Cu ce ne mai ocupam noi vara asta... | TheRealMan.ro - Barbatul Adevarat - Dezvoltare Personala Pentru Barbati

Cu ce ne mai ocupam noi vara asta…

 

Hai sa-ti dau un mic update despre ce urmeaza sa mai facem in lunile ce urmeaza:

Tabara Vikingilor s-a transformat in Attraction Mastery

Se apropie vara si incep sa ma intrebe cat mai multi barbati cand organizam Tabara Vikingilor, sau daca o mai tinem si vara asta.

Ei bine da, o sa ne adunam si in vara asta la mare pentru o portie intensa de distractie, socializare si dezvoltare personala pentru tine barbate.

Momentan iti recomand sa-ti salvezi in calendar perioada 12-17 August, pentru ca atunci vom tine Bootcampul la mare. Restul detaliilor ti le voi comunica in zilele ce urmeaza. Ma bucur ca am si o echipa super cu care o sa organizez evenimentul, si pregatesc multe alte surprize fata de cel de anul trecut.

Asadar, fii cu ochii pe mail saptamana viitoare pentru mai multe detalii !

————————

Invataturi tibetane aplicate in afaceri si viata ; diamond cutter

Cartea Slefuitorul de Diamante

 

Slefuitorul de Diamante

In alta ordine de idei, la inceputul anului daca mai tii minte ziceam ca o sa ma implic in publicarea uneia din cele mai tari carti de dezvoltare
personala, The Diamond Cutter (Slefuitorul de Diamante).

Am ales sa o fac pentru ca rezoneaza foarte mult cu ce am experimentat in ultimii ani legat de dezvoltarea increderii in sine, a jocului interior si a antrenamentului mental prin meditatie. Cand un om vine direct la mine si ma intreba ce as putea face pentru a ma elibera de convingeri limitatoare, de ganduri nefolositoare si tot ce ma tine in loc, eu ii recomand cea mai eficienta metoda ce a functionat la mine : „Meditatia, cautarea interioara”

Dar sunt foarte putini aceia care chiar cred ca se pot schimba asa usor. Meditatia e ca un fel de Vitamina C, buna in a te ajuta in multe aspecte ale vietii. Prea putini cred ca o pastila poate face atatea minuni. Asa ca prefera sa incerce inca alte 20 de pastile cu denumiri specific alese pentru anumite afectiuni.

Cartea asta iti prezinta un caz real in care un om (Michael Roach) a aplicat budismul in business. Dupa cum stii meditatia este practica de baza in pregatirea maestrilor budisti, asa ca toata povestea de succes a businessului in care a fost implicat a presupus practica cu disciplina a meditatiei.

Dupa ce au ajuns la 250 mil$ cifra anuala de afaceri, Michael s-a hotarat sa puna tot ce a facut el in pregatirea lui intr-o carte. Toata practica lui s-a bazat pe o invatatura straveche predata de Buddha acum 2500 de ani, Diamond Cutter Sutra. Daca te-ai apuca s-o studiezi direct, probabil nu ai intelege nimic, si te-ai demoraliza instat.

Michael a stiut cum sa puna in cuvinte intr-un mod cat se poate de simplu toata aceasta invatatura. Faptul ca un om de business, care a facut sute de milioane, vorbeste de aceste principii sanatoase e cu atat mai valoros pentru toti cei care inca nu cred ca meditatia e pentru ei.

Pentru a putea comanda cartea imediat ce apare tradusa in limba romana, inscrie-te aici:

http://diamondcutter.ro/

 

Motivul pentru care am tinut s-o public si in lb.romana este ca desi am recomandat-o multor oameni, prea putini au comandat-o de pe amazon. Si in plus, ma intereseaza sa adun si o comunitate de oameni faini ce rezoneaza cu principiile din carte.

Tinem aproape !

Octavian
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments