Seminarii de seductie in Romania

Nu rata seminariile de seductie pe 2011 !!!

O sa fim destul de ocupati in noul an.

In primul rand vrem sa organizam mai multe evenimente pentru barbati, pentru ca sinceri sa fim, de unul singur este de 1000 de ori mai greu sa evoluezi. Cel putin anul acesta am observat multi oameni care dupa ce s-au hotarat sa mai ia o pauza de la citit/(stat pe net) si sa vina sa cunoasca oameni cu acelasi interes ca si ei, evolutia lor a avut o crestere semnificativa.

In al doilea rand, vrem sa continuam sa invitam traineri din afara pentru a ne impartasi din experientele lor. Sa citesti carti iti este folositor, sa te apuci de treaba, si mai folositor, dar sa inveti direct de la cineva care are multi ani de experienta in spate, e intr-adevar o schimbare. Avand in vedere ca pe partea de seductie nu prea gasiti asa ceva in Romania luati un pix si notati in calendar urmatoarele evenimente !

Seminariile pe 2011:

1) 21-22-23 Ianuarie – la Cluj: „Comunica din prezenta” . Este partea a 2a a seminarului ce l-am tinut primavara trecuta la Cluj si face parte din structura workshopurilor din bootcamp. Pentru cei din Cluj care sunteti interesati si vreti sa aflati mai multe detalii, va invitam miercuri, 8 decembrie, la un seminar introductiv pe tema explorarii energiei masculine. sau pe site in curand.

2) 18-19-20 Februarie (Bucuresti): „Badboy Lifestyle Seduction”. Da… ati citit bine, Badboy din Croatia va veni in Romania pentru a sustine un workshop de 3 zile full care va avea principalul scop de a-i scapa pe barbati de toate scuzele pe care si le nascocesc pentru a nu aborda femei.

Pentru cei din comunitatea de seductie, Badboy nu mai are nevoie de nici un fel de introducere, pentru restul care nu ati auzit de el, Daniel este fondatorul metodei directe de abordare a femeilor, fara scuze, fara prea multe povesti, abordeaza direct femeia de care se simte atras si ii comunica sincer intentia.

3) In martie – Bucuresti – „Seminar de seductie cu Rick H” . Inca nu stim exact data, dar in principiu in luna martie va tine Rick H un seminar de 2 zile. Avand in vedere ca David Deangelo reusea sa-l cheme la seminariile lui doar vreo cateva ore, eu zic ca suntem privilegiati sa-l avem 2 zile full pe Rick, in care sa ne impartaseasca din vasta lui experienta cu femeile.

Bootcampul de inner-game il vom amana pentru aprilie-mai, ca apoi in vara sa tinem alte evenimente la mare. Dar despre toate astea, veti afla la momentul potrivit, important e sa fim cu totii sanatosi voinici pana atunci.

La treaba barbati !

Silviu Iulian
 

Este autor si coach de masculinitate si relationare. In ultimii 8 ani a inspirat sute de barbati sa-si ia puterea inapoi si sa obtina succesul in relatia cu femeile, promovand un mod autentic de dezvoltare personala. Cand nu scrie pe blog, invata despre masculinitate si relationare din propria relatie cu iubita lui Gianina, alaturi de care exploreaza de mai bine de 5 ani.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments