Interviu despre Slefuitorul de diamante

Podcast 41 – Slefuitorul de Diamante

Chiar daca afara e cald si toata lumea e cu gandul la vacanta, eu am zis sa-ti mai dau ceva „hrana pentru suflet” 😉

Am facut un nou interviu pentru seria de podcast. In sfarsit am reusit sa-l invit pe Alex Serban, un vechi prieten al meu pentru a discuta despre ultima carte pe care ti-am recomandat-o luna asta: Slefuitorul de Diamante.

Alex, este un antreprenor pur-sange. In 2009 a inceput prima lui afacere alaturi de cativa parteneri si de atunci a fost intr-o continua crestere. Nu intamplator am ales sa discutam pe marginea cartii „Slefuitorul de Diamante”, deoarece subiectul principal este despre cum sa-ti indeplinesti visurile indiferent de grandoarea lor.

O sa discutam despre cateva din principiile Slefuitorului de Diamante acompaniate de cateva povesti din experienta lui Alex de cand si-a inceput afacerea. Multe din ele par contra-intuitive la prima vedere. Dar daca vrei cu adevarat sa ai succes in afaceri si in viata in general e bine sa le ai in vedere. Sunt ca niste legi naturale precum legea gravitatiei. Odata ce le implementezi in viata ta, nu ai cum sa nu te bucuri de succes.

Asculta interviul cu Alex mai jos:

Download mp3

Si bineinteles, nu uita sa citesti si Slefuitorul de diamante. Cartea o poti comanda de aici: http://diamondcutter.ro/comanda

iar daca intr-adevar simti ca rezoneaza cu tine, iti recomand sa vii in septembrie si la conferintele cu Michael Roach, autorul cartii. Detalii aici:

http://diamondcutter.ro/conferinta

Octavian
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments