Cum să Devii Bărbatul Care Te-ai Născut să Fii și Cum să Aduci Mai Multă Încredere și Echilibru în Relațiile Tale

Descoperă Secretele Masculinității Sănătoase prin care Bărbați ca Tine
își iau Puterea Înapoi și își Transformă Radical Relațiile

20 aprilie 2024 (10:00 – 19:00)  – cu prezență fizică la Hotel Europa Royale, București și Online prin Zoom

Timp rămas până la începerea evenimentului:

Zile
Ore
Minute
Secunde

Cum O Să Participi?

Summitul TheRealMan este un eveniment de masculinitate și relaționare dedicat bărbaților ambițioși și se desfășoară în format hibrid – cu prezență fizică sau online

Poți să participi fizic, în București, la Hotel Europa Royale sau poți participa online din confortul casei tale, prin Zoom

IN ATENȚIA BĂRBAȚILOR
CARE SIMT CĂ POT MAI MULT…

Te-ai săturat să fii blocat în aceeași zonă de confort și aceleași tipare prin care sfârșești să atragi mai tot timpul relațiile nepotrivite in viața ta?

Ai ajuns într-un punct al vieții tale când ți-ai pierdut direcția și încrederea în propria masculinitate?

Crezi că e momentul să faci o schimbare în viața ta, dar nu știi cum să treci la următorul nivel?

Ei bine, nu ești singur!

Majoritatea bărbaților sunt blocați într-un tipar de autosabotare care îi împiedică să-și trăiască viața la adevăratul potențial. Mulți dintre acești bărbați își doresc relații împlinite, dar se tem să facă un pas pentru că nu văd o soluție reală la problemele cu care se confruntă.

De aceea am o întrebare pentru tine: 

Ți-ar plăcea să lași în urmă ceea ce nu funcționează și să te conectezi la un model sănătos de relaționare?

Șimți că ești deschis pentru o transformare reală în viața ta?

Cu acordul tău, vreau să-ți împărtășesc „secretul” pe care l-am descoperit cu ceva ani în urmă, care m-a ajutat să-mi schimb radical relația cu femeile și cu propria masculinitate.

Când te focusezi pe actualizarea ta
 ca bărbat, relațiile tale se schimbă automat

Practic, relațiile tale cresc odată cu tine!

Asa că tot ce ai nevoie acum în viața ta este de o actualizare a propriei masculinități.

La ce mă refer când spun o actualizare a propriei masculinități?

Mă refer la faptul că majoritatea „programelor” tale mentale despre masculinitate și relaționare le ai din copilărie când poate nu ai avut cele mai bune exemple în jurul tău.

Ai putea spune că modul tău de relaționare e vechi de 20-30 ani. 
Cunoști vreun computer performant care să ruleze cu un sistem de operare vechi de 20 de ani?

Cum ar fi să ai puterea să-ți actualizezi propriul program pentru relații împlinite?

Asta înseamnă în primul rând să devii un bărbat care este destul de curajos să spună NU confortului și amânării și care să spună DA pentru o viață trăită din plin și relații împlinite.

Vestea bună este că există o serie de pași prin care poți să-ți transformi radical relațiile și totul începe cu actualizarea programului prin care îți redobândești masculinitatea.

Iar dacă vrei să înveți cum poți să-ți folosești puterea și energia masculină pentru a-ți transforma relațiile (la nivel fizic, emoțional și spiritual)…

Continuă să citești pentru că îți voi prezenta procesul prin care te poți actualiza ca bărbat, proces prin care vei influența în mod direct calitatea relațiilor și vieții tale.

Procesul în 3 pași prin care îți redobândești masculinitatea autentică și îți transformi relațiile, definitiv

 

VISUL IMPOSIBIL

Te Eliberezi de Orice Nu Funcționează și Te Conectezi la Abundență

 

COMUNICI DIRECT ȘI AUTENTIC

Înveți să accesezi Puterea Emoțiilor și să Comunici din Inimă, nu doar din Minte

 

TRANSFORMARE RADICALĂ

Obții Planul de Acțiune Prin Care Spui Stop Amânării și Realizezi Imposibilul

Asta e tot.

Devino un Maestru în Acest Proces și Nu Există Limită la Cât de Departe Poți Ajunge în Viața Ta.
Și Nu e Vorba Doar de Relația cu Femeile!

Singurul lucru la care trebuie să fii atent…
Este să urmezi acest proces în ordinea corectă!

Și Tocmai Asta O să Facem la Summitul TheRealMan: 
Creăm Viziunea pentru Relații împlinite
Înveți să Comunici EficientDescoperi Strategia Câștigătoare

Ia-ți Biletul la TheRealMan Summit, Acum!

20 aprilie 2024 de la 10:00 la 19:00

Problema e ca 99% dintre bărbați nu sunt conștienți de pașii din acest proces sau le lipsește imaginea de ansamblu când vine vorba de masculinitate și rolul lor în relații…

Drept urmare se pierd undeva pe drum, într-o zona gri, blocați în confort și domesticire, în timp ce aleargă să mai bifeze un succes profesional crezând că asta e calea către o viață împlinită…

Mulți aleg să se mulțumească cu tot felul de relații monotone, blocați de frica de singurătate în loc să fie inspirați de oportunitatea unor relații cu adevărat împlinite.  

În acest context al lipsei unei masculinități sănătoase și transformatoare, Summitul TheRealMan este primul și unicul eveniment de masculinitate și relaționare din România, care îți provoacă mindsetul actual și îl înlocuiește cu o Strategie Câștigătoare pentru a trăi relații bazate pe abundență și împlinire. 

Acesta este motivul pentru care Summitul TheRealMan este atât de important pentru evoluția ta ca bărbat… 

La Summitul TheRealMan, vei începe să antrenezi toate aspectele ce țin de Modul Direct și Autentic de Relaționare, astfel încât să nu mai bâjbâi când e vorba de femei, relații și deciziile importante din viața ta.

Dar înainte să-ți comanzi biletul, citește punctele de mai jos pentru a te asigura că ți se potriveste.

Summitul TheRealMan 
NU este pentru tine, dacă:

ATENȚIE:

Locurile se ocupă repede.

Comandă-ți acum biletul de pe această pagină ca să te asiguri că vei fi prezent fizic sau online

20 aprilie 2024 de la 10:00 la 19:00

Gazda ta la eveniment:
Silviu Huideș – Dezvoltatorul Modului Direct și Autentic de Relaționare

Silviu Huideș este lider al comunității TheRealMan și unul dintre cei mai apreciați experți și mentori de masculinitate și relaționare din România.

Este coach, trainer și autorul mai multor traininguri și programe educaționale prin care a ajutat peste 2300 de bărbați să-și ia puterea înapoi și să-și transforme armonios relațiile cu femeile.

Cu o experiență de peste 15 ani în lucrul cu bărbații  pe diverse provocări de relaționare, este singurul coach de masculinitate și relaționare care a parcurs toate etapele dezvoltării unui bărbat, de la confuzie, frică și singurătate  la încredere, masculinitate sănătoasă și relații împlinite.

Prin TheRealMan, își dorește să ajute bărbați ambițioși din România să obțină claritatea și direcția necesară transformării relației cu ei înșiși și cu femeile din viața lor.

Când nu aprofundează principii despre masculinitate și relaționare, trăiește provocările și bucuriile vieții de familie alături de soția și băiatul lui.

Însă nu m-am născut bărbat încrezător când vine vorba de relația cu femeile

Ca și tine de altfel am început cu dorința intensă de a rezolva o dată pentru totdeauna problema relațiilor care se încheiau aparent fără vreun motiv logic. 

Cu multă frustrare dar și cu o mare doză de determinare am început să mă uit obiectiv la modul meu de relaționare cu femeile.

În scurt timp mi-am dat seama că tot comportamentul meu în relația cu femeile era copiat de la părinți sau „învățat” de la televizor, romane de dragoste și anumite site-uri de pe internet (care încep cu X) 😉

Practic nimeni nu mă învățase cum să comunic și să mă comport cu femeile. Și nimeni nu mă învățase ce înseamnă să fii bărbat.

Când mi-am dat seama că relațiile mele erau dictate de ceea ce am fost învățat, mi-am propus să mă dezvăț de acel mod ineficient de relaționare. Mi-am dat seama că dacă continuam așa, îmi sabotam relațiile  și riscam să rămân singur pentru multa vreme.

Și asta poți să faci și tu!

Iar în timp ce mă dezvățam de vechile obiceiuri, am început să învăț noi lucruri despre masculinitate, comunicare, relaționare și sexualitate, toate acestea contribuind în ani de zile la dezvoltarea Modului Direct și Autentic de Relaționare.

Ce spun bărbații care au mai participat la evenimentele TheRealMan

Ce vei descoperi la Summitul TheRealMan

Spre deosebire de alte evenimente de dezvoltare personală, unde accentul cade pe trainer și pe livrarea de informații, Summitul TheRealMan este despre conexiune, descoperire și comunitate, pentru că accentul este pe participanți.

Vei intra în contact cu alți bărbați care au o energie masculină autentică și vei putea să înveți de la ei și să te lași inspirat de experiențele lor.

Cu alte cuvinte, este un eveniment restrâns de masculinitate, în care te contaminezi cu succes.

Asta înseamnă că la final vei pleca cu o imagine foarte clară pentru ce poți să faci concret în viața ta pentru a-ți transforma relațiile – adică vei pune bazele unui plan de acțiune personalizat prin care te asiguri că implementezi ceea ce înveți la Summit.

Uite ce vom face împreună

Partea 1 – Creăm Viziunea pentru Relații împlinite

Aici înveți cum să te deblochezi de tiparele negative și să te conectezi la abundență

În prima parte ne vom uita ca la o radiografie la modul tău de relaționare și la tiparele care te țin pe loc în confort și amânare.

Tot aici vei obține viziunea pentru o masculinitate sănătoasă care te ajută să înțelegi și să-ți actualizezi rolul de bărbat bazat pe abundență și împlinire.

Partea 2 – Înveți să Comunici Direct și Autentic, în acord cu Noua Viziune

Descoperi cum să “citești” starea emoțională a femeii de lângă tine și cum să fii prezent dincolo de cuvinte

În partea a doua înveți să comunici ca un Bărbat Adevărat. Antrenând această abilitate îți vei transforma radical relațiile și interacțiunile.

Spui adio neînțelegerilor și erorilor în comunicare pentru că începi să simți la nivel emoțional sensul cuvintelor. În felul acesta vei deveni Bărbatul integrat pe care partenera ta îl așteaptă.

Partea 3 – Te asiguri că Implementezi ceea ce ai învățat

Îți stabilești Planul de Acțiune și începi să-ți transformi relațiile prin autenticitate și iubire

Ultima parte este despre acțiune și implementare. Te vom ajuta să obții claritate pentru ce vrei să realizezi în perioada următoare și să faci ACEL LUCRU care are cel mai mare impact pentru relația ta.

Tot în partea a 3-a, în cadrul sesiunii de Q&A, vei primi răspuns la întrebările tale.

Bonus Valoros Pentru Cei Care Se Înscriu Astăzi

Primești acces instant la Grupul privat de Telegram

Accesul la Grupul privat de Telegram este valabil de astăzi și primești suport timp de  30 zile după încheierea Summit-ului.

În cadrul Grupului de Telegram vei putea să:

  • Te conectezi cu alți bărbați preocupați de evoluția lor
  • Primești diverse materiale și Bonusuri marca TheRealMan
  • Primești feedback, răspunsuri la întrebările tale și te lași inspirat de experiențele celorlalți participanți

Cât Costa Biletul la Summitul TheRealMan?

O întrebare bună!

Idea e că te costă mult mai puțin să participi decât să nu participi. 
Uite la ce mă refer:

Am avut ocazia să lucrez cu barbați care mi-au mărturisit că au pierdut zeci chiar și sute de mii de euro, în urma unor relații (căsnicii) nefericite din care au ieșit destul de afectați financiar, mental și emoțional.

Să nu mai amintesc de situațiile care implică și despărțirea de proprii copii. Nu poți pune un preț pe așa ceva.

Tocmai de aceea la Summitul TheRealMan, vei petrece o zi întreagă, alături de alți bărbați curajoși, pentru a învăța un set de principii sănătoase prin care câștigi puterea de a-ți transforma radical relațiile.

Iar asta pentru o investiție mult mai mică decât în situația în care nu faci nimic și lași lucrurile să se ducă într-o direcție greșită. 

Rezervă-ți locul foarte simplu…

 Alege cum vrei să participi:
VIP, Fizic sau Online?

Participare
Fizica VIP

399 €

 

Participare
Fizica

159 €

 

Participare
Online

79 €

Garanția Summitului TheRealMan

Vrei să participi dar nu ești sigur că ți se potrivește?

înscrie-te și participă fără niciun risc.

Toate evenimentele marca TheRealMan sunt garantate 100%.
Vino cu inima deschisă, pregătit să facem treabă iar dacă la sfârșitul evenimentului simți că nu te-a ajutat, îți primești banii înapoi și poți să păstrezi și materialele primite.

FAQ

Summitul TheRealMan se desfășoară cu prezență fizică (în București, la Hotel Europa Royale – strada Franceză nr. 60, fix lângă Centrul Vechi) și cu prezență online prin platforma Zoom.

Summitul TheRealMan se desfășoară pe 20 aprilie 2024, începând cu ora 10.00 până la ora 19.00, cu pauza de masă între 13.00 și 14.30

Plata biletelor se face în lei. Imediat ce vei alege unul dintre pachete vei fi redirecționat pe pagina de plată cu cardul sau prin transfer bancar.

Masa este inclusă doar pentru biletele VIP.

Ceilalți participanți au la dispoziție terasele din Centrul Istoric al Bucureștiului.

De asemenea toți participanții vor fi întampinați cu apă și cafea la începerea Summitului.

Summitul TheRealMan nu este un curs pe care să-l urmărești mai târziu. Vom face mai multe exerciții, iar acestea necesită participarea ta activă. Din acest motiv, înregistrarea evenimentului nu va fi disponibilă.

Chiar dacă participi online, ai posibilitatea să interacționezi în direct prin chat cu ceilalți participanți și să transmiți întrebările tale.

* locuri limitate

Ai întrebări despre Summit? Trimite-ne un mesaj prin Whatsapp.