Ah, ce bine-i sa fii barbat si sa te bucuri de tot ce-i mai frumos pe lumea asta… femeia.

Salut barbati, Octavian aici !

Ma bucur ca si in acest an ne-am hotarat sa organizam 2 bootcampuri de seductie la mare. Aceste bootcampuri constituie o experienta intensa pentru a ne dezvolta si a deveni mai buni atat pe plan personal cat si in relationarea cu femeile.

La fel ca si in anii trecuti, vrem si in aceasta vara sa ne distram la maxim, sa oferim valoare fara nici o retinere, sa dam tot ce avem mai bun pentru a creste impreuna.

Pentru multi barbati, bootcampul la mare a fost o experienta deschizatoare de noi drumuri. In 3-4 zile faci practica si interactionezi cu mai multe femei decat interactionezi in medie timp de cateva luni. Este momentul in care decolezi pur si simplu, vezi cu adevarat de ce esti in stare.

Concret, ce poti experimenta praticipand la un bootcamp cu noi:

  • Scapi de frica de abordat femei si actionezi fara nici o ezitare
  • Dobandesti abilitatea de a fi direct si onest cu intentiile tale ca si barbat
  • Descoperi starea interioara de flux si de prezenta pentru a putea fi spontan in orice interactiune
  • Iti dezvolti arta conversatiei, devii relaxat socializand cu fetele de care te simti atras
  • Practici abordari din plin, atat DayGame (pe timp de zi) cat si NightGame (in club)
  • Inveti cum sa scapi de dialogul interior nefolositor si sa relationezi dintr-un spatiu de autenticitate
  • Te conectezi autentic atat cu femeile cat si cu barbatii (camarazii tai)

Cine va insoteste in acest bootcamp

Eu impreuna cu Silviu vom fi alaturi de voi in aceasta calatorie. Vom avea grija sa va tinem motivati pentru a va depasi limitele si a obtine rezultate. In plus vom mai avea si 2 invitati speciali.

Primul este Iuluan Novac (theNovac), un bun prieten al nostru si fost participant la bootcampul de acum 2 ani. El vine pentru a ne mai da o mana de ajutor si a sustine energia grupului. Un om care alearga 350Km, credeti-ma, are destula energie.

Al 2 lea invitat este Marian (antrenor de fitness si taekwondo). El va avea grija sa va tina intr-o buna conditie fizica pe toata durata bootcampului, si nu numai. (Stiti bine ca seductia incepe cu pregatirea ta si apoi cu abordarile)

Acum daca esti suficient de determinat sa ai rezultate si sa-ti descoperi adevarata incredere de sine, fara a mai cauta nici o scuza, gen (n-am muschi, n-am bani, n-am masina scumpa), NU MAI STA PE GANDURI si vino cu noi la mare. Numarul de locuri este limitat la maxim 12 barbati, deoarece vrem sa avem timp si sa lucram cu fiecare in parte.

Iata si niste poze de la bootcamp-urile trecute.

……….   

Modul de lucru:

Avem un program axat in principal pe experimentare, pe exercitii practice/experientiale mai mult decat pe teorie. O sa punem la punct si cateva aspecte teoretice îndeajuns cat sa avem o directie, dar principalul scop al bootcampului este sa te faca sa simti fizic in corp senzatia de incredere, relaxare, detasare si sa nu ramai blocat in minte.

Programul va fi in felul urmator:

Joi seara: cunoasterea participantilor si prezentarea directiei de actiune.

Vineri si Sambata:

– antrenament fizic, condus de Marian

– masa de dimineata

– antrenament inner-game: pregatirea pentru actiune. Se desfasoara la sala pana la ora 16.00 (cu pauza de masa)

– practica pe teren:-deschiderea oficiala a campionatului de abordari 🙂 ; aplicarea conceptelor in actiune propriu-zisa pana mai pe seara

– masa de seara

– odihna pentru sustinerea programului de seara

– practica pe teren: aplicarea conceptelor in actiune propriu-zisa pana spre ora 02.00

Duminica:

– antrenament fizic, condus de Marian

– masa de dimineata

– antrenament inner-game: stabilirea planului de evolutie personal. Se desfasoara la sala pana la ora 14.00 (cu pauza de masa)

– practica pe teren: aplicarea conceptelor in actiune propriu-zisa pana mai pe seara

– masa de seara

.

.

Asadar va fi destul de solicitant si fizic, dar vom avea grija sa fim suficient de odihniti pentru a nu pica jos de oboseala. Stim de la bootcampurile precedente ca prea multa distractie nu a omorat pe nimeni.

Pentru a-ti sustine evolutia personala, in urma participarii la bootcamp vei primi si acces timp de 3 luni de zile in clubul nostru de antrenament (TRMCLUB) pentru a continua evolutia alaturi de noi si alti barbati care au intrat in clubul nostru.

Ne vedem acolo,

Echipa TheRealMan