The Real Man

ZanPerrion

Zan Perrion: Un Don Juan in carne si oase

 

Avem plăcerea da a-l avea in prezent in România pe unul dintre cei mai naturali maeștri in seducția femeilor, pe Zan Perrion.

Dupa cum zicea si Neil Strauss in „The Game”, Zan s-a remarcat in comunitatea de seducție încă de la începuturile ei prin faptul ca nu a cerut nici un sfat ci doar a intrat pentru a oferi mai departe.

Zan are doua vorbe foarte mișto:

    1. „Men who like women, are liked by women”Barbatii carora le plac femeile sunt placuti de femei la randul lor. Nu-i de mirare ca la seminariile lui, desi la inceput erau adresate barbatilor, acum vin si multe femei.
    2. „Honesty is the greatest aphrodisiac”Onestitatea este cel mai mare afrodiziac. Prin urmare nu exista metoda de seducție a lui Zan, ci doar indemnul de a fi in totalitate sincer cu ceea ce simti, iar lucrurile se intampla de la sine mai departe.


Zan este tipul de seducător care vine direct din romanele de dragoste și le oferă femeilor acea aventura la care visează mereu cu ochii deschiși. Este trup si suflet ceea ce vorbește, iar mesajul lui este cat se poate de sănătos pentru ambii parteneri.

Va spuneam eu mai demult puțin ca suntem norocoși ca au început sa vina si prin România astfel de oameni, de la care avem ce învăța.

Astfel ca in data de 18 iunie, sambata, Zan va susține gratis un eveniment-seminar de 3 ore pentru a promova cat mai mult acest stil de viata. Evenimentul va avea loc la ora 18:30 in centrul vechi in localul Old City. Evenimentul este dedicat atat bărbaților cat si femeilor.

Așadar , băieți si fete, bărbați si femei, luati-va prietenii si veniți sa-l cunoașteți pe Zan !

In mod sigur ceva in voi se va schimba 😉

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *