Podcast 07 - Structura jocului | TheRealMan.ro - Barbatul Adevarat - Dezvoltare Personala Pentru Barbati

Podcast 07 – Structura jocului

Eu si Veet ne-am hotarat sa facem un podcast despre structura jocului atat interior cat si exterior, deoarece am observat ca multi baieti nu prea stiu cum sa sorteze informatia pe care o gasesc despre seductie si dezvoltare personala.

Aceasta structura pe care o propunem noi se bazeaza pe Piramida nivelelor logice din NLP si ne ajuta sa facem legatura intre tehnici si principiile mai profunde care se ascund in spatele lor. Veti observa in timp,  pe masura ce deveniti din ce in ce mai competenti, ca veti simti nevoia de a aprofunda nivelele superioare ale piramidei.

Pentru asimilarea in mod corect a informatiilor, e bine sa aveti de la inceput in vedere toate nivelele structurii.

Alte puncte atinse in acest podcast:

  • Ce inseamna sa cauti validare Vs. sa fii nepasator
  • Cum trecem de la „a face” la „a fi” noi insine, iar in felul asta lucrurile se intampla in mod natural
  • De ce un „baiat rau” le atrage pe femei mai mult decat un „baiat bun” (nice guy)
  • Legatura intre outer-game si inner-game

Ascultati aici podcastul:

Sau il puteti downloada direct de aici.

Iar mai jos aveti si piramida nivelelor logice pentru a urmari mai bine partea din podcast in care descriem fiecare nivel in parte:

Legatura intre jocul interior si cel exterior

Piramida nivelelor logice NLP

Pentru mai multe detalii despre structura nivelelor logice NLP va recomand sa-l studiati pe Robert Dilts , in special Visionary Leadership Skills: Creating a World to Which People Want to Belong!

therealman-interviuri-aprinse[schema type=”product” url=”http://www.therealman.ro/interviuri-aprinse/” name=”Podcast Golden Topics – Volumu 1″ description=”Downloadeaza cele mai tari interviuri din seria noastra de podcast. Peste 20 de ore in format mp3 cu metode practice si discutii aprinse despre masculinitate, seductie si dezvoltare personala pentru barbati.” ]

Octavian
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments