cum sa ai o viata sexuala implinita

Iar n-ai chef de joaca?

Sa vorbim putin despre ce te motiveaza pe tine ca barbat sa ai chef de sex si nu numai.

Libidoul este un factor esential in viata fiecarui barbat. Cum faci sa ai un libidou sanatos? Simplu, libidoul este dependent direct de nivelul testosteronului. Testosteronul este hormonul sexual masculin, este esenta a ceea ce ne face sa fim barbati si sa aratam ca niste barbati.

Nivelul ridicat de testosteron iti da multe avantaje: esti mai atractiv in ochii fetelor, esti mai motivat in ati imbunatati performantele sexuale si sociale, esti capabil sa risti mai mult ,prin urmare sa ai succes in toate aspectele din viata ta si nu in ultimul rand un nivel sanatos al dorintei sexuale.

Poti sa vezi multe situatii in care acest lucru este adevarat. De exemplu sportivi de performanta, chiar si cei care nu sunt celebrii deloc , reusesc sa atraga femei frumoase. Deasemenea barbatii in costum, barbatii ce au putere de decizie, barbatii cu personalitati puternice au acelasi efect asupra femeilor din cauza nivelului ridicat de testosteron.

Testosteronul este un factor cheie in viata unui barbat. Iata si cateva metode prin care poti sa-ti imbunatatesti nivelul de testosteron:

Exercitiu fizic. Antrenamentul regulat si conditia fizica sunt esentiale pentru mentinerea nivelului ridicat de testosteron. Mereu cand faci sport incearca sa iti depasesti limitele, trage putin mai mult de fiare, pune 5kg in plus pe bara la piept, alearga mai repede la sfarsit, fa ceva care sa-ti streseze in mod pozitiv organismul. Acest tip de stres este cel mai bun, iar sportivii sunt constienti de el.

Asumarea riscurilor. Cu cat iti asumi mai multe riscuri cu atat mai mult iti creste nivelul testosteronului. Daca iti faci un stil de viata in asa fel incat sa iti asumi constant riscuri corpul tau se va adapta noilor conditii si automat isi va mari nivelul de testosteron. Bineinteles ca exista o gramada de riscuri posibile pe care le poti face, dar le poti organiza in riscuri inteligent controlate astfel incat sa nu devii neglijent. Chiar daca riscurile asumate momentan nu se sfarsesc cu o reusita, corpul tau tot va secreta testosteron fapt ce te face predispus la succes in urmatoarele incercari pe care le vei face.

Competitia. Una dintre marile placeri ale unui barbat alfa este competitia. De fiecare data cand ia parte la o competitie, partea masculina a unui barbat se simte bine. Nu trebuie acum sa fii mereu super competitiv si sa faci asta pentru a fi mandru de tine, ci sa dai tot ce ai mai bun din tine, fiind constient ca iti va creste nivelul de testosteron si automat vei avea de castigat in alte aspecte.

Sexul de calitate. Este cel mai important factor ce influenteaza cantitatea de testosteron. Pe masura ce devii din ce in ce mai bun la pat (cum zic femeile), cu atat si femeia ta isi va dori mai mult sa faca sex cu tine, fapt ce automat iti va creste nivelul testosteronului si al libidoului si uite asa apare acest ciclu de evolutie din care ai numai de castigat.

Si ca tot suntem aici, las-o mai usor cu masturbarea, ca iti irosesti energia degeaba !

Octavian
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments