Limbajul seductiei – secretul

Azi avem un articol interesant din partea lui Dan Stanca (Donovan), un membru al comunității noastre de mai bine de 5 ani . Dan este un fin observator al interacțiunilor sociale, iar astăzi ne va vorbi despre limbajul seductiei.

Salut bărbați,

limbajul seductieiCu toții ajungem să ne implicăm în comunitatea de seducție într-un moment în care simțim că nu avem destul contact cu femeile.

Poate că ești proaspăt ieșit dintr-o relație de lungă durată, poate lucrezi într-un mediu în care sunt puține femei, oricare ar fi motivul, toți începem cu metode de seducție rapidă care îți spun cum să deschizi un set, ce să spui în continuare, cum să reacționezi la diferite întrebari, cum să izolezi ținta și mai ales cum să închizi.

Începi să aplici și vezi că funcționează până la un punct dar există o oarecare barieră de care mulți nu pot trece și aceea e Limbajul Seducției.

Ce este mai exact limbajul seductiei

Acest limbaj poate fi descoperit doar de bărbatul care știe ce vrea de la viață și care e dispus să facă schimbări majore în viața lui pentru a-și atinge scopul. Viața e prea scurtă pentru a putea să alergi dupa toate ideile pe care le ai așa că un filtru bun e esențial pentru a ști în ce direcții merită investită energia disponibilă.

După ce ai trecut de acea fază de experimentare cu metodele de seducție rapidă care te învățau să abordezi pe „Oricine, Oriunde, Oricând”, e cazul să devi selectiv și acel „Oricine” trebuie să dispară.

Vei aborda în continuare doar femeile care te atrag. Cele 1000 de abordări pe tipe care nu te atrag nu îți vor fi de folos cu acea femeie de calitate care te atrage puternic.

Înainte de a vorbi despre Limbajul Seducției trebuie să vorbim despre modă. Do you Speak Fashion ? dacă nu, ar trebui, pentru că în dinamica socială din zilele noastre e singurul mod de a arăta instant valoare pentru sexul opus.

Când te îmbraci după ultimele tendințe, femeile văd în tine un bărbat care se respectă, e sigur pe el, e preselectat și abia așteaptă să te cunoască. Vei primi Eye-Contact din toate direcțiile și atât timp cât ești relaxat în conversația cu ele nu vei întâmpina nici un fel de rezistență pentru că femeile sunt complici în seducția lor.

limbajul seductiei

Acum, Limbajul Seducției este un mod subtil de comunicare bazat pe citirea semnalelor involuntare transmise atât de femei cât și de bărbați pe trei canale: Verbal, Body Language și Expresii Faciale.

Verbal, porți o conversație normală care are scopul de a creea confort și raport cu femeia. Tonul și ritmul vocii trebuie să fie calibrat cu discuția, nu vrei un ritm prea rapid pentru că vei părea nesigur pe tine și în același timp nu vrei să vorbești prea lent pentru a nu deveni plictisitor dar un ritm lent și o voce cu o octavă mai josă e perfectă pentru momentul dinaintea sărutului. Cele trei canale sunt interconectate și trebuie să ai grijă de fiecare în parte.

Body-language-ul influenteaza 55% din ceea ce transmiti

Prin body-language poți să transmiți foarte multe mesaje, atât bune cât și rele dar despre asta vom vorbi altadată. Kino este un alt aspect important în seducție, este calea prin care creezi o conexiune cu femeia. O discuție fără kino e superficială, atingerea dintre două persoane face minuni dacă e facută într-un mod natural și firesc iar expresiile faciale sunt modul prin care o faci pe femeie confortabilă cu atingerea.

Majoritatea bărbaților forțează conversațiile, da, am spus forțează, văd un grup de trei femei la bar, merg la ele și deschid verbal setul, ignoră semnele transmise, și ca un buldozer încearcă să obțină un număr de telefon sau un kiss-close iar apoi se miră de faptul că din 10 numere de telefon nu a obținut nici o întâlnire.

Felul natural de a aborda femeie este să o lași să își exprime ea interesul în tine. Dacă vorbești Fashion, vei avea o mulțime de femei care îți fac Eye-Contact de la distanță sau femei care „se vor împiedica” de tine în club, sau pur și simplu vezi că se adună pe lângă tine o mulțime de femei care îți fac proximitate.

Citesti semnele, păstrezi Eye-Contact, schițezi un mic zâmbet, o ridicare de sprânceană, aștepți răspunsul ei, dacă îți zâmbește înapoi sau reacționează în vre-un fel la semnalul tău, ai undă verde, te invită la o conversație. În acea conversație vei întâlni rezistența minimă, va fi totul natural și e aproape imposibil să dai greș atât timp cât urmărești foarte bine expresiile ei faciale și o asculți pe toate canalele.

Facial Expression Game e pentru a ajunge la faza de seductie într-un mod natural care să îi ofere femeii o experiență de neuitat. Regulile jocului s-au schimbat de când metodele de seductie rapidă au devenit atât de populare. Faza de atracție începe înainte de a intra în conversație cu femeia, e acel moment în care flirtezi de la distanță. Odată ce primești invitația non-verbală, începe faza de confort și raport pe canalele verbal și expresii faciale iar pe canalul body-language înca ești la faza de atracție.

După ce creezi destul confort prin aceste două canale, poți trece la kino pe canalul body-language care crează confort fizic cu femeia iar în acest moment poți trece la seducție cu expresiile faciale. Canalul verbal rămâne la stadiul de raport iar la momentul oportun, poți să vorbești tot mai rar până când energia e perfectă pentru sărut, generănd astfel o ancoră. De fiecare dată când vei aduce energia în același punct, se va astepta la sărut și mai departe la sex.

Nu uita! Femeile vor să fie seduse!
Dan

PS. pentru mai multe informatii  despre cum poti sa intalnesti femei atragatoare in mai putin de 7 saptamani, iti recomand cartea Timid si Sexy. Click aici pentru detalii>

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *