Mastermind grup | TheRealMan.ro - Barbatul Adevarat - Dezvoltare Personala Pentru Barbati

Mastermind grup

Multi oameni, cu mic cu mare, femei , barbati, batrani ,tineri pornesc pe acest drum al dezvoltarii personale. Unii chair ajung sa aibe cativa self-help-guru, drept idoli, doar pe ei ii asculta, abia asteapta sa ajunga acasa sa mai citeasca sau sa mai asculte vreun audiobook al idolului favorit, iar intre timp pastrand secreta aceasta mica fantana de cunostinte gasita.

Ei incearca sa inteleaga tot ce citesc , si sa aplice asa cum pot ei, pana le iese fum din creier, dar sub nici o forma nu ar vrea ca altii sa afle despre ce studiaza ei. Probabil se simt inferiori daca altii afla despre ei ca au recurs la self help pentru a-si rezolva problemele, probabil nu vor ca si ceilalti sa aibe acest avantaj de a stii aceleasi informatii.. etc.. pot fi multe motive la baza.

Dar cum multi dintre noi, inclusiv eu , am fost victimile acestei gandiri, am observat ca evolutia nu prea era palpabila, ceva nu mergea cum trebuie, ceva ne tinea in loc. Am omis un aspect foarte important al propriei noastre influnetari catre ce ne dorim si anume, cel mai mare rol in influentarea gandirii si comportamentului unei persoane il au oamenii din jurul sau. Daca te inconjori cu oameni pesimisti si mereu negativisti, vei ajunge si tu la fel ca ei. Opusul iarasi este valabil, cu cat oamenii din cercul tau sunt mai de calitate si mai de succes, cu atat de mult te vei apropia si tu de succes.

Desi suna cam dureros, ce trebuie sa faci este sa ii elimini sau cel mult sa reduci timpul petrecut cu oamenii care nu te incurajeaza deloc, si care nu iti aduc nimic folositor in viatza ta. De ce zic sa nu elimiti total, … pentru ca printre ei, se mai afla si rude, sau cunostine vechi , care totusi , iti vor binele intr-o anumita masura, dar in ceea ce te priveste pe tine personal si unde vrei sa ajungi tu, fa-ti prieteni oameni care deja au ajuns acolo, mentori , coach, modele de succes sau care vor sa ajunga.

In cazul meu , cand vreau sa mai aflu ceva despre internet marketing, il intreb pe Adi, sau daca vreau sa ma consult in domeniul financiar il intreb pe Horia, sau ceva legat de dezvoltare personala , pe Ionut , si multi altii…

In functie de domeniul in care vrei sa evoluezi , creaza-ti un mastermind pentru fiecare domeniu. In cazul dating-ului, gaseste alti baieti care deja sunt buni cu femeile, imprieteneste-te cu ei, si invata de la ei. Nu incerca sa faci pe interesantu, sau sa fii original , ci doar sa inveti cat esti in prezenta lor. Daca e nevoie sa faci cinste cu o bere unuia din ei ca sa stai mai mult de vorba cu el, fa-i , nu te zgarcii, vei avea mai multe de invatat direct de la el decat citind fel si fel de carti despre seductie.

Octavian
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments