Pentru tine femeie ! | TheRealMan.ro - Barbatul Adevarat - Dezvoltare Personala Pentru Barbati

Pentru tine femeie !

Pornind de la mai multe comentarii acide din partea unei femei pe site, am sa vreau sa transmit un mic mesaj tuturor fetelor ce se regasesc in aceasta categorie… stiu ca sunteti multe.

Dear Goddess...

Asadar , pentru voi fetelor care aveti probleme cu barbatii…. luati o pauza, relaxati-va putin si incearcati cat mai mult sa ne acceptati asa cum suntem, pentru ca nu suntem noi de vina… mamele noastre, biologia, universul…poate…etc…

Nu vrem sa intelegeti ca siteul nostru este un loc unde ne descarcam frustrarile legate de sexul opus. Este un site prin care incercam sa-i ajutam pe baieti sa devina mai buni in ceea ce fac… fie ca sunt in relatie cu o fata, fie ca vor sa dobandeasca mai multa incredere in ei in viata de zi cu zii, fie ca vor sa se perfectioneze intr-un anumit skill… vrem sa-i ajutam cu sfaturi.

Noi nu sustinem deloc smecheriile , cum sa te scoti mai usor, cum s-o faci , cum s-o domini…etc… este neproducitv asa ceva, nu este ecologic sa dobandim asemena comportamente. Noi vrem ca prin ceea ce facem si ceea ce devenim sa fim un model, o inspiratie atat pentru alti barbati cat si pentru ele.

Its a win-win-win situation…

De ce WIN WIN WIN ? … pentru ca in primul rand avem noi de castigat, in al 2 lea rand ele pentru ca vor avea ocazia sa ne cunoasca, si in al 3lea rand ceilalti ce vor vedea asemenea interactiuni frumoase intre barbati si femei. Asa ca e bine sa largesti cat mai mult spectrul de infuenta atunci cand faci ceva.

Atunci cand ai mindsetul, doar TAKE TAKE TAKE, in curand ti se va darama castelul de carti si constati ca nu ai construit nimic, nici cu tine si nici in relatiile din viata ta.

Cu ocazia asta ii sfatuiesc si pe restul barbatilor care inca poarta agresiune in ei pentru sexul opus, sa faca acelasi lucru. Nu sunteti deloc atractivi atata timp cat purtati aceasta agresiune in fundal. Eliberati-va de ea, iar in felul asta lucrurile se vor armoniza de la sine.

Urmariti mai jos “Manifestul barbatului constient !” si incercati sa-l saditi adanc in fiinta voastra !

Chill out

Octavian
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments