Despre Cursul de Meditatie, la open Connect

Despre Master Your Mind la Open Connect

Si pentru ca tot meditam noi intens in perioada asta, m-am gandit sa mai aduc putin in vizorul atentiei practica meditatiei. Acum ceva vreme am facut o prezentare despre cursul Master Your Mind la Open Connect (evenimentul lui Dragos Roua). Mi-a placut faptul ca publicul este interesat de practica meditatiei.

Totusi, inca exista o mare confuzie in randul oamenilor despre ce inseamna practica meditatiei. De multe ori este gresit inteleasa, fiind asociata practicilor de relaxare. Cand de fapt este o practica de ascuțire a mintii. Faptul ca nu mai exista haos mental este doar o consecinta a practicii, nu este scopul in sine.

Se pare ca in ultimele luni tot aud din ce in ce mai mult de cursuri de meditatie. S-au prins oamenii ca este una din cele mai eficiente metode de evolutie personala. Pana si ziarul Adevarul a lansat un pachet dedicat meditatiei si spiritualitatii. Cat despre cursul Master Your Mind, sper sa il mai tin si dupa ce termin acum cu prima grupa de participanti. Ma bucur ca am ocazia sa dau mai departe o practica super valoroasa.

Octavian
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments