Puterea respiratiei (podcast 09) | TheRealMan.ro - Barbatul Adevarat - Dezvoltare Personala Pentru Barbati

Puterea respiratiei (podcast 09)

Hmmm… ce bine e sa respiri liber…

Continuam calatoria noastra interioara de autodescoperire, de data aceasta prin intermediul respiratiei. Desi multi nu stiu ce se ascunde in spatele ei, crezand ca e ceva banal deoarece au respirat de cand se stiu, adevarul este ca respiratia iti poate debloca multe energii in corp si multe din emotiile reprimate.

Nu respiri, nu traiesti ! Este evident. Majoritatea oamenilor respira intr-un mod superficial, doar cat sa se mentina in viata. Odata ce experimentezi lucrul cu tehnicile de respiratie, vei observa ca exista un cu totul alt nivel si profunzime a emotiilor pe care le poti experimenta. Respiratia faciliteaza constientizarea starilor interioare, stari care probabil de multe ori fie te iau prin surprindere, fie sunt prea puternice si te fac sa te inchizi in tine.

Am avut ocazia sa experimentez aceste tehnici de respiratie pentru prima data cu Bodhi Ray, cel care a fost un adevarat mentor pentru noi. La inceputul lunii viitoare, va veni in Bucuresti colegul de echipa al lui Bodhi Ray, Devapath Anand, cel care a pus bazele Respiratiei Oceanice.

Devapath, este unul din terapeutii care au fost pe langa Osho inca din anii 70′, deci are mai mult de 30 de ani experienta in lucrul cu tehnicile de meditatie si respiratie. Se numara printre mentorii cu adevarat valorosi, care te pot ajuta sa faci un salt semnificativ in dezvoltarea ta personala. Devapath, ca si terapeut, a lucrat in special cu respiratia aplicata in domenii ca terapia primara, arta relationarii intime si leadership dinamic.

Acum vine in Romania cu un workshop de respiratie (4-6 februarie), dar vreau sa va invit in special pe voi, barbatii, pentru ca va tine si un seminar de masculinitate de o seara (aprox 5 ore), pe 3 februarie. La modul cum lucreaza un terapeut Osho cum este Devapath, va garantez ca „va scoate untu” din voi (in sensul masculin ma refer).

Mai jos aveti un interviu cu Gabriel, pe care l-am avut ca si invitat intr-unul din podcasturile de anul trecut. Gabi, a luat si el contact cu meditatiile active, tot la grupul de barbati tinut de Bodhi Ray, iar de atunci (in ultimul an si ceva) a rezonat foarte mult cu aceste tehnici, incat s-a dus la 2 traininguri cu Devapath in Italia pentru a experimenta si mai mult.

In acest interviu, Veet si Gabi, discuta mai pe larg ce a insemnat lucrul cu respiratia pentru el si cum l-a ajutat sa se schimbe la un nivel profund.

Enjoy !

Veet & Gabriel – Puterea respiratiei

Daca playerul nu merge il puteti asculta aici, sau downloada direct.

therealman-interviuri-aprinse[schema type=”product” url=”http://www.therealman.ro/interviuri-aprinse/” name=”Podcast Golden Topics – Volumu 1″ description=”Downloadeaza cele mai tari interviuri din seria noastra de podcast. Peste 20 de ore in format mp3 cu metode practice si discutii aprinse despre masculinitate, seductie si dezvoltare personala pentru barbati.” ]

Octavian
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments