un jurnal de seductie

Jurnalul lui Abel

Jurnalul lui Abel

Tot din categoria dezvoltare personala si seductie, vreau sa va recomand „Jurnalul lui Abel”.

Il cunosc pe Abel de aproximativ 6 ani, de cand am luat si eu prima data contact cu comunitatea noastra de seductie si este unul dintre oamenii pe care ii apreciez cel mai mult pentru perseverenta cu care a evoluat atat in plan personal cat si in afaceri.

De multe ori i s-a spus ca are un dar de a scrie, asa ca ne-a ascultat si a reusit intr-un final sa ne ofere „Jurnalul lui Abel”, o carte ce contine toate experientele prin care a trecut el in toti acesti ani, cu bune, cu rele, cu momente tensionante dar si satisfactii pe masura.

Una dintre cele mai importante trasaturi ale lui Abel este convingerea lui ca „nimic nu este imposibil de realizat”, iar acest lucru il veti putea observa in tot ceea ce a facut el in acesti ani de cand a pornit pe acest drum al dezvoltarii personale. Veti citi o gramada de experiente (cel putin despre femei) care in mod normal nici in cele mai optimiste zile ale vostre n-ati fi crezut ca se pot intampla. Imi amintesc si acum cand mergeam anu trecut la bootcampul de la Straja, mai eram cu inca 2 prieteni in masina, Abel statea in dreapta si ne rasfoia din primul draft al jurnalului… iar 4 ore ne-a bagat in transa cu modul lui descriptiv de a povesti.

Oricand aveti ocazia sa studiati experientele unor oameni care au realizat ceva in domeniul de care sunteti voi interesati, va recomand s-o faceti.

Enjoy !

Octavian
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments