Noul lider al comunitatii TheRealMan | TheRealMan.ro - Barbatul Adevarat - Dezvoltare Personala Pentru Barbati

Noul lider al comunitatii TheRealMan

Salut barbate,

avem ceva noutati pentru tine. De-alungul anilor comunitatea TheRealMan a trecut prin mai multe transformari odata cu barbatii care au format-o si ne-au fost aproape in toti acesti 7 ani.

Astazi, Octavian imi ofera onoranta ocazie de a duce mai departe aceasta comunitate. Am facut si un filmulet in care vei afla toate detaliile referitoare la aceasta transformare.

Practic misiunea noastra ramane aceeasi – de a oferi barbatilor instrumentele si experientele necesare pentru cladirea increderii si antrenarea unui stil masculin atragator prin care orice barbat serios poate sa obtina succes atat in plan relational(cu femeile) cat si in plan profesional.

Si fii fara griji: Octavian nu pleaca nicaieri (nu e ca si cum si-ar da demisia), ci doar se va apleca mai mult catre un alt proiect personal.(vezi in video despre ce e vorba)

Afla care sunt planurile TheRealMan, cum te ajuta pe tine si cum poti sa te implici si tu, urmarind video-ul de mai jos:

Da, vreau sa ma implic si eu >>

Silviu Iulian
 

Este autor si coach de masculinitate si relationare. In ultimii 8 ani a inspirat sute de barbati sa-si ia puterea inapoi si sa obtina succesul in relatia cu femeile, promovand un mod autentic de dezvoltare personala. Cand nu scrie pe blog, invata despre masculinitate si relationare din propria relatie cu iubita lui Gianina, alaturi de care exploreaza de mai bine de 5 ani.