Ne-am apucat de calugarie (meditatie)

Podcast 27 – Ne-am apucat de calugarie

Hai noroc bărbate, ma bucur ca încă suntem întregi 😉

Simt ca acum este o perioada ideala pentru subiectul pe care l-am ales în ultimul nostru interviu. Am avut plăcerea sa ma întâlnesc din nou cu Novacul, a făcut un mic popas prin București, suficient cat sa ne distram câteva ore cu folos.

In podcastul de azi vorbim despre experienta noastră cu practica meditației. Anul asta ne-am hotărât sa exploram în profunzime ce se afla în interiorul nostru. M-am hotărât sa merg într-o tabăra de meditație Vipassana de 10 zile. Daca tot facem o treaba… hai s-o facem pana la capăt și sa ne murdărim mâinile pana la cot ;). După ce am stat în fund 10 zile și am meditat de dimineața pana seara am reușit sa descopăr ceva foarte frumos în interior. Îmi era destul de greu sa pun în cuvinte starea de meditație profunda, dar am reușit sa-l conving și pe Novacul sa participe la aceasta tabără.

In final, după lupte interioare îndelungate, s-a întors și el cu ceva foarte prețios descoperit acolo. Acum de ce zic ca asta e o perioada propice pentru practicarea meditației? Pentru ca e atâta agitație în jur, ba vine, ba nu vine sfârșitul lumii, Crăciunul, ce-mi aduce moșu, ce cadouri cumpăr prietenei, colegilor…. revelionul… vai încă nu am nimic aranjat, stres continuu, pe cine sa mai sun, cu cine sa-l petrec…etc.. ai prins ideea. In perioada asta agitația e la cote maxime. Tocmai de aceea iți va prinde bune sa te pui în fund și sa meditezi puțin.

In interviul meu cu Iulian o să-ți povestim puțin din experienta noastră în tabăra de meditație:

– Ce provocări am avut nefăcând nimic de dimineață pana seara.

– De ce e bine sa nu fi atașat de viata

– Ce provoacă suferință în viata ta și cum o poți înlătura

– De ce are nevoie bărbatul din ziua de azi sa se călugărească din când în când

– Meditația e singura metoda eficienta de a te deconecta de la Matrix.

Asculta mai jos interviul meu cu Iulian :

Download mp3

Si spune-mi ce alte agitații interioare ai mai conștientizat în perioada asta ?

Sărbători fericite bărbate !

therealman-interviuri-aprinse[schema type=”product” url=”http://www.therealman.ro/interviuri-aprinse/” name=”Podcast Golden Topics – Volumu 1″ description=”Downloadeaza cele mai tari interviuri din seria noastra de podcast. Peste 20 de ore in format mp3 cu metode practice si discutii aprinse despre masculinitate, seductie si dezvoltare personala pentru barbati.” ]

Octavian
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments