Sa te intorci mereu la lucrurile de baza | TheRealMan.ro - Barbatul Adevarat - Dezvoltare Personala Pentru Barbati

Sa te intorci mereu la lucrurile de baza

Am vazut de curand un documentar despre cel mai tare luptator de MMA ,rusul Fedor Emelianenko. Desi nu agreez bataia intre oameni practic lupte si ma bat cu altii la sala regulat.

 

Exista si o convingere generala, cum ca la salile de lupte, karate, etc… se duc numai baietasii de cartier, care vor sa invete sa-i cafteasca pe toti. Tin sa va spun ca realitatea este total opusa. Majoritatea celor care practica artele martiale sunt unii dintre cei mai pasnici si prietenosi oameni. Este adevarat ca la nevoie s-ar putea folosi de ce stiu pentru a pune la pamant un adversar, dar nu ei sunt cei care pornesc bataia. De cele mai multe ori ei sunt cei care fac tot posibilul s-o evite. 

 

Motivul pentru care cei ce fac arte martiale nu ajung asa des sa se bata pe strada se datoreaza si faptului ca reusesc sa isi mentina postura oricand si oriunde. Faptul ca stii sa te bati iti confera o incredere de sine autentica atunci cand privesti alt barbat in ochi.

 

Iar exmeplul cel mai bun de luptator ce isi mentine postura este Fedor. Daca va uitati la orice lupta sustinuta de Fedor, veti observa ca inainte de lupta el este super calm si nu se agita deloc. Fata lui nu prezinta nici o urma de stres sau ingrijorare cu privire la lupta. Un luptator ajunge la performanta nu numai datorita conditiei fizice si tacticilor de lupta ci mai ales datorita puterii interioare de concetrare. In momentul cand s-a auzit clopotul de inceput al luptei, el nu mai are nici un gand in minte, este total prezent la ce se intampla in ring. Multi dintre adversarii lui Fedor deja pierdeau  lupta cand urcau in ring si vedeau cat de neclintit sta Fedor in fata lor.

 

Ce legatura are asta cu femeile?…TOTUL. Atunci cand iesi pe teren si interactionezi cu femeile, iti mentii postura si ai mintea limpede poate face diferenta intre a avea succes si a primi refuz dupa refuz.

 

Am pus aici si documentarul despre Fedor – The Baddest Man On The Planet.  Studiati-l cat mai atent !

 

Si inca un mic filmuletz cu ultima lupta a lui Fedor impotriva lui Andrei Arlovski. Desi Arlovski prinsese curaj si a inaintat cu incredere, Fedor l-a surprins cu lovitura de dreapta ce l-a facut KO dupa doar 3 minute din meci.
Octavian
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments