conexiunea autentica

Si noi si ele ne dorim acelasi lucru

Having fun !

Vreau sa-ti reamintesc tie barbate, dar si tie femeie ca suntem in acest joc pentru acelasi scop – Sa ne simtim bine impreuna ! Nu-i de mirare ca in lista noastra de abonati pe mail, vreo 25% sunt femei. Daca avem in vedere acest scop comun in curand o sa ajungem si noi ca Zan Perrion, sa tinem evenimente atat pentru barbati cat si pentru femei. Tot ce-i posibil ;). Trebuie sa ne departam de acest razboi continuu, NOI vs ELE. Nu e vorba de a cuceri vreun inamic. E mai degraba scoaterea la suprafata a ceea ce ne dorim cu totii. Dupa anuntul de zilele trecute ca vrem sa tinem acest mic workshop de 1 zi pe tema conexiunii autentice intre un barbat si o femeie am primit cateva cuvinte de apreciere din partea fetelor, dar si a barbatilor care au evoluat in acest joc:

Baieti ma bucur pentru initiativa voastra onesta si autentica :)) Era timpul sa vorbim despre ce se afla dincolo de seductie ca nevoi  Sa aveti bafta si zau ca mi-as dori sa fiu in sala :))) ca o musca vorba lui Octav 😉 – Lia

Felicitari pt initiativa! Intr-adevar exista ceva mai mult decat texte, abordari, strategii, bullshit )) Cred ca astea sunt pt pustani, iar comunitatile azi sunt si raman blocate la nivelul asta. – Andrei

Si acum iata si cateva din intrebarile arzatoare ce ne-au fost trimise referitor la acest subiect:

  1. Cum trec peste blocarea in conversatie ? Ma blochez prea repede in conversatie
  2. Cum pot sa ma deosebesc de alti tipi,de naturali, cand suntem in competitie pt o femeie. Cum pot sa o fac pe ea sa ma aleaga pe mine din varietatea de barbati?
  3. Cum faci sa nu mai existe plictiseala intr-o relatie?
  4. Cum este frumos si creativ sa actionam in momentul in care o femeie are incredere deplina in puterea ei de a fermeca si in frumusetea ei si astfel ne atinge. Rade si ne atinge intr-un mod in care ea isi afirma dominatia, stapanirea asupra barbatului. Mie personal nu imi place aceasta abordare a ei. Trebuie sa o atentionez dar nu stiu cum e mai potrivit. Va multumesc!
  5. Cum poti crea o conexiune profunda in doar 6 minute ?
  6. Cum creez emotii cu adevarat unei femei ?

Ar fi interesant sa aud si parerea unor fete despre aceste nevoi ale barbatilor. Oare difera cu mult fata de ce-si doresc ele? hmmm…. sunt curios.

Silviu Iulian
 

Autor si coach de masculinitate si relationare, in ultimii 8 ani a inspirat sute de barbati sa-si ia puterea inapoi si sa obtina succesul in relatia cu femeile, promovand un mod autentic de dezvoltare personala. Cand nu scrie pe blog, invata despre masculinitate si relationare din propria relatie cu iubita lui Gianina, alaturi de care exploreaza de mai bine de 5 ani.

>