Doar pentru abonatii therealman

Mai multe sfaturi pentru abonati

Hai noroc bărbate !
Octavian aici.

In ultima vreme vad asa multe lucruri interesante atât în jur cat și în interior încât simt să-ți scriu mai des despre ele. Atâta timp cat sunt pasionat de acest domeniu al evoluției bărbatului din ziua de azi, mi se pare normal sa am ceva de zis în fiecare zi despre acest subiect.

In perioada următoare am sa scriu mai multe sfaturi, idei și pastile zilnice pentru a te ajuta pe tine bărbate, care ești interesant de evoluție. Multe din aceste sfaturi vin direct din experientele mele personale și oarecum prefer sa nu le fac publice pe site.

Vor mai apărea articole și interviuri (podcast / video) cu bărbați mișto pe care ii mai întâlnesc, dar nu toate vor fi postate pe site.

De ce aleg sa comunic mai mult pentru abonați ?

Deoarece vreau sa ma adresez celor care sunt cu adevărat interesați de acest domeniu. Ma bucur foarte mult când mai primesc mailuri de mulțumire din partea unor abonați care nu au lăsat niciodată un comentariu pe site, sau vreun like pe pagina de facebook. Oarecum nu prea mai am timp sa ma conversez cu toți cei care nu sunt puși serios pe treaba.

Sa nu ma înțelegi greșit ! Nu am absolut nimic cu cei care doar tatonează cu domeniul nostru de activitate. E loc pentru toată lumea. Eu doar aleg sa îmi dedic cat mai mult timp celor cu adevărat interesați. Iar faptul ca ești abonat și citești newsletterele noastre e un motiv în plus pentru care o să-ți trimit mai multe informații.

Intenția mea este ca mereu sa duc lucrurile la nivelul următor, atât pentru abonați cat și pentru mine. Pentru o evoluție rapida colectiva, nu am cum sa rămân în loc. Ori evoluez alături de cei pe care ii am în jurul meu, ori las loc altcuiva sa se ocupe de treaba. Cine se implica în treaba asta e foarte curajos, deoarece transformarea implica mult curaj.

Chiar de mâine o sa încep să-ți povestesc despre experienta mea de zilele trecute din Vama Veche, dar mai mult de atât, o sa primești o mulțime de sfaturi la cald, imediat ce le conștientizez în experientele mele. O sa mai dezvălui în perioada următoare și câteva din ce ne-am propus sa facem vara asta la mare dar și la munte, plus multe alte lucruri interesante.

Asa ca, în cazul în care încă nu te-ai abonat, poți s-o faci chiar acum în formularul galben din subsolul articolelor, sau în cel negru din dreapta sus. Iar dacă ești deja abonat, țin-te bine 😉 !

Iti urez sărbători fericite alături de cei dragi !

Octavian
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments