Topul celor 7 barbati care ucid atractia instantaneu

vezi ce sa nu faci cand e vorba de atractieIn acest articol voi vorbi despre ce sa NU faci daca vrei sa cuceresti femeia la care te gandesti.

Bazandu-ma pe experienta personala si pe cea a participantilor la seminariile organizate, am alcatuit topul lucrurilor celor mai neproductive cand vine vorba de atractie.

Daca vrei sa te impusti in picior cand vine vorba de atractie comporta-te ca barbatii de mai jos. Daca nu, invata din aceste exemple si evita-le la maxim.

Barbatul previzibil – plictisitor
Acesta este genul de barbat care are o viata monotona, fara proiecte personale, merge la serviciu si acasa. Femeile nu se pot vedea langa un asemenea barbat pentru ca acesta ucide orice urma de mister, el este ca o carte deschisa nu mai e niciun teritoriu nou de descoperit. Este barbatul care a renuntat la vise, care crede ca e suficient sa ai un servici si femeile vor aparea din senin.

Este genul de barbat care isi da seama destul de tarziu ca ceva este in neregula cu viata lui.

Solutia: Devino un barbat adevarat. Investeste in dezvoltarea ta personala. Un barbat adevarat are intodeauna ceva interesant care se desfasoara in viata lui. El lucreaza la viata lui personala ca un program de dezvoltare in care apar mereu noi provocari.


Barbatul victima
Victima este barbatul cu norul negru deasupra capului. Toate sunt impotriva lui si are cate o scuza pentru orice esec personal. Stie exact de ce nu are bani si femei in viata lui. Se compara mai mereu cu ceilalti si se plange ca el nu este la fel de norocos. Poate apela la mila pentru a atrage o femeie. E logic ca nicio femeie nu rezista prea mult in compania unui barbat pesimist lipsit de speranta.

Solutia: Devino un barbat adevarat. Asuma-ti responsabilitatea pentru viitorul tau si pentru rezultatele tale in relatia cu femeile. Un barbat adevarat nu se plange de lucrurile pe care nu le are ci este recunoscator in primul rand ca este barbat. Apoi actioneaza pentru dezvoltarea lui intr-o directie sanatoasa.


Barbatul supus – umil
Acesta este barbatul care nu vrea sa deranjeze. Pentru el conteaza sa se inteleaga bine cu toata lumea, iar in relatia cu femeile evita conflictele cu orice pret pentru ca vrea sa fie stiut de baiat bun. Vrea sa castige atentia femeilor si le pune pe acestea pe un piedestal. Acest tip de barbat are de pierdut foarte mult.

Pentru ca femeile il simt ca acesta e disperat dupa atentia lor, acestea il transforma in “amicul lor” care sa le ofere diverse servicii atunci cand au nevoie.

Solutia: Devino un barbat adevarat. Un barbat adevarat respecta femeile si le trateaza pe acestea de la egal la egal. El intelege ca rolul lui ca barbat este sa-i ofere femeii un spatiu unde aceasta sa se simta vulnerabila si erotica.


Barbatul fara curaj 
Acesta este genul de barbat care si-a taiat outele si care in relatia cu femeile nu are pic de initiativa si directie si care cedeaza puterea femeilor in relatia cu acestea. El nu vine cu propuneri si accepta mai degraba sa i se spuna ce sa faca. Intr-o relatie acesta lasa deciziile pe seama femeii si asteapta ca lucrurile sa i se intample decat sa fie el cel care le face sa se intample. Pentru ca orice femeie doreste langa ea un barbat in stare sa ii penetreze lumea si sa isi asume deciziile, e lesne de inteles de ce barbatul fara coaie, e printre ultimii pe lista cand vine vorba de atractie.

Solutia: Devino un barbat adevarat. Un barbat adevarat isi accepta propria sexualitate. Stie ca daca el se simte confortabil cu propria sexualitate atunci si femeile vor fi comfortabile si degajate in preajma lui.


Barbatul femeie
L-ai cunoscut si tu. Poate in scoala generala. Poate in liceu. Este “cea mai buna prietena” a unei femei. La fel cum sunt femei baietoase la fel acesta este un barbat care sta mai mult in compania femeilor, se joaca jocuri feminine sau merge la shopping cu acestea. Pare sa fie interesat de lucruri profunde, sentimentale, impartaseste experiente intense emotional si spera in secret ca apropiindu-se de ele va ajunge sa le cucereasca.

Ca si colegul lui barbatul fara coaie, acesta nu doar ca a renuntat la un comportament masculin, cu intentie, dar s-a si adaptat emotional si comportamental la modul de comunicare feminin. Fapt care il va pune pe lista neagra cand vine vorba de sex.

Solutia: Devino un barbat adevarat. Un barbat intelege ca polaritatile atrag. Cu cat esti mai autentic in energia ta masculina cu atat mai atragator vei fi fata de o femeie. A te comporta asemenea unei femei inseamna sa te indepartezi de adevarul tau masculin. Alege in schimb sa inveti ce inseamna sa fii barbatul pe care femeile si-l doresc cu adevarat.


Barbatul lenes
Barbatul lenes traieste printre noi. Este lipsit de energie, mort pe dinauntru, molcom, domol. El poate ca abordeaza femei mai des decat ceilalti. Problema e ca femeile nu il percep destul de viu, de entuziasmat si energic incat sa fie in stare sa interactioneze cu ele.

Solutia: Devino un barbat adevarat. Barbatul adevarat e foc pe dinauntru. El arde in energia lui si e capabil sa aprinda o sala intreaga. Fa mai mult sport, exercitii in aer liber, antreneaza-ti energia, trezeste spiritul razboinicului din tine.


Barbatul copil
Barbatul copil este un barbat in devenire. El este super sensibil, mamos, plapand si are o atitudine retrasa – firava. Femeilor le transmite nesiguranta iar acestea nu stiu cum sa relationeze cu acesta pentru ca pare firav-plapand, ca un copil mic.

Acest barbat se teme sa faca o miscare si de regula o intreaba pe mama lui inainte de a face ceva.

Solutia: Devino un barbat adevarat. Iubeste-o pe mama ta insa taie cordonul dependentei. Ia propriile decizii. Accepta sa gresesti mai des. Calea catre succesul rapid este sa esuezi cat mai repede. In felul asta vei invata “sa mergi” mai repede decat ceilalti barbati.

Concluzie:
Fiecare dintre noi a trait la un moment dat unul sau chiar mai multe dintre aceste tipare. Ele se intrepatrund si constituie practic provocarile barbatului modern. Atractia ca orice alt lucru se poate invata iar solutia este la tine. Incepe de astazi in a recunoaste si inlatura tiparele care te tin pe loc.

Devino un barbat adevarat.


Iti place ce citesti?

Sunt Silviu, autorul articolului.

Daca vrei sa afli si alte informatii utile despre cum sa cuceresti o femeie, cum sa o mentii atrasa si cum sa ai relatii implinite, aboneaza-te la Newsletterul TheRealMan, aici>


Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *