goana dupa femei

Inceteaza sa mai fugi dupa femei

E ceva timp de când vroiam sa scriu sfatul asta. „Nu e nevoie sa abordezi femei la nesfârșit”.

Iar dacă ești începător în ale seducției, înainte sa-mi sari în cap, lasă-mă să-ți explic puțin..

Exista în comunitatea asta de bărbați pasionați de seducție o convingere puțin greșit înțeleasa : „Daca esti bun la aborda femei la orice ora din zi (adica sa te duci tu spre ele si apoi sa iei numere de telefon), asta înseamnă ca ești un meseriaș în seducție”. Poate funcționa in niste contexte anume, dar in majoritatea cazurilor conversia e mult prea mica în comparație cu efortul depus.

Cat timp a stat Steve Pavlina pe la noi am avut niste discuții super interesante despre ce se tot întâmplă pe la workshopurile de seducție prin alte tari. Trainerii ii învăța pe bărbați exclusiv momentul abordărilor la rece. Si recunosc, cu mana pe inima, ne-am ocupat si noi prin perioada 2007-2009 in mare parte de lucrurile astea. Pentru ca asta era tot ce știam la vremea respectiva. E distractiv, nu zic, as face-o și acum pentru o distracție pe moment. Dar pe măsură ce timpul a trecut… dragii moșului… ne-am prins ca exista și metode mult mai eficiente de a avea rezultate.

Daca esti începător e ok sa abordezi femei la rece, dar doar cat sa scapi de anxietatea sociala de a intra in vorba cu străinii. Se pare ca aceasta convingere e de mult împământenită în subconștientul colectiv la noi in tara. Mai tii minte când iti ziceau părintii / bunici, „Ai grija, cand iesi afara, sa nu intri in vorba cu nici un străin !!”. Convingerea asta e dăunătoare in sensul ca ți-a creeat separare intre tine si oamenii pe care încă nu i-ai cunoscut. Intr-o oarece măsură crezi ca iti vor face ceva rau. Fix convingerea asta te împiedică sa-i vezi ca pe niște oameni normali, ca pe niște frați sau surori cu care ai putea descoperi o grămadă de lucruri in comun de îndată ce începi sa vorbești.

Eliminarea anxietății sociale nu ar trebui sa dureze prea mult, si se poate lucra in moduri mult mai simple si eficiente. Abordatul femeilor pe strada, pentru cine nu l-a făcut încă, consuma multa energie si timp. La fel si abordatul in club pe lângă faptul ca iti consuma din energie, este si un loc unde comunicarea este mult prea dificila. Atenția oamenilor este distrasa de gălăgie, alcool, fum, jocuri de lumini si multa lume in jur. O metoda mult mai simpla de a scăpa de anxietate sociala sau jena de a intra în vorba cu străinii, este sa te înscrii ca voluntar la organizarea unor evenimente. Vei fi pus în situații în care va trebui sa comunici cu persoane noi, și după 3-5 astfel de interacțiuni, anxietatea se duce în proporție de 90%. Dar nu ai nevoie sa practici abordări mai mult de o săptămâna pentru a scăpa de anxietate.

Pentru noi, care am ajuns la un oarece nivel de evoluție și înțelegere, mult mai importanta e calitatea femeilor cu care intram în contact. Strada sau clubul nu reprezinta un filtru suficient de bun pentru a selecta persoanele potrivite ție. In schimb, evenimente de un anumit tip, seminarii, cercuri sociale, petreceri private sunt filtre mult mai bune pentru tine. Nu știu dacă știi, dar cei din HR prefera de multe ori sa anunțe joburi noi disponibile în prima faza in interiorul companiei. Pentru ca e mult mai mare posibilitatea sa găsești un om potrivit printre actualii angajați. Un angajat care nu a mai lucrat niciodată în companie (la rece cum s-ar zice) poate aduce pierderi mult mai mari in cazul in care e angajat, si după 6 luni renunță la job.

La fel și cu abordatul pur la rece. Nu ai nicio garanție ca vei da peste femeile cele mai potrivite ție. Deși fizic poți fi atras de ele, emoțional, mental și spiritual e cu totul alta mâncare de peste. Si sincer, îmi place sa nu pierd timpul. Chiar si când am mai multe pretendente, prefer sa mai testez puțin apele, sa vad cine s-ar potrivi pe termen mai lung. Dar repet, metoda asta cere răbdare si nu este pentru începători. Începătorii sa vor frustra imediat și se vor întoarce la abordatul la rece.

Te las acum doar cu ideile astea, iar in articolul următor o sa dezvălui o metoda și mai eficienta de a atrage persoanele potrivite in jurul tău. Țin-te bine 😉

 


Iti place ce citesti?

Sunt Silviu, autorul articolului.

Daca vrei sa afli si alte informatii utile despre cum sa cuceresti o femeie, cum sa o mentii atrasa si cum sa ai relatii implinite, aboneaza-te la Newsletterul TheRealMan, aici>


1 thought on “Inceteaza sa mai fugi dupa femei”

  1. Salut

    As vrea sa stiu, care este articolul unde ai tratat, despre metoda mai eficienta de a atrage persoanele potrivite.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *