Membru nou al clubului TRM

TheRealMan in Transilvania si international

Hai ca avem o veste mare pentru voi care ne urmăriți. De curând echipa noastră s-a mărit cu un nou membru, cu Iulian Novac. Ma bucur pentru ca Novacul vine cu o energie și motivație incredibila de a produce o schimbare în comunitatea bărbaților din Romania.

V-am mai povestit eu care a fost prima mea impresie când l-am cunoscut pe Novacul în 2010, când se pregătea sa alerge 350 km pentru o cauza nobila… am zis ca nu e sănătos la cap ;). Dar chiar asta e una din marile lui calități, ca nu se da bătut în fata provocărilor… și vorba aia, doar cei ce sunt îndeajuns de nebuni sa creadă ca pot schimba ceva pe lumea asta, chiar ei o schimba.

Novacul se va ocupa de comunitatea bărbaților din Cluj. In ultimii ani de când tot mergem pe la Cluj s-a strâns un grup fain de băieți care se întâlnesc regulat și evoluează împreună. Asa ca pentru coaching și alte activități pentru bărbați el se va ocupa local.

Ajungem și peste hotare

Tot împreună cu Iulian am hotărât sa deschidem și varianta în limba engleza a siteului The Real Man. Va recomand sa va abonați pentru ca veți primi un bonus pdf super mișto. Eu vreau sa intram mai mult în contact cu comunitatea de bărbați din toată lumea. Dupa ce am avut plăcerea sa-i cunosc pe câțiva dintre care activează pe international (Badboy, Sasha, Yad, Rick H), am ajuns la concluzia ca avem multe de învățat și de la ei.

In primul rând experiența de a interacționa cu oameni din toată lumea te schimba, iți lărgește mult orizontul. Iar în al doilea rând te face sa-ți dai seama ca în esență suntem la fel. Ma motivează mult gândul ca în câțiva ani sa ajungem sa călătorim în toată lumea și sa ne implicam în dezvoltarea comunității de bărbați de pretutindeni. De fapt ne-ar prinde bine tuturor sa ma călătorim putin și sa mai cunoaștem oameni de peste hotare. Pentru ca atitudinea lor legata de dezvoltare personala / relații / seducție / viata în general e mult mai relaxata și mai optimista.

Dar pana atunci mai avem în plan niște surprize, fiți pe faza !

O sa ne distram pe cinste.

Sa ardem tot ce nu ne foloseste !

The Burning Man @Michael Herb

Octavian
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments