A fi prieten e chiar un lucru frumos | TheRealMan.ro - Barbatul Adevarat - Dezvoltare Personala Pentru Barbati

A fi prieten e chiar un lucru frumos

Am tot auzit de atâtea ori fraza asta: „Daca ești atras de ea, ai grija sa nu devii amicul ei !”, ai grija sa nu pici în „the friend zone”. Atitudinea asta mi s-a părut dintotdeauna puțin forțată. De parca „Friend Zone” e un fel de Alcatraz, odată ce intri nu mai poți scăpa în veci.

Sincronicitatile nu încetează sa apară în ultima perioada. Ma gândeam cum sa le comunic bărbaților mai bine atitudinea sănătoasă fata de femeile din jurul lor și fata de care se simt atrași. Tocmai săptămâna trecuta Rachelle, prietena lui Steve a pus un status pe Facebook legat de acest lucru:

Rachelle:

My personal thoughts on the whole friend-zone BS:

Being put in the so-called „friend zone” does not necessarily preclude one from ever simultaneously being in the lover zone.

Obviously I can’t speak for everyone, but I can’t imagine making love with someone who is not also my friend. Wouldn’t you want a lover to be your friend?

So stop thinking of being put in the friend zone as a „yes, but” mindset. You can easily adopt a „yes, and” mindset instead… Which then just might become a WIN-WIN situation for all those involved !

Si cam asta vreau sa înțelegi și tu bărbate, ca a fi amic (prieten) sau a fi iubit nu se exclud reciproc, din contra, se completează unul pe altul. Din experienta pot să-ți zic ca se poate trece dintr-o parte în alta foarte lejer. De fapt pe măsură ce te accepți din ce în ce mai mult, granițele dispar pur și simplu. Iar a fi prieten cu cineva, implica și acceptarea lui. Orice sentiment apare intre doi prieteni, are mult mai multa libertate de manifestare.

Păreri ?

Octavian
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments