Nu Te-ai Saturat Ca Femeile Sa Te Vada Doar Ca Un "Baiat Bun"?

(vezi video-ul de mai jos)

Unde poti ajunge in urmatoarele 30 de zile

Programul Balls Back

Maratonul de 30 de zile prin care te eliberezi de comportamentul de baiat bun, iti iei puterea inapoi si iti redefinesti relatia cu femeile

Coperta Balls Back

Programul sub forma de Maraton contine misiuni specifice de masculinitate si relationare si este creat pe baza bestsellerului Gata cu Baiatul Bun de Dr. Robert. A. Glover pentru a te ajuta sa faci trecerea de la Baiatul Bun la Barbatul Integrat.

Vei primi 10 misiuni barbatesti, sub forma de Audiobook, pe email, la un interval de 3 zile, astfel:

  • Misiunea 1 – Ziua 1: Acceptare, vindecare si iertare: constientizarea programelor mentale care te tin pe loc
  • Misiunea 2 – Ziua 4: Cum sa te eliberezi de nevoia de a cauta aprobarea celorlati (Validarea externa vs Validarea interna)
  • Misiunea 3 Ziua 7: Cum sa-ti infrunti fricile cu incredere
  • Misiunea 4 Ziua 10: Pune-te pe primul loc
  • Misiunea 5 – Ziua 13: Putere personala 1: Antreneaza starea de prezenta
  • Misiunea 6 – Ziua 16: Putere personala 2: Gestionarea emotiilor
  • Misiunea 7 – Ziua 19: Putere personala 3: Cum sa setezi granite sanatoase
  • Misiunea 8 – Ziua 22: Antreneaza calitatile masculine
  • Misiunea 9 – Ziua 25: Rupe tiparul pentru relatii toxice
  • Misiunea 10 – Ziua 28: Vindecarea sexualitatii / Transcederea adictiilor
* misiunile sunt orientative si actualizate in functie de evolutia barbatilor care urmeaza acest program.
 
Esti gata sa lasi in urma comportamentul de Baiat Bun? Poti incepe cu prima misiune chiar de astazi.

Povestea din spatele Programului

Te salut, barbate!

Sunt Silviu Iulian Huides, coach si trainer de masculinitate si relationare in cadrul comunitatii TheRealMan.

In 2019, am tradus si publicat pentru barbatii din Romania, cartea Gata cu Baiatul Bun de Dr. Robert A. Glover. 

Am spus carte dar este mai degraba un manual pentru recuperarea baietiilor buni deoarce contine 46 de exercitii (activitati de eliberare le numeste autorul). Daca esti la inceput de drum asta se poate dovedi coplesitor, fapt accentuat si de barbatii care mi-au scris pe mail, solicitandu-mi sa-i indrum referitor la cum pot sa aplice cat mai bine principiile din carte pentru a scapa de acest tipar de comportament de “baiat bun” care le afecteaza atat de mult relatia cu femeile.

Si tocmai asta m-a determinat sa creez Programul de masculinitate Balls Back  prin care in loc de 46 de exercitii, ai 10 misiuni de baza de explorat. Practic te iau de mana, iti explic pasii prin care te eliberezi de comportamentul de tip “baiat bun” si te invit sa aplici principiile din Gata cu Baiatul Bun sub forma de maraton in urmatoarele 30 de zile.

Si asta impreuna cu alti barbati din cadrul comunitatii TheRealMan, deoarece o sa asculti in materialele audio si experienta barbatilor care au parcurs programul. 

Asa ca indiferent daca ai citit cartea Gata cu Baiatul Bun, sau te-ai apucat de ea si nu ai aplicat ideile asa cum ti-ai dori, Programul Balls Back e impulsul de care ai nevoie pentru a-ti lua puterea inapoi si a-ti redefini relatia cu femeile.

Cat costa?

In momentul de fata, poti sa comanzi Programul Balls Back cu doar 499 lei.

Imediat dupa confirmarea platii, vei primi pe email linkul de unde poti sa descarci prima ta misiune. Apoi peste 3 zile, vei primi a doua misiune si tot asa pana la finalul maratonului.

Am ales sa facem acest maraton sub forma audio pentru a putea descarca misiunile in telefon astfel incat sa le poti asculta oricand doresti (in trafic, in drum spre serviciu, acasa, etc)

Iar pentru a-ti fi si mai usor sa aplici ideile din program, am inclus urmatoarele Bonusuri:

Bonus 1Suport pe grupul de Facebook al comunitatii TheRealMan – nu esti singur in aceasta calatorie, ne ai alaturi pe mine si alti barbati din cadrul comunitatii. Daca ai vreo intrebare, o poti pune pe grup.

Bonus 2cartea Gata cu baiatul bun sau cartea Timid si Sexy, la alegere (daca ai citit cartea GBB, iti trimit cartea Timid si Sexy PDF sau tiparita. Imi poti scrie optiunea ta, in formularul de comanda).  

Bestseller international pe baza caruia am creat Programul Balls Back.

Acesta este ghidul autobiografic in care iti prezint cum am inceput de la zero, cum am depasit diverse obstacole mentale si cum am ajuns sa cunosc femeia care ulterior mi-a devenit sotie.

*Incepe astazi cu 499 lei

Uite ce spune Ciprian, in timp ce explora misiunile din program

 

Va functiona si pentru mine?

Ce stiu sigur este ca daca nu incerci nu ai cum sa stii. In schimb ce pot sa fac pentru tine, este sa-ti asigur investitia adica sa-ti ofer Garantia 100%.  

Asta inseamna ca daca dupa ce asculti programul iti dai seama ca nu te ajuta si ca nu este pentru tine, da-mi un email si iti returnez intreaga investitie si poti sa pastrezi si programul pentru faptul ca ai incercat.

E bine? Comanda cu incredere si hai sa facem treaba.

Coperta Balls Back

*Program direct, fara vrajeala, focusat pe evolutia ta ca barbat