Jocul animalelor | TheRealMan.ro - Barbatul Adevarat - Dezvoltare Personala Pentru Barbati

Jocul animalelor

Una din metodele de a cunoaste mai bine o fata si a genera conversatii placute la prima intalnire sunt jocurile psihologice. Cu totii am facut teste de personalitate cand citeam reviste si ni se parea ceva fascinant cand aflam raspunsurile. Dar femeile sunt de 10 ori mai fascinate de astfel de jocuri .

WinMan, un fost participant la workshop a aprofundat in ultima vreme acest tip de jocuri psihologice iar azi ne zice si noua despre Jocul Animalelor.

WinMan:

Printre jocurile psihologice pe care le fac femeilor dupa ce le abordez cel mai eficient din toate pe care le stiu este “jocul animalelor” pe care mi la spus un un amic psiholog de profesie. Il consider mai eficace decat “Cubul”, “capsiunile”, “padurea” si altele. Acest joc, isi atinge cel mai bine obiectivul: acela ca tipa sa afle cateva lucruri interesante despre ea, unele dintre ele pe care nu le constientizeaza, tu sa afli cateva chestii destul de importante despre ea si nu in ultimul rand poti crea un DHV putenic.

Dupa ce veti face acest jocul tipelor, puteti deschide foarte usor discutii pe diverse teme plecand de la interpretarea jocului asa cum veti vedea la finalul articolului.

Inainte de a incepe trebuie mentionat faptul ca tipa careia ii faceti testul trebuie sa raspunda la intrebari cat mai spontan posibil, sa nu se gandeasca deloc la raspunsuri. Pentru a avea o imagine mai exacta am dat raspunsurile pe care le-am primit de la o tipa, ca exemplu.

Intrebarea 1: Ce animal iti place cel mai mult ?

Raspuns 1: Cainele

Intrebarea 2: Care sunt cele trei motive care te-au facut sa alegi acest animal ?

Raspuns 2: Este prietenos, loial si jucaus.

Intrebarea 3: Care este cel de-al doilea animal in ordinea preferintelor tale ?

Raspuns 3 : Pisica

Intrebarea 4: Care sunt cele trei motive care te-au facut sa alegi acest animal ?

Raspuns 4: Zgarie tare, este sireata si se alinta.

Intrebarea 5: Imagineaza-ti ca este vara, esti singura pe plaja si in fata ta vezi Marea Neagra. Ce simti ?

Raspuns 5: Relaxare, calm si o stare de bine.

Intrebarea 6: Imagineaza-ti ca mergi prin desert si la un moment dat apare un animal fioros care se indreapta spre tine. Ce faci ? Cum reactionezi ?

Raspuns 6: Intru in panica…

Intrebarea 7: Care perioada a zilei iti place cel mai mult ?

Raspuns 7 : Dimineata.

Interpretarea jocului

Raspuns intrebarea nr . 1: Animalul care ii place cel mai mult tipei are cateva calitati pe care si ea isi doreste sa le aibe.

Raspuns intrebarea nr 2. Cele trei motive care au facut-o sa aleaga animalul sunt defapt calitatile pe care si le doreste tipa cel mai mult, si anume sa fie prietenoasa, loiala si jucausa .

Raspuns intrebarea nr 3 Animalul de pe locul doi, in ordinea preferintei tipei, are cateva calitati pe care si ea le are.

Raspuns intrebarea nr 4: Cele trei motive care au facut-o sa aleaga animalul de pe locul doi sunt de fapt calitatile ei cele mai representative …zgarie tare, este sireata si se alinta…:)

Raspuns intrebarea nr 5: Se spune ca felul cu simte ea scena proiectata de tine este defapt acelasi lucru il simte si despre sexualitate …relaxare, calm si o stare de bine.

Raspuns intrebarea nr 6. Se spune ca felul cum a reactionat subiectul in scena proiectata de tine, la fel reactioneaza si in viata cand intalneste probleme de intensitate mai mare, prima data intra in panica…

Raspuns intrebarea nr 7. Aici pe langa raspunsul din exemplul nostru Dimineata, mai sunt inca doua variante de raspuns dupa care putem face interpretarile si anume Pranz si Seara.

Dimineata: Este o persoana careia ii place sa aiba initiativa, sa inceapa proiecte noi, sa puna idei in practica, sa fie deschisa la nou, insa acest tip de persoana nu intotdeauna duce la bun sfarsit ceea ce intreprinde.

Pranz: Este o persoana care ii place sa se implice in diferite proiecte , indifferent daca sunt incepute de altii sau de ea.

Seara: Cele care au ales seara sunt persoane care duc lucrurile la bun sfarsit, sunt orientate spre rezultat, indifferent daca proiectele au fost initiate de ea sau de alte persoane, pentru ea este important finalizarea proiectului, conturarea lui.

Prin acest joc nu urmarim sa facem un profil psihologic al subiectului, tipei in cazul nostru, insa in marea majoritate a cazurilor, dupa ce ii interpretam raspunsurile tipa confirma cele interpretate. Iata cum prin acest joc pe langa faptul ca afla cateva lucruri despre ea, o poti da in Cocky & funny foarte mult, (vrea sa fie jucausa… 😀 , zgarie tare…etc ), vorbesti despre sexualitate, despre cum reactioneaza ea la problemele din viata si nu in ultimul rand ce fel de persoana este . Dupa ce ii faci acest joc, poti deschide multe subiecte de discutii foarte usor , prin care poti aplica multe tehnicii de seductie. Daca se intampla sa te blochezi sau sa nu iti vina nici un subiect de discutie, tine minte toate etapele jocului si ce a raspuns la intrebari si ca poti pleca cu cateva discutii de la fiecare intrebare.

De exemplu, de ce nu a ales alte animale. De ce cainele? De ce pisica? De ce nu o pantera ?. Si de aici imaginatia voastra va va ajuta cu siguranta. Putem de asemenea sa deschidem conversatii foarte usor pe teme sexuale plecand de la raspunsul pe care ni la dat tipa la intrebarea 5. Va orientati voi in functie de raspunsurile primite.

Ceea ce mai conteaza la acest joc este talentul cu care il spui, cum povestesti, tonalitatea, misterul care e prezent la fiecare intrebare, felul cum dintr-un joc simplu la prima vedere totul ia o intorsura neasteptata si reusesti sa “ghicesti” cat mai multe lucruri despre ea.

Voi ce alte jocuri mai stiti ? Care au avut cel mai mare efect ? Pe care il preferi cel mai mult ?

WinMan.

Octavian
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments