The Real Man

Si noi si ele ne dorim acelasi lucru

Having fun !

Vreau sa-ti reamintesc tie barbate, dar si tie femeie ca suntem in acest joc pentru acelasi scop – Sa ne simtim bine impreuna ! Nu-i de mirare ca in lista noastra de abonati pe mail, vreo 25% sunt femei. Daca avem in vedere acest scop comun in curand o sa ajungem si noi ca Zan Perrion, sa tinem evenimente atat pentru barbati cat si pentru femei. Tot ce-i posibil ;). Trebuie sa ne departam de acest razboi continuu, NOI vs ELE. Nu e vorba de a cuceri vreun inamic. E mai degraba scoaterea la suprafata a ceea ce ne dorim cu totii. Dupa anuntul de zilele trecute ca vrem sa tinem acest mic workshop de 1 zi pe tema conexiunii autentice intre un barbat si o femeie am primit cateva cuvinte de apreciere din partea fetelor, dar si a barbatilor care au evoluat in acest joc:

Baieti ma bucur pentru initiativa voastra onesta si autentica :)) Era timpul sa vorbim despre ce se afla dincolo de seductie ca nevoi  Sa aveti bafta si zau ca mi-as dori sa fiu in sala :))) ca o musca vorba lui Octav 😉 – Lia

Felicitari pt initiativa! Intr-adevar exista ceva mai mult decat texte, abordari, strategii, bullshit )) Cred ca astea sunt pt pustani, iar comunitatile azi sunt si raman blocate la nivelul asta. – Andrei

Si acum iata si cateva din intrebarile arzatoare ce ne-au fost trimise referitor la acest subiect:

  1. Cum trec peste blocarea in conversatie ? Ma blochez prea repede in conversatie
  2. Cum pot sa ma deosebesc de alti tipi,de naturali, cand suntem in competitie pt o femeie. Cum pot sa o fac pe ea sa ma aleaga pe mine din varietatea de barbati?
  3. Cum faci sa nu mai existe plictiseala intr-o relatie?
  4. Cum este frumos si creativ sa actionam in momentul in care o femeie are incredere deplina in puterea ei de a fermeca si in frumusetea ei si astfel ne atinge. Rade si ne atinge intr-un mod in care ea isi afirma dominatia, stapanirea asupra barbatului. Mie personal nu imi place aceasta abordare a ei. Trebuie sa o atentionez dar nu stiu cum e mai potrivit. Va multumesc!
  5. Cum poti crea o conexiune profunda in doar 6 minute ?
  6. Cum creez emotii cu adevarat unei femei ?

Ar fi interesant sa aud si parerea unor fete despre aceste nevoi ale barbatilor. Oare difera cu mult fata de ce-si doresc ele? hmmm…. sunt curios.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *