TheRealMan.ro – Barbatul Adevarat – Masculinitate si Relationare

Sexul natural, circumstante si sincronicitate

Weekendul asta vorbeam cu o tipa mai dezinhibata sexual si mi-a zis niste insighturi misto si vreau sa-ti impartasesc mai departe.

Desi ai crede ca o tipa ca ea sincera si deschisa ar face sex mai des decat una mai inhibata, adevarul este ca nu are nici o legatura. Discutam cu ea cum apare dorinta sexuala si cum se manifesta. Ea mi-a zis ca din punctul ei de vedere nu planifica nimic, ci se rezuma la 2 oameni impreuna la locul potrivit si cu chef, atata tot. Cine e inhibat sexual are multe fantezi si de asta se zice ca e inhibat, ramane blocat in minte. O persoana dezinhibata nu sta toata ziua cu gandul la sex, dar atunci cand apare cheful trece mult mai usor la practica ca sa zic asa.

Orice alt plan poate iesi sau nu, nu este garantat ca se va intampla. De cateva ori i s-a intamplat sa se vada cu un tip cu care vorbise destul de deschis despre a face sex, totul parea ca merge in directia potrivita, dar cand s-au vazut, nu simtea cheful de a face.

Asta am observat si eu in relatiile mele. Cand incerc sa planific sexul, in loc sa fie ceva fluid, devine ceva pur mental, apar fanteziile, si pierd si starea de a fi in prezent. Mintea neantrenata se pierde imediat in tripul sexual. Sexul natural nu are legatura cu fanteziile mentale.

Am testat si vad ca merge mult mai bine ca atunci cand ma intalnesc cu fetele sa facem ceva misto si sa fiu total prezent in interactiune. Dar pana in momentul in care ne intalnim sa imi vad de alte treburi si sa nu stau cu mintea la fantezii, pentru ca asa se polueaza interactiunea. O femeie cand simte cheful vine ea spre tine si daca esti constient de asta, sexul survine mult mai natural.

Cum ziceam mai demult. La fel ca si cu pisicile, daca te duci direct spre ele si incerci sa le mangai, le sperii. Dar daca stai in prezenta lor suficient timp, incep ele sa vina si sa-ti dea tarcoale. Cam asta e analogia si cu initiatul sexului. Simte-te pe tine, simte si semnele subtile pe care o femeie incepe sa le afiseze si treci la actiune. Este responsabilitatea ta sa faci pasul asta.

>