"Location, location, location" | TheRealMan.ro - Barbatul Adevarat - Dezvoltare Personala Pentru Barbati

„Location, location, location”

Cum poti cunoaste femei interesante daca oriunde mergi esti inconjurat de femei… Asa cum in marketing auzi mereu zicala :”Location, location , location”, cand vine vorba de abordarea clientilor, asa si tu in perioada asta trebuie sa fii atent de cateva lucruri specifice sarbatorilor.

Te trezesti, iti faci treburile prin casa, iesi pe usa, iar cand cobori din lift observi niste fete de liceu cum isi spun „fato, dar ma-ta stie ca fumezi?”. Involuntar, te intrebi – oare ma-sa stie? – dar nu despre asta e vorba. Ajungi in statia de tramvai, ii vezi pe clasicii muzicii contemporane cum isi pregatesc acordeonul pentru un nou turneu Sebastian-Unirii. Moment in care iti scoti iPodu’ din buzunar doar ca sa-l dai mai tare. Vine tramvaiul, urci, zambesti isteric – iPodu’ nu merge dat mai tare. Trei statii mai tarziu, zambesti fericit ca a urcat un controlor si-a dat jos un sfert din tramvai.

Multe minute mai tarziu, in sfarsit bagi cartela la metrou si mai cobori inca un set de trepte. Parca e mai aerisit aici, te bucuri un pic de spatiu. Pacat ca nu sunt tipe dragu…te – huh? Ai vazut ceva ce-ti place. In sfarsit poti sa uiti de cum ai inceput ziua si sa mergi sa vorbesti cu ea. Prea grabita, prea multa aglomeratie? Ok , nici o problema. Te indrepti catre orice loc de unde poti cumpara “chestii” de sezon (cadouri)-  malluri , galerii(sala Dales), librarii, raionu de dulciuri din supermarket, etc… si o sa vezi ca e plin de fete. In perioada ies mai multe fete la cumparaturi decat in oricare alta perioada a anului.

Pe langa fetele care ies in mod regulat la cumparaturi pentru a-si satisface poftele, acum ai si fete care nu ar fi iesit daca nu trebuiau sa cumpere cadouri pentru prieteni si care probabil nu ar rezista atunci cand un barbat atractiv le abordeaza intr-un mod demn de o mica idila de Craciun.

Mai exista un motiv in plus pentru care e minunat sa iesi la agatat in perioada asta. Sunt multe femei singure, iar de fiecare data cand intra in contact cu civilizatia (TV, reviste, reclame , postere, internet, …) ele sunt bombardate cu tot felul de mesaje de sarbatori, cum ca e timpul pe care il petreci alaturi de cei dragi si ca ce misto e sa ai pe cineva aproape. Pentru o femeie e mai nasol sa fie singura in perioada asta decat de Valentines. Au de indurat un intreg sezon, nu doar o saptamana. Multe din ele, desi sunt intr-o relatie care nu merge deloc bine, aleg sa mai ramana impreuna pana trec sarbatorile. In orice caz, si ele intra la categoria de fete care sunt in cautare de un partener pentru a le alina suferinta pana ce trec de aceasta perioata , “cea mai fericita perioada din an” de altfel.

“Ok, am intels, sunt femei peste tot, dar ce sa le spun cand vorbesc cu ele?”,

Nimic mai simplu, dupa o scurta conversatie, intreaba-le “Si ce mi-ai luat de Craciun? ;)”. Cum de nu mi-a venit in minte pana acum asa ceva?. E foarte simplu sa incepi cu glume pe tema asta, care apoi dau un lucruri mai serioase (intre voi doi bineinteles). Acum , presupun ca esti in stare sa porti o conversatie de inceput cu o femeie, sa aflii cateva lucruri despre ea iar apoi sa gasiti un motiv pentru a va intalni dinou. Daca tot n-ai inspiratie, hai ca te mai ajut inca odata. O suni si o chemi cu tine sa dati o tura prin magazine, tot la cumparaturi pentru sarbatori. Dupa ce ati colindat ceva magazine, i-ai mai propus si un patinoar sau orice alta activitate fun pentru a va simti mai confortabil impreuna , e momentu perfect sa faceti o pauza si sa beti un ceai intr-un loc mai retras, perfect pentru a purta o conversatie intima si pentru escala kino si saruturi pasionale.

Si cam asta e tot ce trebuie sa faci in perioada asta. Tu pe unde preferi sa iesi de sarbatori?

Octavian
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments