

Orice lucru se poate rezolva calm. Te-a enervat femeia? Daca nu stii sa rezolvi prin calm, cu atat mai putin o s-o rezolvi injurand-o. Agresivitatea primeste in schimb agresivitate. Poate te vei simti bine pe moment ca ti-ai varsat focul…dar apoi va trebui sa te lupti cu orgoliul ca sa-ti ceri scuze.

4. Nu fii atat de orgolios incat sa nu-ti ceri scuze Sa fim seriosi, fiecare din noi gresim. Ne place sa avem controlul si sa manipulam, sa vedem cum cealalta persoana vine si trage de noi…dar atunci cand pierdem o tipa la care am tinut din cauza orgoliului nostru, deja nu mai conteaza.

Ai gresit…fii barbat si cere-ti scuze. Esti mai barbat daca iti ceri scuze unei tipe pentru prostia pe care ai facut-o, decat daca esti capos ca magarul lui buridan.

5. Niciodata nu-i spune ca o vei insela, ca ai inselat-o, ca ai insela-o. Nici macar in gluma. Putine sunt femeile care suporta ideea ca sunt inselate. Si mai putine sunt cele care stau cu tine dupa ce afla adevarul

Vreau sa puneti voi continuarea…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *