Testimoniale

Nicu - inginer IT, Timisoara - participant la Seminarul de Atractie Autentica

Marius - coach, Sibiu - participant la Lansarea cartii - Ghidul Barbatului Adevarat

Catalin - inginer, Timisoara - participant la Tabara Attraction Mastery

Click aici pentru a trimite un testimonial >

M-am inconjurat de barbati care m-au ajutat sa-mi construiesc masculinitatea

Pentru mine cel mai relelevant si cu impact a fost prima carte Timid si Sexi pentru ca m-a motivat sa lucrez in continuare la relatiile mele cu mama si tata ca nu erau cele mai sanatoase si sa imi vad proritatile. Da cred ca cel mai important e ca de atunci m-am inconjurat de barbati care m-au ajutat sa imi vindec si sa imi construiesc masculinitatea mea care a fost destul de fragila. Mult spor in continuare.

profile-pic
Ioan M
Psiholog, Sibiu

Te invata sa descatusezi barbatul adevarat din tine

Cand am inceput pe acest drum al dezvoltarii personale a fost bineinteles cu seductia. Stiam in sinea mea ca seductia este cea mai puternica unealta pentru un barbat de a se dezvolta, nu stiam de ce, dar pur si simplu in sinea mea asa o consideram. Insa tot ce descoperisem la vremea aceea in materie de seductie era vorba de replici de agatat, joculete... lucruri ce, nu ma intelege gresit, erau super bune, dar seductia, sau mai bine zis atractia, nu cu asta se ocupa, e vorba despre a deveni un barbat din ce in ce mai misto, atat pt familie, prieteni si mai ales pentru femeia/femeile din viata ta. Comunitatea TheRealMan fix cu asta se ocupa! Te invata sa descatusezi barbatul adevarat din tine!

profile-pic
Cristi Ş
Auditor, Bucuresti

Mi-am îmbunătăţit iubirea de sine, comunicarea cu oamenii şi în special cea cu femeile...

Te salut Silviu şi vă salut bărbaţi.

Sunt în comunitate de aproximativ un an jumate, la început, recunosc eram un tip timid, nu prea mă avântam eu în a face diferite chestii cu ceilalţi, eram mult în zona mea de confort.

Am descoperit comunitatea undeva prin Martie 2015, urmând să particip la primul Seminar de Atracţie Autentică, acesta fiind în Aprilie 2015. Ce m-a infulenţat să fac asta, a fost faptul că nu reuşeam să leg o relaţie sexuală şi o relaţie pe termen lung cu o femeie, nu pot spune că nu eram sociabil, dar eram un fel de, cel mai bun prieten al unei femei, intram foarte repede în friendzone.

După seminar, mi-am observat defectele şi aşa am început să lucrez la ele. Am început să am grijă de mine, cu mult mai mult faţă de cum aveam înainte, să-mi dau un update la stilul vestimentar şi tot aşa.

Apoi a urmat partea mai grea pot spune, am început să abordez femei, să le fac complimente şi treptat, treptat, până am avut o relaţie extraordinară pe partea sexuală cu o femeie mai matură decât mine.

Pentru mine a fost o experienţă wow şi mi-am dat seama că lucrurile, nu-s aşa de grele precum par. Ei bine, stadiul ăsta m-a băgat în curiozitate şi am vrut să descopăr şi mai multe lucruri din domniul acesta al dezvoltării personale şi cu puţin sacrificiu, m-am înscris şi la Tabăra Attraction Mastery, din data de 17 August 2015 (a fost şi un cadou personal, ziua mea de naştere fiind pe 16 August). Am plecat de acolo cu o energie nemaipomenită, am legat realţii cu oameni de calitate şi cu un update foarte bine întipărit la creier.

De atunci, toate s-au schimbat treptat, mi-am descoperit şi partea spirituală, meditând şi dându-mi seama de adevăratele mela calităţi ca bărbat şi care este rolul meu în lume şi în societate. Mi-am îmbunătăţit iubirea de sine, comunicarea cu oamenii şi în special cea cu femeile, abordând comunicarea emoţională, relaţionarea cu ceilalţi şi aşa mai departe. Am observat că nu ce e în exterior te poate schimba, ci doar tu te poţi schimba în funcţie de percepţiile pe care le ai cu exteriorul, interiorul construieşte exteriorul, ca să puteţi înţelege natura umană şi ce înconjoară ea.

În mare parte am observat că atitudinea pozitivă, starea de bine şi energia pe care o oferi celorlalţi, ţine de cum te simţi tu şi eu zic că asta e tot ce contează. Dacă tu eşti în regulă cu tine şi ceilalţi te vor trata exact cum te tratezi tu! În prezent sunt student cu licenţă la zi, în anul IV, am un job minunat, dobândind-ul pe propriile mele forţe şi recunosc că m-a ajutat foarte mult partea de comunicare şi atitudinea, am o experienţă minunată cu o femeie extraordinară în care învăţ alături de ea cum să fiu mai bun cu mine şi îmi amplifică calităţile şi caracterul în fiecare zi, mă iubesc şi iubesc în fiecare zi orice lucru care îmi iese în cale, am renunţat la manipularea socială, investesc în mine, citesc, învăţ continuu şi mă adaptez la orice problemă care îmi apare în cale, creând soluţii, peste soluţii, am grijă de mine şi nu uit niciodată să face ceea ce-mi place, cel puţin 30 de minute în fiecare zi...ies şi mă plimb prin natură! 🙂

În mare parte, este o experienţă minunată, pe care o voi povesti şi nepoţilor, sunt fericit că fac parte din această familie, pot spune, cunosc oameni de calitate şi am legat relaţii nemaipomenite. Îi mulţumesc lui Silviu, lui Octavian şi lui Marius pentru că investesc timp şi sudoare în această comunitate şi vouă bărbaţi pentru că vreţi o schimbare, o schimbare care începe cu voi, apoi cu noi toţi, noi suntem viitorul şi sunt sigur că vom reuşi! 🙂

Vă apreciez, suntem bărbaţi şi avem o putere extraordinară! BIG UP THEREALMAN! 🙂

profile-pic
Constantin Marius D.
Student, Braşov

Am invatat sa imi antrenez curajul, puterea, maiestria si onoarea...

Multumesc pentru carti.

Cea mai buna dovada de sinceritate a fost cand ai spus ca ai scris cartea pe care ai dorit sa o fi citit tu.

Am invatat sa ma iubesc pe mine, sa ma pun pe primul loc, sa imi iau inapoi puterea pe care o am ca barbat si sa o exercit. Am invatat sa imi antrenez curajul, puterea, maiestria si onoarea, trasaturi care ma definesc nu doar prin rolul pe care il am, ci si prin programul pe care il am intiparit in genele mele de milioane de ani de evolutie.

Am invatat sa nu dau nicio atentie conditionarii sociale (nici eu nu am televizor in camera) si sa imi folosesc fiecare secunda din timpul meu in folosul propriu. Sunt mandru ca sunt barbat. Unul adevarat. Si sunt demn de a fi urmat de o femeie adevarata pe care sa o conduc si sa o protejez in directia pe care am ales-o.

profile-pic
Sorin I
Director zonal, Craiova

Privind in urma cum eram inainte si cum sunt acum e o diferenta de la cer la pamant.

Deja din anul 2009 stiam despre seductie si arta seductiei.

Accesam cateva situri romanesti dintre care si therealman. Anul trecut, in 2015, am comandat prima carte Timid si Sexy. Aveam 32 ani atunci si intradevar am terminat de citit prima oara cartea in 7 zile mai exact in o saptamana. A doua oara citind cartea am facut si misiunile din ea. Citind acea cartea am vazut multe calitati la mine, eu care fiind o persoana foarte timida cadeam cu toate fetele, femeile in zona de "doar prieteni".

Am inceput sa ma pun pe mine pe primul loc,cum spune si in carte. Tin minte ca prima mea experienta eram la mare la Roma si pe plaja erau 2 bunaciuni, una mai buna ca alta. Nu stiam ca sunt romance, insa una din ele a zis uite tu ce carte citeste acel tip, tipul fiind eu, citeam cartea Timid si Sexy.

Atat mi-a trebuit sa aud ca au vorbit cele 2 romaneste, in clipa urmatoare m-am dus la ele am facut cunostinta si cu una din tipe pentru 10 zile cat a stat la Roma, am avut o relatie de o vara cum se spune.

Am scris si pe grupul de facebook toata intamplarea mea. Citind cartea mi-am deschis calea spre a alege si selecta exact ce femei doresc sa am eu, cu lux de amanunte.

Am aflat in cartea Timid si Sexy si povestea de iubire a autorului carti. Acum privind in urma cum eram inainte si cum sunt acum e o diferenta de la cer la pamant.

Barbati daca ati fost ca mine timizi sau inca sunteti timizi va recomand din toata inima aceasta carte Timid si Sexy si bine inteles si a 2 carte - Ghidul Barbatului Adevarat. Silviu Iulian, iti multumesc din suflet ca datorita cartii tale sunt o alta persoana si ma pun pe mine pe primul loc si aleg doar femeile pe care doresc sa le cunosc.

Cum spune si in carte, noi ca barbati avem cea mai mare forta in noi, sa mergem la femei sa vorbim cu ele, e natural ca noi sa le abordam. Cum spune si Gianina (iubita lui Silviu),cartea este un film cu baieti buni si baieti rai, femei cu fantezii nespuse insa cuvintele care m-au marcat au fost ca este o carte buna pentru femei dupa ce o citesc barbatii.

Inca o data multumesc Silviu si Gianina ! Citind cartea am aflat si povestea minunata de iubire dintre voi doi. Cu stima si respect,

profile-pic
Sergiu Iulian Bejan
Sofer Roma Italia

Acum ma simt foarte bine cu propria persoana si sunt mandru de masculinitatea mea

Pentru mine cel mai important punct de la care au plecat toate in lant a fost cartea Timid si Sexy in special partea cu iubirea de sine unde am descoperit ca totul pleaca de la mine insumi si ca trebuie sa lucrez la mine sa ma imbunatatesc, iar restul lucrurilor se vor schimba de la sine.

Inainte de a intra in comunitatea The Real Man, de a incepe sa citesc si sa ma dezvolt pe mine eram timid nu reuseam sa vorbesc cu femeile nu ajungeam prea departe si nu intelegeam ce era in neregula, iar increderea mea personala era la pamant si nici nu imi dadeam seama de asta.

Eu credeam ca era ceva in neregula cu mine.In urma cartilor si seminariilor The Real Man am ajuns sa am incredere maxima in mine sa ma apreciez mai mult, sa stiu ca pot face multe lucruri in care nu aveam incredere in trecut pe toate planurile nu doar pe partea cu femeile.

Daca inainte imi era rusine sa ii spun unei fete buna pe strada acum ma simt confortabil sa fac conversatii si sa dezvolt subiecte cu ele nemaiavand nicio teama de respingere. Acum ma simt foarte bine cu propria persoana si sunt mandru de masculinitatea mea si de puterea extraordinara de barbat adevarat care a stat ascunsa in trecut!!!

profile-pic
Roland Robert
Student, Brasov

Click aici pentru a trimite un testimonial >