The Real Man

Provocarile relatiilor moderne – 5 noiembrie (serata cu Viggo)

Un scurt update despre workshopul cu Viggo. Seminarul introductiv de vineri, 5 noiembrie, nu este numai pentru barbati, este deschis si pentru femei, iar tematica va fi despre provocarile relatiilor moderne. In weekend vom ramane doar intre barbati pentru seminarul de masculinitate.

Viggo faciliteaza workshopuri exclusiv pentru barbati (http://whitetiger-company.com) dar si pentru barbati si femei (http://www.taoofbliss.com/), pentru mai multe detalii aruncati o privire pe siteurile lui.

Acest workshop e dedicat procesului sacru al relatiilor intime. Experienta noastra personala si profesionala impreuna cu constientizarea intimitatii ne-a dat o intelegere adevarata a ceea ce inseamna sa ai success, bucurie, pasiune, distractie si o relatie intima de lunga durata.

Alatura-te acestui seminar pentru a explora o intelegere mai profunda si cu sens intr-o relatie constienta si plina de dinamism si pasiune in acelasi timp. Vei vedea o abordare inovativa ce imbina Secretele Iubirii Taoiste impreuna cu cele mai noi descoperiri din neurostiinta si psihologie pozitiva.

Workshop-ul are loc intr-un spatiu sigur si o atmosfera profesionala, si se adreseaza atat cuplurilor cat si persoanelor ‚single’, indiferent de varsta, experienta sau statut social. Singurul lucru care e nevoie ca sa participi este o minte si o inima deschisa.

Ce beneficii poti avea:

  • Inveti secretele comunicarii din inima – descoperind “ de ce-urile” si diferentele dintre femei si barbati.
  • Secretele polaritatii – pentru o crestere a atractiei dintre barbat si femeie.
  • O intelegere mai mare asupra femininului si masculinului- Yin si Yang.
  • Inveti cum sa schimbi focalizarea dinspre sexul genital centrat pe sine catre o experienta a intimitatii si senzualitatii in tot corpul experimentand orgasme de tip „vale”.

Facilitator:
Viggo Johansen are 17 ani de experienta in Budhism si Taoism, si a trait 4 ani ca si calugar budhist in India cu Dalai Lama, unul dintre profesorii sai foarte importanti. In prezent locuieste in Oslo in Norvegia unde integreaza meditatia non-mintii cu Quigong si Life Coaching.