Primii pasi catre independenta financiara

Podcast #39 – Primii pasi in independenta ta financiara

Acum vreo 2 luni va recomandam sa cititi prima carte din seria Şefless, ce contine o colectie de sfaturi de la Steve Pavlina despre cum poti sa fii independent financiar si sa te plimbi prin toata lumea. In acest interviu am avut-o invitata pe Cecilia, cea care a inceput proiectul Sefless pentru ne povesti cum a facut ea primii ei bani in online.

Am vrut sa fac acest interviu cu ea pentru a arata ca se poate. Nu conteaza ce pregatire ai, atata timp cat iti doresti cu adevarat sa devii independent financiar, o poti face. Dupa ce a lansat cartea Sefless, Cecilia s-a mai implicat in alte 2 proiecte care in curand vor da roade. Asa ca vreau sa devii constient ca e posibil. Indiferent cate scuze ai avea momentan, si indiferent cat de caldut ar fi la locul tau de munca, iti datorezi tine sa incerci sa faci si ceva pe cont propriu.

Chiar daca nu vei ajunge sa renunti de tot la job, simplu fapt ca ai pus un proiect pe picioare iti poate dat un boost imens increderii in sine. Orice angajat cu spirit de antreprenor este mult mai valoros pentru firma. Asculta in continuare povestea Ceciliei, si cum a facut ea primii pasi catre independenta financiara. Probabil te vei regasi in multe din provocarile peste care a trecut ea. Daca la final te simti inspirat sa faci cativa pasi, lasa un comentariu si spune in ce stadiu de aflii !

Sau downloadeaza varianta mp3 !

 

 

 

Octavian
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments