Direct game cu Sasha Daygame

Direct Game cu Sasha Daygame (14 Sept)

Daca te-ai apucat sa studiezi domeniul seducției, dar suferi de sindromul seriozitatii (des intalnit in randu „baietilor destepti” de altfel)… atunci te invit sa-l cunosti pe Sasha Daygame din Londra. Sasha e unul dintre traineri specializati in jocul direct, dar care in timpul liber face si stand-up comedy. Seductia ar trebui sa fie ceva distractiv, o faci ca sa te simti bine cu tine si cu fetele din jurul tau, nu ca pe un proiect de laborator ce trebuie sa respecte anumite variabile si funcții.

Dupa cum si-a ales si Nick-ul, e evident ca mediul lui preferat este DayGame/ StretGame, ceea ce automat ii permite sa se diferențieze instant de 99% din bărbații care nu ar concepe in veci sa abordeze o fata pe timp de zi. Mai mult, Sasha a fondat si Direct Dating Summit, o conferinta internationala la care vin cei mai tari traineri pe jocul direct. Vara asta, Sasha a fost unul din trainerii care l-au sustinut pe Badboy la bootcampul lui din Ukraina, iar acum, dupa ce au încheiat aventura lor in tara fetelor frumoase, se pregătește sa facă un mini-tur prin Europa pentru a tine cîteva workshopuri băieților interesați de acest joc.

Pe 14 Septembrie va sustine un mini-workshop de seara pentru a ne prezenta modul lui de actiune pe timp de zi. Workshopul va incepe la 18:30 si va dura aproximativ 3 ore jumate. Asa ca daca sunteti pe val cu studiul seductiei, haideti sa-l cunoasteti si voi pe Sasha, iar dupa workshop poate dam o tura prin centrul vechi sa mai facem ceva practica pe teren.

Contributie pentru workshop: 65 RON

Update: Seminarul se amana pana pe 14 Sept (pica intr-o Miercuri). Veti primi pe email locatia.

Pentru inscriere treceti-va numele si adresa de email in formularul de mai jos, iar restul detaliilor cu privire la locatie le veti primi saptamana viitoare !

Va las cu un filmulet in care ne arata cat de fain se distreaza el in timpul zilei abordand fete pe strada. Puteti gasi mai multe filmulete pe siteul lui!

Cheers,

 

Pentru mai multe filmulete cu Sasha vedeti aici http://www.youtube.com/user/Sashathepua

Octavian
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments