Lets get real


.

Hai sa fim “pe bune” barbati !

Octavian sunt aici si vreau sa va spun cate ceva despre munca cu jocul interior pe care o s-o facem in vara asta.

In toti acesti ani de cand suntem interesati de dezvoltarea integrala a barbatului, tot aud in stanga si-n dreapta indemnul “Sa fii barbat !”, “Trebuie sa fii barbat !” , “Tot ce conteaza e sa fii barbat !” si am vrut sa explorez acest lucru in profunzime. Experimentarea a ceea ce inseamna cu adevarat acest lucru m-a facut sa las in urma nevoia mea de a mai controla orice situatie sau persoana, inclusiv persoana mea.

Majoritatea sfaturilor pe care barbatul din ziua de azi le primeste referior la ce inseamna “a fi barbat” se rezuma la a te comporta intr-un anumit fel si a afisa anumite trasaturi specifice, sau la a-ti modela personalitatea in asa fel incat sa dea de inteles altora ca ai incredere in tine. Dar foarte putin conteaza aceste lucruri cand interiorul tau e neglijat. Iar barbatul din ziua de azi devine foarte frustrat deoarece primeste toate aceste sfaturi dar nu ajunge sa simta cu adevarat in interior ce inseamna a fi barbat.

Asa ca munca pentru dezvoltarea jocului interior are de a face doar cu ce se afla in tine si mai putin cu ce se afla la periferia ta (aici incluzand si personalitatea).

A fi barbat proneste din interiorul tau

De aceea vreau sa va invit sa participati la acest bootcamp de inner-game, deoarece este o oportunitate sa simti acea putere interioara ce se afla in fiecare din noi. Ne vom aduna mai multi barbati si vom explora ce inseamna cu adevarat sa ne “trezim la viata”. Este o rara ocazie sa te intalnesti cu alti barbati adevarati, sa stai in acea energie de prezenta si autenticitate, lasand deoparte mastile caraghioase ale personaltitatii si sa primesti un impuls pentru o viata plina de abundenta si implinire ca si barbat.

Vom petrece 5 zile impreuna si vom impartasi ceea ce multi barbati pierd cu vederea fiind prea mult prinsi in mrejele femeilor si prea putin in perzenta barbatilor adevarati. Rezerva-ti aceste zile pentru a participa si a te reintoarce la adevarata ta putere, energie si iubire. Si cand vorbesc de putere, nu inseamna a fi un “macho man”, a domina femeile sau pe cei din jurul tau… in nici un caz.. Este mai degraba conexiunea interioara pe care o ai cu tine insuti, descoperirea directiei si curajul de a-ti asuma riscurile necesare calatoriei tale.

Directia in care vom lucra

Sunt 3 obiective mari si late pe care le vom atinge in acest bootcamp:

1. Sa lasam deoparte mastile false pe care le purtam in viata de zi cu zi si sa fim mai autentici in exprimare
2. Sa ne deschidem si sa relationam onest intre barbati
3. Iar in final sa ne conectam la ceea ce vrem cu adevarat in viata noastra, fie ca e vorba de obiective, relatii, dezvoltare personala

Cine ne va insoti in aceasta calatorie ?

Tomas Fisher [Vibhavan]Liderul de trib va fi Vibhavan, trainer de masculinitate cu experienta de 30 de ani in facilitarea grupurilor pentru barbati. Dupa Workshopul de masculinitate din aprilie acest an, lui Vibhavan i-a placut foarte mult entuziasmul oamenilor de aici si ne-a raspuns la o noua invitatie pentru a ne ajuta in aceasta calatorie interioara.

Povestea lui Vibbavan este mult asemanatoare cu cea a lui Bodhi Ray (cel care a initiat acum 3 ani grupurile de masculinitate in Romania), prin faptul ca pana la 39 de ani a avut succes in afaceri, a ajuns sa se bucure de tot ceea ce inseamna la vremea respectiva VISUL AMERICAN (propriul bussines, bani, proprietati, relatii), dar tot simtea ca ceva ii lipsea, ceva nu se potrivea. Asa ca dupa ce a citit prima carte OSHO, imediat s-a dus in Puna sa-l intalneasca pe maestru, si de atunci viata lui a cunoscut o noua profunzime si implinire de sine.

In prezent el este om de afaceri, saman, maestru reiki, terapeut, prieten, iubitor de viata. Vibhavan e pasionat de nou si de necunoscut fie ca aceasta presupune explorarea lumii lui interioare sau escaladarea unui nou munte din Himalaya – oricare din aceste lucruri le face cu pasiune si totalitate.

Format sub indrumarea lui Veeresh la Humaniversity in Olanda si in USA la Academia Osho din Sedona, Vibhavan are abilitatea de a inspira in ceilalti pasiunea Explorarii – Interioare si Exterioare. Dragostea lui si autenticitatea pot fi simtite prin felul in care ii sustine pe ceilalti sa-si asume riscuri in viata lor, deschizandu-se spre noi posibilitati si in felul in care ii sprijina sa-si gaseasca curajul in ei insisi de a face fata fricilor, trecand prin foc spre un nou pamant fertil, deschizandu-se spre abundenta si prosperitate in viata lor.

Vibhavan conduce workshop-uri in India, Europa, Brazilia si SUA, impartasind din iubirea lui si insotind oamenii sa se deschida spre a se iubi mai profund pe ei insisi si pe ceilalti. Creatorul si coordonatorul centrului de transformare si meditatie din Brazilia „Osheanic International”. www.osheanicinternational.com Vibhavan traieste total si iubirea lui inspira pe ceilalti sa se deschida si sa TRAIASCA ACUM!

Printre metodele folosite vei intalni:

  • Tehnici experientiale de constientizare si prezenta,
  • Abordare experientala ‚ in the body experience’,
  • Exercutii de trezirea centrilor energetici
  • Meditatii active Osho,
  • Tehnici create de David Deida (‚Calea barbatului superior’);
  • Abordare ce include tehnici din lumea shamanilor sud-americani.

Program

2 august– Cazare -intre 15:00 si 18:00
-18:30-21:30– Sesiune de seara

Programul zilnic: 3-4 august.
– 8:30-9:45 Antrenament fizic si energetic ( in sala sau pe plaja dupa caz)
– 9:45- 10:30 Dus & Mic dejun
– 10:30 – 13:30 Sesiunea 1 in sala
– 13:30 – 15:30 Pauza de pranz
– 15:30 – 18:30 Sesiunea 2 in sala
– 18:30 – 19:30 Masa de seara
– 19:30 – spre noapte – sesiune de seara sau alte activitati surpriza…

Programul zilei de 5 august.
– va fi un program mixt femei si barbati cu multe surprize si experiente interesante.

Avem si 2 bonusuri:

Primul este ca in ultima zi ne vom intalni cu un grup de fete care vor participa la un workshop de feminitate in aceeasi perioada. Intalnirea ne va da ocazia sa vindecam modul de relationare ne-natural cu sexul opus intiparit de atatia ani in inconstientul nostru.

Iar al 2-lea bonus, ca si pana acum, toti cei ce participa pot primi 3 luni de zile acces in clubul nostru de antrenament (TRMCLUB) pentru a-si sustine evolutia in continuare.

Costul bootcampului: 790 ron. (175 eur.) 

Cazare: 225 ron/3 nopti in camera duble.

Inscrierile au loc pana pe 26 iulie cu plata unui avans de 40% din suma totala. (280 RON)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *