barbatul adevarat - intentia

Spune-i ce-ti place la ea daca vrei sa o cuceresti

cum sa fii un barbat adevaratVerbalizarea intentiei fata de femeia cu care interactionezi este un pas foarte important si nu ar trebui sa lipseasca din nici o interactiune cu o femeie pe care vrei s-o cuceresti.

De multe ori mi se pare dificil sa trec mai departe , sa escalez interactiunea, kino, sarut, etc.. daca nu ii fac cunoscuta in vreun fel sau altul intentia mea.

Chiar si cand vrei sa ii ceri numarul de telefon, daca i-l ceri asa din senin, fara sa ii fi spus nimic inainte despre ce iti place la ea, ii se va parea putin ciudat si s-ar putea sa refuze deoarece este putin in dubii si nu se simte in largul ei.

Cand esti intr-o conversatie cu o femeie pe care ai abordat-o si vorbiti despre lucruri neutre, despre intamplari si evenimente, exista o mica distanta intre voi, lucrurile incep sa stagneze, simti ca bati pasul in loc. Pentru a micsora aceasta distanta si a aprofunda conexiunea , este bine s-o dati in discutii personale, despre tine, despre ea, despre voi doi.

Iar din acest moment iti va veni mult mai usor sa-ti faci cunoscuta intentia. Sa-ti faci cunoscuta intentia este si un mod de a prelua controlul interactiuni si a o ghida in directii mai folositoare pentru voi doi. Daca vei primi refuzuri dupa ce iti faci cunoscuta intentia (vor fii si refuzuri , stai linistit) vor fi intr-un context foarte placut pentru amandoi, te vei simti mult mai bine si impacat cu tine, fata de situatia cand tot asteptai sa-ti dea ea un semn ca e ok sa faci un pas mai aproape.

Mult prea rar vei intalni femei care iau ele initiativa si duc conversatia in directia care ai vrea tu, de obicei ele sunt mult mai subtile si prefera sa-ti dea indicii indirecte despre ce vor ele. Asa ca mai bine dai dovada de curaj si iti faci cunoscute intentiile despre ea.  Asertivitatea este o calitate mult apreciata de femei.

Cum poti face cunoscute intentiile unei fete. Iata cateva metode metode folositoare pe care le-am mai aplicat in interactiunile cu femeile:

1. Deschizi direct , iti faci cunoscuta direct intentia inca din openner. De obicei acest tip de abordare presupune multe refuzuri, dar si cele care te accepta sunt mult mai deschise dupa. Dupa ce exersezi mai mult, poti deveni mult mai calduros in abordare, astfel incat interactiunea sa decurga mai natural dupa.

Important la acest tip de abordare este frameul pe care il ai, daca doar repeti niste cuvinte goale iar in interiorul tau tot astepti aprobare din partea ei , ea va simti si se va scuza politicos. Dar daca iti mentii atitudinea pe tot parcursul conversatiei vei observa ca te va aprecia pentru modul in care ti-ai facut cunoscuta intentia inca de la inceput.2. Un compliment, poti chiar deschide conversatia cu un compliment despre ceva ce ti-a placut cand ai vazut-o, sau dupa ce ai observat ceva la ea din modul in care se comporta. Foarte folositor este sa-i spui ca ceva ce vezi la ea este sexy: felul in care pronunta un cuvant, accentul, cum s-a imbracat, cum se misca..etc.Dupa ce i-ai spus ca este sexy vei observa ca interactiunea dintre voi va capata o tenta sexuala, ceea ce e foarte folositor pentru mai departe.

3. Afla ceva interesant despre ea ! Fii atent si cauta sa scoti si tu de la ea lucruri interesante si unice doar pentru ea ca persoana, iar apoi o poti aprecia pentru ele.De exemplu :Un joc pe care l-am facut eu odata intr-un teambuilding:Eram 5 oameni intr-un grup si trebuia sa zicem fiecare o poveste despre noi care sa inceapa cu cuvintele : Cel mai … cea mai trae… cel mai lung… cea mai ciudata…. etc.. iar de aici incepeam sa povestim o intamplare din viata noastra. Dupa exercitiul asta , toti am avut cate ceva interesant de povestit despre noi, si ne-am apropiat mult mai mult ca si echipa.Poti incerca acest exercitiu cand esti intr-o conversatie 1 la 1 cu o fata, sau de ce nu si cand esti intr-un grup.

4. Din adins, dupa ce ati conversat o vreme, ii poti spune: “Auzi, sa stii ca incepe sa-mi cam placa de tine , eh acum nu te umfla in pene, tot trebuie sa-mi mai spui cat de bine stii sa gatesti ;)”

5. Nonverbal. Te uti la ea, fara sa-i zici nimic si zambesti cu subinteles.

Asa ca spune-i ce-ti place la ea cat mai devreme in interactiune.

 

[thrive_leads id=’6217′]