TheRealMan.ro – Barbatul Adevarat – Masculinitate si Relationare

Si inca odata „Nu conteaza ce faci, conteaza ceea ce esti”

Repet o lecție ce ma paste de câteva luni încoace: nu contează ce faci, contează ceea ce ești.

Nu știu ce dracu s-a întâmplat aseară. Fie de la faptul ca ma simțeam pur și simplu bine și eram total prezent, fie toată lumea ma știa de la video-ul cu masturbarea, fie era de la cămașa descheiata de macho – da’ sa-mi bag pula ca parca oricare femeie la care ma uitam, stabileam un contact vizual puternic cu ea. Cele pe care le știam (din barul unde am mers) parca roiau în jurul meu – rădeam și ne distram împreună. Nimic extraordinar pana aici.

Ma uit la o roșcată care pare interesanta. Ea se uita la mine. Habar n-am cat timp a trecut cat ne-am pierdut unul in privirea celuilalt. Am ținut privirea pana când și-a mutat-o. He-he.Dupa ce au mai plecat din prietenii mei simțeam ca vreau sa ma duc sa vorbesc cu ea. Interesant cum și acum mintea mai găsește scuze și alternative sa nu fac asta – din care cea mai evoluata este „hai ma ca oricum n-am nimic in cap, ce poți vorbi cu ea? o să-ți pierzi timpul”. O mașinărie perfecta de a găsi motive.

Pur și simplu m-am pus lângă ea și a început sa danseze. Am dat noroc și habar n-am ce-am spus – nu de alcool neapărat ci pur și simplu ce mi-a venit.In loc sa sparg tăcerea cu rahaturile clasice gen ce faci și alte bla-bla-uri, am ales sa stau în tăcerea aia și sa vad ce se întâmplă. Am ales apoi sa evit chestiile clasice si sa spun lucrurile care-mi veneau, nu chestiile safe.In 2 minute ajunsesem sa vorbim despre ce e pasionata (dans, n-ai fi zis) si despre natura ei mai directa care se bate cap în cap cu bărbații din ziua de azi. In încă 2 minute ii povesteam despre polaritatile sexuale a la David Deida :)). Si ma rog, a trebuit sa plece cu prietenii ei și a rămas sa ne vedem cândva.

Deci ideea e ca depinde cum ești, nu ce faci. Sa ai grija sa nu încurajezi rahaturile ce ies din minte și sa cultivi doar ce te ajuta și ce nu.

O interacțiune de 10 minute a făcut cat o întâlnire de 2 ore, a fost intensa, vulnerabila și total deschisa. Asta vreau eu de la interacțiunile mele cu femeile

>