Introducere in taoism (podcast 10) | TheRealMan.ro - Barbatul Adevarat - Dezvoltare Personala Pentru Barbati

Introducere in taoism (podcast 10)

Dupa cum ati observat in ultima vreme, suntem din ce in ce mai mult interesati de practici si invataturi orientale de dezvoltare a barbatului, orientate mai mult pe energia corpului decat pe aspectul mental.

Probabil din cauza simplitatii lor si a efectelor palpabile, sunt atras din ce in ce mai mult de studierea lor.

Am introdus de mai bine 1 an meditatiile active in seminariile pe care le organizam, am amintit in mai multe randuri de importanta exercitiilor fizice, am experimentat coliba de transpiratie si ritualuri shamanice cu Rya, l-am avut invitat si pe Viggo din Norvegia pentru a ne impartasi din practicile taoiste, iar pe viitor, in mod sigur vom continua sa le aplicam si cine stie ce alte practici mai introducem.

De aceasta data l-am invitat in seria noastra de interviuri pe Cristi Stavrositu, instructor de tao, cel care l-a adus pe Viggo in Romania. Pe Cristi am avut ocazia sa-l cunosc asta vara, la bootcampul de la mare, bootcamp la care a adus si el o contributie importanta prin experienta lui.

Despre ce vom discuta in acest interviu:

  • Ce anume il determina pe barbat sa inceapa drumul cautarilor interioare
  • Ce inseamna a fi un barbat autentic
  • Despre cum il limiteaza orgoliu pe barbat in dezvoltarea personala
  • Fundatia/ecologia de la care este bine sa porneasca studiul oricarei metode de dezvoltare
  • Cateva principii de baza ale taoismului

Interviul il puteti asculta fie direct in player, pe trilulilu sau downloada direct.

Barbatul Adevarat – Introducere in taoism cu Cristi Stavrositu

therealman-interviuri-aprinse[schema type=”product” url=”http://www.therealman.ro/interviuri-aprinse/” name=”Podcast Golden Topics – Volumu 1″ description=”Downloadeaza cele mai tari interviuri din seria noastra de podcast. Peste 20 de ore in format mp3 cu metode practice si discutii aprinse despre masculinitate, seductie si dezvoltare personala pentru barbati.” ]

Octavian
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments